Aloita treenisi CrossFit Jyväskylän starttitunneilla

Starttitunnit ovat helppo tapa päästä mukaan treeneihin!

Lisäsimme lukujärjestykseen starttitunteja, joilla pääset aloittamaan treenaamisen sinulle sopivana päivänä. Ensimmäinen tutustumistunti on sinulle täysin veloitukseton. Starttitunnille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää että saavut paikalle ajoissa vaihtaaksesi treenivaatteet päälle. Jokainen starttitunti on valmentajan ohjaama ja saat opastuksen päivän treeniin.

Starttitunnit ajalla 9.1. – 5.3.2023

Eazy: maanantai ja keskiviikko klo 19.00, sunnuntai klo 11.00
Bootcamp: tiistai klo 18.30 ja sunnuntai klo 14.00
Muscle & Power: maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 11.00, perjantai klo 17.30
Kehonhuolto: torstai klo 19.00 (30 min)

Eazy -tunnit ovat sinulle, joka olet kiinnostunut aloittamaan kuntoilun pidemmän tauon jälkeen ja toivot saavasi siihen tukea ryhmästä. Voit kokea olevasi erittäin huonokuntoinen, sinulla voi olla jokin kuntoon vaikuttava perussairaus tai BMI yli 35.

Bootcamp  -tunneilla harjoitetaan lajinomaista kestävyysharjoittelua ja kasvatetaan peruskuntoa.

Muscle&Power -tunneilla kasvatetaan voimaa ja lihasta. Kovat tulokset vaativat kovaa treeniä. Muscle&Power -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla. Tunneilla valitset painot oman tasosi mukaisesti.

Kehonhuolto -tunneilla keskitytään lihashuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tällä tunnilla lisätään nivelten ja lihasten liikelaajuuksia, huolletaan kehoa ja opitaan samalla anatomiaa ja kehon toimintaa. Tunnilla opetellaan myös harjoituksia omatoimiseen mobilisointiin.

CrossFit Jyväskylässä jokainen tekee osansa, jotta voimme treenata turvallisessa puhtaassa ympäristössä. Treeneihin saavutaan vain täysin terveenä. Käsien desinfiointiin on sisääntulon lähistöllä käsihuuhdetta. Käytetyt välineet puhdistetaan desinfiointiaineella treenin jälkeen. Odotamme näitä samoja toimintatapoja myös sinulta.

Starttipaketilla 3 viikon treenit

Mikäli et starttitunnin jälkeen vielä osaa päättää, voit jatkaa treenejäsi kolmen viikon ajan starttipaketilla. Saat paketissa kaiken treeneissämme alkuun pääsemiseksi.

Valmentajan kanssa voitte suunnitella sinun lähtötasoosi ja tavoitteisiisi sopivimmat tunnit.
Starttipaketti sopii jokaiselle olipa sitten edellisistä treeneistä vuosia, olet kilpatason urheilija tai jotain siitä väliltä.

Varaa henkilökohtainen tapaaminen

Voit aloittaa myös varaamalla valmentajaltamme ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen, jossa tutustutte yhdessä valmentajan kanssa treenitiloihimme ja suunnittelette sinulle parhaan tavan aloittaa ja tavoitettasi parhaiten tukevat treenit.

Voit varata ajan myös InBody-770 kehonkoostumusmittaukseen tai Personal Trainer -tapaamiseen.