Tietosuojaseloste

Tämä on CrossFit Jyväskylän henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Henkilötiedoilla tarkoitetaan merkintöjä, joista voidaan tunnistaa yksittäinen käyttäjä/asiakas. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää CrossFit Jyväskylän toimintaperiaatteet henkilötietojen käsittelystä, säilyttämisestä ja luovuttamisesta.

1. Rekisterinpitäjä

CrossFit Jyväskylä Oy
Sorastajantie 1, 40320 JYVÄSKYLÄ
asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi
040 658 1996
Yhteyshenkilö: Markus Rosti markus@crossfitjyvaskyla.fi

2. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan mukaiset tiedot Käyttäjistä:

  • etu- ja sukunimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • paikkakunta
  • ikä
  • mahdollinen ostohistoria
  • asiakkuuteen liittyvät tiedot
  • muut rekisteröidyn itsensä antamat tiedot

Tietoja säilytetään ajallisesti lain määräämissä puitteissa sekä tietojen tarpeellisuuden mukaan.

3. Henkilötietojen kerääminen

CrossFit Jyväskylä pitää hallussaan ja kerää vain niitä tietoja, jotka ovat välttämättömiä yrityksen toiminnalle. Kaikki henkilötiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia.
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta pääsääntöisesti asiakassopimuksista. Tietoja voidaan kerätä myös sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

4. Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Henkilötietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakasrekisterin ylläpitäminen
  • Suoramarkkinointi
  • Asiakaspalvelu ja tiedotus asiakkaille
  • Laskutus

5. Henkilötietojen säilyttäminen

Henkilötietoja säilytetään ohjelmistoissa, joihin on rajallinen pääsy. Tiedot on suojattu salasanoilla ja käyttäjätunnuksilla. Ohjelmistoihin pääsy on rajattu vain niille työntekijöille, joille se on välttämätöntä.
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa, vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista sekä puutteellisen tiedon täydentämistä, ja pyytää poistamaan häntä koskevia henkilötietoja rekisteristä.

Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot, vaatia niihin oikaisua, tai poistaa tietoja, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti CrossFit Jyväskylälle. CrossFit Jyväskylä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Vastaamme asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.
Henkilötietojen oikeellisuutta varmistetaan tasaisin väliajoin, ja mahdollisesti ilmaantuvat puuttuvat/virheelliset tiedot korjataan välittömästi.

6. Henkilötietojen luovuttaminen

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille pois lukien Trustpoint -laskutuspalvelu. Tietoja ei luovuteta tai siirretä EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Mahdollisten vikatilanteiden ilmaantuessa korjaustoimenpiteet suoritetaan mahdollisimman nopeasti ulkoisten palveluntarjoajan kautta. Tietoturvaloukkauksista ilmoitetaan valvontaviranomaisille 72 tunnin kuluessa.

8. Muutokset tietosuojakäytäntöön

CrossFit Jyväskylällä on oikeus muuttaa tietosuojakäytäntöä. Uusin ja päivitetyin versio löytyy aina CrossFit Jyväskylän verkkosivuilta.

Verkkosivustomme osoite on: https://crossfitjyvaskyla.fi.

Verkkosivusto

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.