CROSSFIT JYVÄSKYLÄ YKSI KUUKAUSI

99.00 

Voit ostaa vain ne haluamasi kuukaudet jolloin harjoittelet. Ei tule turhia kuluja kun maksat vain siltä ajalta kuin harjoittelet.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

CrossFit Jyväskylä yksi kuukausi

Sinun pitää olla käynyt ONRAMP -kurssi tai omata aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta. Näin voit ostaa itsellesi yhden kuukauden tai haluamasi kuukaudet harjoitteluaikaa kerrallaan.

Asiakassopimus kattaa vain yhden kuukauden tai valitsemasi kuukaudet. Asiakkuuden voi aloittaa tai sitä voi jatkaa milloin tahansa uudestaan.

Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussopimusta. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen ja on voimassa seuraavat 30 päivää.

CrossFit Jyväskylässä on käytössä 17.8.2015 alkaen kaikille pakollinen siruavain. Tilaa se samalla itsellesi kun tilaat harjoittelukuukauden. Saat siruavaimen ensimmäisellä harjoituskerralla valmentajilta maksukuittia vastaan. Siruavaimen käyttö on pakollista joka harjoittelukerralla. Järjestelmä tulostaa tullessasi kuitin, jonka harjoittelija antaa valmentajalle ennen harjoituksen alkua. Ilman kuittia ei ole harjoitteluoikeutta.

kirjaudu sisään ja anna kuitti valmentajalle ennen harjoituksen alkua

kirjaudu sisään ja anna kuitti valmentajalle ennen harjoituksen alkua

Muista lisätä tilaukseesi alennuskoodi, jos olet oikeutettu alennukseen. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. Lisää kommenttikenttään alennuksen peruste ja ota mukaan ensimmäiselle harjoituskerralle alennukseen oikeuttava dokumentti sekä kuitti maksetusta harjoittelumaksusta. Halutessasi aloittaa kesken kuukautta, lisää kommenttikenttään harjoittelun aloitus pvm. Samoin voit pyytää kommenttikenttään itsellesi sopivaa laskun eräpäivää, myöhemmin laskun eräpäivän muutoksista veloitamme 20eur.

Liikunta-/virikesetelit: Meillä voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Jos olet jo asiakkaana ja haluat maksaa saamasi laskun liikunta-, virikeseteleillä, ilmoita siitä valmentajille tai asiakaspalveluun crossfitjyvaskyla@gmail.com
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Palauta sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio areenan eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

liikuntasetelilaatikko

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö

 

Puhtaan liikunnan puolesta - Dopinglinkki

Lisätiedot

Määräaikainen asiakassopimus

Sopimus tehdään yhdeksi kuukaudeksi. Sopimuksen ajaksi asiakas sitoutuu noudattamaan salin sääntöjä.