Valittavanasi 5 eri ohjelmointia

CrossFit Jyväskylän treenivuosi jakautuu kuuteen noin 8 viikkoa kestävään jaksoon, joiden mukaan ohjelmoinnit ja lukujärjestykset suunnitellaan. OnRamp -peruskurssi alkaa alusta aina jakson vaihtuessa, muille tunneille pääset mukaan ilman jaksorajoja. Kurssimme kestävät 8 viikkoa (Bootcamp, Muscle&Power, OnRamp ja Eazy).

  • Eazy liikuntaharrastuksen aloittajalle
  • Onramp CrossFit peruskurssi kuntoilijalle
  • Bootcamp kunnonkasvattajalle ja laihduttajalle
  • Muskeli voimaohjelma
  • Wod CrossFit ohjelmointi

Eazy on sinulle, joka koet olevasi erittäin huonokuntoinen ja haluat aloittaa liikunnan pidemmän tauon jälkeen.
Kuntoilijan kurssipaketissa ovat yksittäiset kurssit (Bootcamp, Muscle&Power sekä Onramp).
CrossFit Treenaajan paketissa ovat määräaikaiset asiakkuutemme, joiden aikana käytössä ovat kaikki ohjatut tuntimme.

 

Tarvitset henkilökohtaisen siruavaimen, joka on pakollinen kertaostos jokaiselle CrossFit Jyväskylän urheilijalle. Siruavain kuuluu starttipakettiin, muissa paketeissa sinun on ostettava se erikseen.

Aloittelijan tunnit

Aloittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi aloittelijan tunneilla.

Starttipaketti sopii sinulle, joka et itse osaa valita sopivinta treenipakettia.

Eazy sopii sinulle, joka aloitat liikuntaa pidemmän tauon jäljiltä.

Starttipaketti – löydä sinulle sopivimmat treenit. Kolmen viikon starttipaketin aikana saat mukavan alun treeneille ja valmentajan kanssa keskustellen löydätte sinun lähtötasosi ja tavoitteesi huomioiden sopivimmat tunnit.
Osta starttipaketti.

Eazy – liikuntaharrastuksen aloittajalle. Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut aloittamaan kuntoilun pidemmän tauon jälkeen ja toivot saavasi siihen tukea ryhmästä. Voit kokea olevasi erittäin huonokuntoinen, sinulla voi olla jokin kuntoon vaikuttava perussairaus tai BMI yli 35. Aloittaa voit keskiviikon ja lauantain starttitunneilta.
Osta Eazy.

Kuntoilijan paketit

CrossFit Jyväskylän kurssit kestävät 8 viikkoa. OnRamp -peruskurssi alkaa jokaisen jakson alussa, jolloin myös lukujärjestys ja ohjelmointi uudistuvat. Muille kursseille voit tulla mukaan jaksorajoista välittämättä. Vuosi jakautuu kuuteen jaksoon.

Kuntoilijan paketeissa ei ole lähtötasovaatimuksia, vaan mukaan voivat tulla kaikki!

OnRamp – peruskurssi kuntoilijalle. Kurssi sinulle, joka olet harrastanut jo jonkin verran liikuntaa ja haluat oppia CrossFit -harjoittelun perusteet.  Kurssin käytyäsi pääset jatkamaan WOD -tunneille.

Bootcamp – kunnon kasvattajalle ja laihduttajalle. Kurssin pääpaino on kunnon kasvattamisessa. Tunnit sopivat kuntoilua aloittelevista kilpaurheilijoihin saakka. Harjoituksia tehdään monipuolisesti peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla ilman raskaita painoja tai vaikeampia telinevoimisteluliikkeitä. Sopii myös laihduttajalle.

Muscle & Power – voimaa ja lihaksia kaikentasoisille. Kurssilla treenataan toiminnallisesti koko kehon voimatasoja kasvattaen. Saat riittävästi haasteita ja vaihtelua voimaharjoitteluusi. Sinun ei tarvitse olla vahva osallistuaksesi kurssille, vaan kurssin aikana huomaat voimiesi kasvavan.

Treenaajan paketit

Määräaikaiset asiakkuudet, joiden aikana käytettävissäsi ovat kaikki CrossFit Jyväskylän ohjatut tunnit sekä Open Gym omatoimiharjoittelu joka päivä klo 05-01.

Kuukausimaksulliset paketi jatkuvat automaattisesti määräajan jälkeen toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena samalla hinnalla. Asiakkuuksissa 1kk irtisanomisaika.

24kk – kahden vuoden treenit. Edullisin vaihtoehto treeneille. Käytettävissäsi ovat kaikki CrossFit Jyväskylän valmennetut tunnit sekä Open Gym omatoimitreenit. Asiakkuuteen kuuluu myös OnRamp -peruskurssi, jonka käytyäsi pääset mukaan WOD -tunneille.

12kk – vuoden treenit. Käytettävissäsi ovat kaikki CrossFit Jyväskylän valmennetut tunnit sekä Open Gym omatoimitreenit. Asiakkuuteen kuuluu myös OnRamp -peruskurssi, jonka käytyäsi pääset mukaan WOD -tunneille.

Toistaiseksi voimassaoleva – sopimus toistaiseksi voimassa, mutta vähintään 6kk. Käytettävissäsi ovat kaikki CrossFit Jyväskylän valmennetut tunnit sekä Open Gym omatoimitreenit. Asiakkuuteen kuuluu myös OnRamp -peruskurssi, jonka käytyäsi pääset mukaan WOD -tunneille.

1 kuukausi – treenit kuukaudeksi. Käytettävissäsi ovat kaikki CrossFit Jyväskylän valmennetut tunnit sekä Open Gym omatoimitreenit. Jokainen treenikuukausi sovitaan kuukausi kerrallaan.

Tilatessasi CrossFit Jyväskylän kurssin tai asiakkuuden, sitoudut CrossFit Jyväskylän sääntöihin ja vastuuvapaussopimukseen sekä hyväksyt käyttöehdot.