Haluatko tietää enemmän CrossFitista? Kiinnostaako CrossFit, mutta et tiedä sopiiko se sinulle tai mistä aloittaa? Herättääkö internetistä löytämäsi tieto enemmän kysymyksiä, kuin mitä saat vastauksia? Haluatko suunnitella valmentajan kanssa juuri sinun tavoitteillesi parhaimman tavan treenata? Haluatko tietää mitä kaikkea CrossFit Jyväskylä tarjoaa?

Tule NO SWEAT INTROON! NO SWEAT INTROn aikana käydään lävitse tavoitteitasi ja yhdessä valmentajan kanssa suunnitellaan tavoitteitasi parhaiten tukevat treenit. Voit käydä ilmaiseksi myös Bootcamp- sekä Muscle & Power -treeneissä (max 1 tunti/laji/kokeilija)

CrossFit Jyväskylä tarjoaa monipuolisia toiminnallisia CrossFit -tunteja sekä eritasoisia kursseja jokaiselle. Lähtötasoa ei ole, vaan lajia voi harrastaa kaikenikäisenä ja -kuntoisena. Valikoimissamme on vaihtoehtoisia tapoja aloittaa, mikäli ennen peruskurssia haluat parantaa peruskuntoasi BOOTCAMP -kurssilla ja lihaskuntoasi Muscle & Power -kurssilla. Varsinainen CrossFit -harjoittelu aloitetaan käymällä ONRAMP -peruskurssi. CrossFit Jyväskylän puitteet riittävät myös huippu-urheilijalle, joka tähtää CrossFitin tai oman lajinsa huipulle! Tuntivalikoimastamme löytyy myös muita erikoiskursseja.

Ilmoittaudu tunnille palauttamalla saamasi kuponki valmentajalle.
Kysy lisää No sweat introsta p 040 658 1996

Voit käydä ilmaiseksi myös Bootcamp- sekä Muscle & Power -treeneissä (max 1 tunti/laji/kokeilija). Tule mukaan tunnille palauttamalla saamasi kuponki valmentajalle.