Bootcamp

148.00 

BOOTCAMP-kurssilla saat juuri oman näköisesi startin CrossFit-harjoitteluun. Harjoituksia tehdään monipuolisesti peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla ilman raskaita painoja tai vaikeampia telinevoimisteluliikkeitä. Kurssin tavoiteena on parantaa kuntoasi ja tutustuttaa CrossFit-harjoitteluun, jonka myötä osallistumiskynnys alkeiskursseille madaltuu.

7 varastossa

BOOTCAMP on kevyempi tapa aloittaa CrossFit!

BOOTCAMP koostuu CrossFit-harjoituksista, joissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeita telinevoimisteluliikkeitä. BOOTCAMPIN treeneistä on karsittu ne osat, jotka aluksi voivat tuntua liian vaikeilta. Osaamisesi ja kuntosi nousee silti nopeasti! Se kannustaa sinua jatkamaan treenaamista. BOOTCAMP-kurssilla sinulla on mahdollisuus tutustua CrossFitin ihmeelliseen maailmaan omassa tahdissasi.

Sinun on mahdollista tehdä treenit juuri oikealla sykealueella ja treeneissä on halutessasi käytössä Polarin TEAM app, jolla valmentaja ja sinä itse voitte seurata harjoituksen tehoa.

Jokainen kurssin treeni on erilainen. Harjoitukset koostuvat:

A) lämmittelyosiosta
B) liikkuvuudesta
C) taito-osiosta
D) Sykettä kuormittavasta metcon-tyylisestä CrossFit-harjoituksesta (25-40min).

Harjoituksia tehdään monipuolisesti peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla 8 viikon ajan.

BOOTCAMP sopii:
-painonpudottajalle (saat halutessasi ruokavalioneuvontaa ja painonpudotussuunnitelman)
-kestävyysurheilijalle, joka haluaa itselleen vaihtelevia harjoituksia
-aloittelevalle kuntoilijalle
-kilpaurheilijalle

Keuhkojen, sekä sydän- ja verenkiertoelimistön tehokas toiminta on jokaiselle ihmiselle tärkeää. BOOTCAMPillä pääset tekemään CrossFit treenejä samalla tavalla kuin CrossFit Games urheilijat konsanaan! Käytettävissäsi on koko Soriksen kalusto: ergot, työntö- ja vetokelkkoja, köydenvetoa, lekoja, autonrenkaita, seinänylityksiä, tatami, kahvakuulat, voimapallot- ja keilat. Kurssilla pääset heittämään voimapallolla korkeutta ja hyppäämään pituutta.

Valmentajina toimivat CrossFit Jyväskylän monipuolisesti koulutetut CrossFit-valmentajat.

Varusteet: CrossFit Jyväskylä bootcampilla pärjäät normaaleilla sisäurheiluvarusteilla.

Kurssi sisältää jakson ajan joka päivä mahdollisia bootcamp treenejä, aina tunnin kerrallaan. Kaikkiin treeneihin ei ole pakollista osallistua, vaan voit valita itsellesi sopivat treenipäivät, sekä tulla OPEN GYMille tekemään välistä jääneitä harjoituksia. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta voimailusta ja kurssille osallistuminen ei edellytä CrossFit Jyväskylän asiakkuutta. BOOTCAMP -kurssilaiset saavat myös vapaasti osallistua BODYWEIGHT SKILLS, KEHONHUOLTO  ja TEKNIIKKA -tunneille.

 

Kesä 2020 1. -18.6.2020

BOOTCAMP 1.-18.6.2020. Lukujärjestys PDF.

Kurssi jatkuu juhannuksen jälkeen kesän aikataululla, joka julkaistaan myöhemmin. Kurssin kesto 8 viikkoa.

Poikkeusaikana jokaiselle tunnille otetaan enimmillään 9 henkilöä. Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi

Voit aloittaa 8 viikon Bootcamp -treenijakson milloin tahansa. Kirjoita tilauksen kommenttiin koska aloitat ja 8vk treenit alkavat siitä eteenpäin. Enää ei siis tarvitse välittää jakson vaihtumisesta.

BOOTCAMP -kurssille voit osallistua myös kesken jaksoa, lunastamalla kurssin verkkokaupasta ja tuomalla maksukuitin valmentajalle. BOOTCAMP -kurssille osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta. Kun olet perusterve ihminen, pääset kyykkyyn ja sinulla on suhteellisen terveet olkapäät ja selkä sekä lääkärin lupa aloittaa liikunta, niin voit osallistua BOOTCAMP -kurssille! Ota harjoituksiin mukaan runsaasti juotavaa ja hikipyyhe mukaan.

Kurssin hinta 148 euroa, sisältäen jakson aikana lukujärjestyksen mukaiset ohjatut harjoituskerrat. CrossFit Jyväskylän asiakkaille kurssi on ilmainen, kanta-asiakkaana sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua kurssille, ilmoittaudut treeneihin Web-kulkurissa ja kirjautumalla siruavaimella tunnille ja antamalla valmentajalle kuitin.

Varaa paikkasi heti! Saat ensin sähköpostiisi varausvahvistuksen ja muutaman päivän päästä saat laskun, joka tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Ota kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle tunnillesi ja anna se valmentajalle. Mahdollisista poikkeuksista aikataulussa ilmoitetaan erikseen. Kausikortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle eikä käyttää myöhemmin. HOX! UUTTA: Halutessasi aloittaa harjoittelun heti, jo ennen seuraavan jakson alkua, tilaa BOOTCAMP normaalisti ja kirjoita tilauksen kommenttiin: ” Aloitus heti” Jolloin voit aloittaa harjoittelun heti BOOTCAMP treeneissä jo edellisen jakson aikana! Toimi näin: saatuasi laskun sähköpostiin ja maksettuasi laskun, tule ensimmäisiin treeneihin ja saat siruavaimen valmentajilta treenisi jälkeen maksukuittia vastaan.

Päästäksesi harjoittelemaan CrossFit Jyväskylään tulee sinun käyttää siruavainta joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin, joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen. Tilaa siruavain täältä. Saat sen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan valmentajilta.

Saavuthan ajoissa tunnille ja varsinkin ensimmäistä kertaa tullessa. Paikalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa, pyörätelineet. Uusi CrossFit Jyväskylän sijainti on Sorastajantie 1:ssä Seppälänkankaan Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella.

Kaikkiin CrossFit Jyväskylässä tapahtuville tunneille ja harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla allekirjoittamalla vastuuvapaussopimus.

Teethän harjoitukset omaa kehoasi kuunnellen ja kysy ohjaajalta, mikäli jokin liike tuntuu vaikealta tai sinulla on joku vamma joka saattaa estää omaa liikkumistasi, ennenkuin teet harjoituksia. Jos olet ollut kipeänä tai sinulla on ollut pitkä tauko harjoittelusta, niin kysy lupa harjoitteluun omalta lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi.

CrossFit Jyväskylässä on lastenmaailma, johon voit tuoda lapsesi leikkimään harjoittelusi ajaksi.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden).
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio CrossFit Jyväskylän eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö