Osallistu talkoisiin liikunnan ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Meitä suomalaisia on monesti koeteltu, mutta aina olemme yhdessä selvinneet ja hyvin pärjänneet. Yhdessä olemme enemmän! Jokainen osto merkitsee työtä, hyvinvointia ja onnen hetkiä.

CrossFit Jyväskylä on mukana Suomitalkoissa, jotta Suomi selviäisi koronakriisistä. Näihin talkoisiin tarvitaan meidät kaikki, suuria ja pieniä suomalaisia yrityksiä, kotitalouksia ja kuluttajia. Suomalaista talkootyötä, joka on meillä perinteinen naapuriavun muoto.

Liity mukaan talkooporukkaan!

Tervetuloa treenamaan!

Treenit 29.8.2021 saakka sinulle vain 20€

Olet onnekas, sillä sinulla on treenikaveri odottamassa CrossFit Jyväskylässä. Sait tämän tarjouksen, koska kunnostasi halutaan pitää huolta.

CrossFit Jyväskylän treeneihin on helppo tulla mukaan. Lähtötasosi voi olla mikä tahansa ja löydät itsellesi sopivat treenit ja innostavan treeniympäristön.

Vain uusille tai palaaville harjoittelijoille, joilla ei ole olemassa olevaa asiakkuutta CrossFit Jyväskylässä.

Ilmainen ”ämpäri”

Haluamme palkita näin kesällä 250 ensimmäistä nykyistä treenaajaamme yllätyskassilla!

Kassissa on yllätys sinulle sekä tarjous kaverillesi. Neuvottelimme sinulle myös Suomitalkoot -etuja käytettäväksi paikallisilta yrityksiltä.

Kenelle sinä haluaisit tarjota treeniedun? Jokaisesta uudesta kaverista, joka tilaa koejakson aikana 12kk tai 24kk asiakkuuden saat 1kk ilmaista treeniä.

Suomitalkoot -etuja

Jokainen ostos merkitsee paljon koronan vuoksi kärsineille yrityksille. Koronakriisin aiheuttamasta notkahduksesta selvitään yhdessä ja yhteistyöllä.

Olemme osa suurta joukkoa, jotka haluavat yhdessä taistella talouden tilaa paremmaksi. Tuemme toinen toistamme ja siitä on Suomitalkoissa kyse.

CrossFit Jyväskylän Suomitalkoot käynnistyvät 22.7.2021.

Ilmaisia ”ämpäreitä” jaossa 250 ensimmäiselle CrossFit Jyväskylän treenaajalle!

Lue alta toimintaohjeet: ?

Mietimme Gion kanssa mikä perinteisesti saa suomalaiset liikkeelle! No ilmaiset ämpärit tietysti!!? Halusimme olla ekologisempia ja päädyimme muoviämpärin sijaan kestävään kangaskassiin.?

Kokosimme kassiin Fastin Boom preworkout boosterin, Tehosport proteiinijuoman sekä Foodinin huippuhyvän Collagen Proteiinipatukan. Kassissa myös etuja paikallisiin yrityksiin. Haluamme näin kannustaa sinua treenaamaan Soriksella jatkossakin. Kassin voit ottaa näppäristi mukaan kauppaan tai rannalle. ?

Sen lisäksi, että haluamme antaa sinulle CrossFit Jyväskylä -kassin, toivoisimme sinun osallistuvan kanssamme Suomitalkoot kampanjaan. Tarkoituksena on saada Suomi taas liikkeelle! Osallistumisohjeet kassissa ja osoitteessa:
https://crossfitjyvaskyla.fi/suomitalkoot/

CrossFit Jyväskylän treenaajana voit kutsua kaverisi treeneihimme jakso 6. loppuun (29.8.) asti pelkän siruavaimen hinnalla (20eur). Kaverisi voi tilata tuotteen osoitteesta:
https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/suomitalkoot-we-want-you/

Kun kaverisi innostuu treeneistämme jatkaen harjoittelua meillä, saat palkkioksi 1kk ilmaiset treenit.

Nähdään treeneissä!
Toivoo CrossFit Jyväskylän valmentajat ❤️

Jaamme siis 250 ensimmäiselle CrossFit Jyväskylään treeneihin osallistuvalle (1 kassi/treenaaja) ilmaisen CrossFit Jyväskylä kassin. Saat kassin valmentajilta tunnille ilmoittautumislappua vastaan.

Kertyneet etukuukaudet hyvitetään voimassaolevista sopimuksista joulukuusta 2021 alkaen, mikäli kaverisi on ilmoittanut nimesi 12kk/24kk sopimuksen yhteydessä Suomitalkoot -kampanjan aikana.

Suomitalkoot -etukupongit

Kupongit saatavissa CrossFit Jyväskylän kangaskassista. Kuponkiedut voimassa 31.12.2021 saakka. Yksi etukuponki/henkilö. Yhtä ostoskertaa kohden vain yksi kuponki. Ei voi yhdistää muihin kampanjoihin/etuihin. CrossFit Jyväskylä ei vastaa yhteistyökumppaneiden tarjouksista/palveluista.

Ostaessasi vähintään 40€ arvosta treenivälineitä CrossFi Jyväskylästä, saat 10€ alennuksen ostoksistasi kupongilla.

Urheiluhieroja Emilia Wacklinin etu -15% palveluista kupongilla.

Koodilla ”SORIKSENJOOGIT” sunnuntaijooga ja aamujooga kuukaudeksi puoleen hintaan. Joogat ovat online ja niitä ohjaa Riina Wiik. 

Kupongilla -15% LPG:sta ja -10% fysioterapiasta.

Padel Seppälän palveluista kupongilla -20%.

Keskustan Hammaslääkäreiden palveluista -10% kupongilla.