Treenitila käytössäsi joka päivä klo 05-01

Valmis ohjelmointi treeneihin

Inspiroiva yhteisö tukena

Treenisi jakuvat CrossFit Jyväskylässä

Älä enää pidä treenejäsi tauolla, vaan tule jatkamaan niitä kanssamme CrossFit Jyväskylään. Lupaamme sinulle kuntosalitreenaamista monipuolisempaa tehokasta toiminnallista treeniä, jonka myötä huomaat kuntosi kehityksen olevan nopeampaa kuin uskoisit.

Käytössäsi on mm. suuri treenitila, monipuoliset aerobiseen treeniin sopivat laitteet, käsipainoja, kahvakuulia, painotankoja, köysiä, palloja ja räkkejä sekä tietenkin valmentajien ammattitaito. Pääset kehittämään peruskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta monipuolisesti.

Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa tavoitteesi! Valmennetut treenit saat käyttöösi heti, kun jatkamme niitä 1.6.2020 alkaen.

Tule mukaan treeneihin! Samalla tuet paikallista pienyrittäjää.

Tarjous voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Treenit jatkuvat CrossFit Jyväskylässä.

Sallimme treenitunneille poikkeusaikana vain 15 henkilöä kerrallaan ennakkovarauksella ja omatoimitreeneihin 15 henkilöä tunnin aikana, jolloin jokaiselle treenaajalle on runsaasti omaa tilaa. Jokaisen treenaajan on ennakkoon varattava paikka Web-kulkurin kautta.

Jokaisen terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää! Noudattamalla rajoituksia ja ohjeita, saamme pidettyä treenaamisen tiloissamme mahdollisimman turvallisena.

CrossFit Jyväskylän treenit jatkuvat

Treenisi pääsevät jatkumaan CrossFit Jyväskylässä, olipa edellisistä treeneistäsi kuinka pitkä aika tahansa. Pääset heti mukaan treeneihin ostettuasi kampanja-asiakkuuden! Koronan aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kevään 2020 valmentajamme ohjelmoivat treenejä kotona tehtäväksi. 1.6. alkaen pääsemme jatkamaan tositoimin yhteisiä valmennettuja treenejä.

Tule mukaan kanssamme nauttimaan mahdollisuudesta jatkaa treenejä innostavan treeniyhteisön tsemppaamana. CrossFit Jyväskylän Treenit Jatkuvat -kampanjassa saat loistavan startin omiin treeneihisi!

Jokainen päivä jonka mietit, on pois treeneistäsi! Aloita nyt, niin et menetä treenikertoja ja saat parhaan mahdollisen hyödyn kampanja-asiakkuudesta.

Nyt on sinun hetkesi tehdä päätös oman hyvinvointisi tueksi. Tarjoushinnat voimassa 20.6.2020 saakka.

CrossFit Jyväskylän t-paita kaupanpäälle.

Edun arvo 25€.
  Paitoja rajoitettu erä.

20€ kuukausimaksulla* saat käyttöösi

  • Valmiiksi suunnitellut treenit jokaiselle päivälle
  • Valmentajien neuvot
  • Yhteisön tuen
  • Yhteisön jakamat vinkit
  • Henkilökohtaisen neuvonnan
  • CrossFit Jyväskylän treenitila joka päivä klo 05-01
  • Valmennetut treenit heti niiden jatkuttua 1.6.
*20€/kk 3kk ajan 24kk sopimuksessa

Voit aloittaa treenit omaan tahtiisi!

Treenit alkavat heti ja saat elokuun loppuun saakka käyttöösi koko CrossFit Jyväskylän treenitarjonnan edulliseen kampanjahintaan. Koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana 28.6. saakka käytössä on valmentajiemme sunnittelema kotitreeniohjelma, johon tulee päivittäin uusi treeni ohjeistuksineen. Pääset tekemään suunnitellun treenin tai omat treenisi CrossFit Jyväskylän tiloihin Sorastajantie 1:een. Valmennetut treenit ovat käytössäsi niiden jatkuessa 29.6.2020 alkaen.

Voit valita kuinka usein käyt treeneissä oman kuntosi mukaisesti. Pääasia, että lähdet mukaan nauttimaan liikkumisesta. Sinulla on mahdollisuus käydä treeneissämme rajoittamattomasti asiakkuutesi aikana. Varsinkin nyt koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana on jokaisen meistä tärkeää huolehtia hyvinvoinnistaan. Lepo, ravitsemus ja liikunta ovat hyvinvoinnin kulmakiviä.

Treenaat 24kk sopimuksessa 20€/kk ja 12kk sopimuksessa 30€/kk 31.8. saakka! Kampanjahinta voimassa 20.6.2020 saakka! 1.9.2020 alkaa määräaikaisen asiakkuutesi mukainen laskutus: 12kk 79€/kk tai 24kk 69€/kk määräaikainen asiakkuutesi mukainen laskututus.

WOD – Workout Of the Day

CrossFit Jyväskylän valmentajat ohjelmoivat treenit sinulle valmiiksi jokaiselle päivälle! Enää sinun ei tarvitse miettiä mitä seuraavissa treeneissä tekisit tai toistaa päivästä toiseen samaa treeniä.Ohjelmoidut treenit optimoivat kehityksesi.

CrossFit -harjoittelun päätunti on päivän WOD. Harjoitellaksesi WOD -tunneilla, sinun pitää olla käynyt OnRamp -peruskurssi tai omata aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta. CrossFit Jyväskylän Treenit Jatkuvat -asiakkuuden aikana voit ilman lisämaksua käydä myös 178€ arvoisen OnRamp -peruskurssin. Kesän 2020 kurssit alkavat 1.6. Syksyn jakso 1 ja kurssit alkavat 31.8.2020.

Lähetä WhatsApp -viesti numeroon

040 658 1996

Numerosta voit kysyä myös asiakkuuteen kysymyksiä.

Monipuoliset treenit.

Toiminnallisia treenejä jokaiselle päivälle. Treeneissä pääset käyttämään koko kehoasi. Mukana mm. peruskuntotreenejä, kehonhuoltoa sekä lihaskuntoa kasvattavaa treeniä. Pystyt osallistumaan treeneihin, mikäli lääkäri ei ole kieltänyt sinulta liikuntaa. Treenien monipuolisuus takaa monipuolisen kehityksen ja parantaa hyvinvointasi kokonaisvaltaisesti.

Valmentajien tuki.

Jokaiselle päivälle valmentajamme suunnittelevat treenin sinua varten. Liikeohjeistuksessa näytetään eri variaatioita, jotta jokainen voi oman tasonsa mukaisesti treenin suorittaa. Voit siis olla vasta-alkaja tai jo pidempään treenannut. Valmentajamme mielellään myös ohjeistavat, mikäli et esimerkiksi kipujen vuoksi pysty tekemään jotain liikkeitä ja haluat korvaavia liike-ehdotuksia.

Tavoitteet todeksi

Treenit vievät sinut kohti tavoitteitasi nopeammin kuin uskoisitkaan. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi painonpudotus, kunnon kohentaminen, kilpalajissa parempi pärjääminen, voiman kasvattaminen tai yleinen hyvinvoinnin lisääminen. Asiakkuuteesi kuuluu yksilötapaamisia valmentajan kanssa, jolloin saat henkilökohtaista ohjeistusta treeniesi suunnitteluun. Olemme aina tukenasi!

CrossFit Jyväskylän urheilijat suosittelevat

Trustmary Reviews

CrossFit Jyväskylä

CrossFit on laaja-alainen voima- ja kunto-ohjelma, joka perustuu monipuolisiin ja vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin. Treenit ovat lyhyistä ja intensiivisistä vaihdellen pitkäkestoisiinkin ja niissä yhdistellään esimerkiksi juoksua, soutua, voimisteluliikkeitä, painonnostotangolla tehtäviä liikkeitä, naruhyppelyä ja kahvakuulaliikkeitä. CrossFitin paras puoli on sen monipuolisuus.

CrossFitissä käytettävät toiminnalliset liikkeet ovat luonnollisia ja turvallisia. Toiminnallinen liike ei ole yksittäisen lihaksen treenaamista vaan koko vartaloa käyttäen luonnollisten liikkeiden ja liikeratojen harjoittamista.

Vaikkakin harjoitukset ovat kovia ja haastavia, soveltuvat ne silti kaikenikäsille ja -kuntoisille perusterveille ihmisille. Harjoitusten haastavuus on säädettävissä sopivaksi sekä huippu-urheilijalle että vasta-alkajille, juniorille tai seniorille. Käytännössä harjoitusten säätäminen tarkoittaa sitä, että määrättyä painoa voidaan keventää tai nostaa ja toistojen määrää vähentää tai lisätä tarpeen mukaan. Lisäksi vaikeimmille liikkeille on kehitetty vaihtoehtoisia liikkeitä.

Yksikään treeniviikko ei ole samanlainen ja sama yksittäinen treeni saattaa toistua vain muutaman kerran vuodessa. Treeneissä käytettäviä liikkeitä, välineitä, kestoa, vastusta, toistojen määrää ja ympäristöä vaihdellaan jatkuvasti. Monipuoliset treenit pitävät harjoittelun mielekkäänä.

Jäikö jotain epäselväksi? Kysy lisää Treenit Jatkuvat -kamppiksesta:

8 + 3 =