CFJKLVille – Vuoden 2016 CrossFit Jyväskylä mieskilpailija

Miten pääsääntöisesti harjoittelet?
No tänä vuonna ollaan tehty poikien kanssa no plan training planiä. Eli ihan omasta pienestä päästä ollaan keksitty mitä teemme. 5 kertaa viikkoon koittaa keritä käymään.

Kauan olet harjoitellut?
Oisko 2013 kesästä

Ikäsi?
25

Mikä on CrossFit Jyväskylä Areenan tiloissa parasta?
Kaikki mitä ikinä keksiikään on mahdollista tehä. On välineitä joka lähtöön ja tilaa. Lisäksi voi tulla mihin aikaan tahansa ja aina mahtuu sekaan.

Mikä on paras saavutuksesi tänä vuonna?
Ehkä se, että ystävyyssuhteeni Muuramen Karhun kanssa on edennyt uudelle tasolle.

Miten CrossFit on vaikuttanut elämääsi?
Huomattavista sosiaalisista vajavaisuuksistani huolimatta olen tämän hienon harrastuksen kautta saanut paljon hyviä ystäviä ja kavereita. Olen myös tämän lajin kautta tavannut nuoren naisen, johon olen voimakkaasti kiintynyt tällä hetkellä ja joka tuo elämääni onnellisuutta ja iloa määrissä, joita en ennen tiennyt olevan.

Mitä haluaisit oppia / saavuttaa ensi vuonna treeneissä?
Ei mitään selkeitä tavoitteita. Valmentajavelho Lauri Hentusta lainatakseni – “If you go to the mountain often enough, you will meet the tiger”

Kenelle suosittelisit CrossFit treenejä?
Kliseisesti voisi sanoa, että kaikille, mutta en sano niin. Suosittelisin CrossFitin aloittamista erityisesti parikymppisille, elämän kaikilla osa-alueilla keskiverroille, sosiaalisia tilanteita vieroksuville ja hymyileville pojille. Saattavat yllättyä siitä, mitä löytävät.

Vapaa sana
Ahma on arka eläin, joka elää suurpetojen reviirien laitamilla. Ahma välttää kohtaamisia muiden petojen kanssa, mutta on valmis joskus haastamaan itseään suuremmat. Luita murskaava puruvoima, ketteryys, pieni koko ja kiukkuinen asenne tekevät siitä vaarallisen vastustajan kelle tahansa.

ville