Ystävänpäivänä 14.2.2019 CrossFit Jyväskylä haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden hyvään treeniin ystävien kesken! Avoimilla ovilla kaikki pääsevät kokeilemaan ilmaiseksi CrossFit-harjoittelua.

Tule hakemaan hyvä olo päivään. Treenin jälkeen voit olla tyytyväinen itseesi ja vaikka lähteä ystävän kanssa palauttavalle aterialle. Ystävälliset ja ammattitaitoiset valmentajat ohjeistavat treenin lävitse ja neuvovat oikeat suoritustekniikat. Tunneille ei ole lähtötasovaatimuksia, vaan kaikki pystyvät osallistumaan!

Avoimet tunnit:

Klo 8.30 Bootcamp Endurance
Klo 9.30 Mobility 30min
klo 10.00 Muscle & Power Core
Klo 17.00 Bootcamp Endurance
Klo 17.10 Muscle & Power Core
Klo 17.30 Painonnosto tekniikka
Klo 18.00 Bootcamp Endurance
Klo 18.10 Muscle & Power core
Klo 19.00 Bootcamp Endurance
Klo 19.10 Muscle & Power Core
Klo 19.30 Jooga

Kaikki treenit kestävät tunnin, ellei muuta mainita.

BOOTCAMP ENDURANCE-tunneilla harjoitellaan peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla. Harjoituksissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeimpia telinevoimisteluliikkeitä.

MUSCLE & POWER -tunneilla kasvatetaan voimaa ja lihasta. Kovat tulokset vaativat kovaa treeniä. Muscle&Power -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla.

Rakastettu joogaohjaaja Riina Wiik tulee pitämään kehoa huoltavan JOOGATUNNIN. Tunnin aikana lihaksia huolletaan venytyksin ja lihasten hallintaa harjoittaen. Varaudu tunnille rennoilla sisäliikuntavaatteilla. Loppurentoutuksessa voit haluta laittaa villasukat ja pitkähihaisen paidan.

Tunneilla pärjäät tavallisilla sisäliikuntavaatteilla ja -kengillä. Mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo ja hikipyyhe. Ystävällinen hymy on myös suositeltava lisävaruste.

Sorastajantie 1:n tilat sijaitsevat Seppälänkankaalla Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kutsu ja tuo myös kaverisi mukanasi treenaamaan. Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.

Saapumisohje CrossFit Jyväskylään https://youtu.be/yVAfRUdHlJ8