bootcamp

Bootcamp

138.00 

BOOTCAMP-kurssilla saat juuri oman näköisesi startin CrossFit-harjoitteluun. Harjoituksia tehdään monipuolisesti peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla ilman raskaita painoja tai vaikeampia telinevoimisteluliikkeitä. Kurssin tavoiteena on parantaa kuntoasi ja tutustuttaa CrossFit-harjoitteluun, jonka myötä osallistumiskynnys alkeiskursseille madaltuu.

8 varastossa

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

BOOTCAMP on uusi ja kevyempi tapa aloittaa CrossFit!

BOOTCAMP koostuu CrossFit-harjoituksista, joissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeita telinevoimisteluliikkeitä. BOOTCAMPIN treeneistä on karsittu ne osat, jotka aluksi voivat tuntua liian vaikeilta. Osaamisesi ja kuntosi nousee silti nopeasti! Se kannustaa sinua jatkamaan treenaamista. BOOTCAMP-kurssilla sinulla on mahdollisuus tutustua CrossFitin ihmeelliseen maailmaan omassa tahdissasi.

Sinun on mahdollista tehdä treenit juuri oikealla sykealueella ja treeneissä on halutessasi käytössä Polarin TEAM app, jolla valmentaja ja sinä itse voitte seurata harjoituksen tehoa.

Jokainen kurssin treeni on erilainen. Harjoitukset koostuvat:

A) lämmittelyosiosta
B) liikkuvuudesta
C) taito-osiosta
D) Sykettä kuormittavasta metcon-tyylisestä CrossFit-harjoituksesta (25-40min).

Harjoituksia tehdään monipuolisesti peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla 8 viikon ajan.

BOOTCAMP sopii:
-painonpudottajalle (saat halutessasi ruokavalioneuvontaa ja painonpudotussuunnitelman)
-kestävyysurheilijalle, joka haluaa itselleen vaihtelevia harjoituksia
-aloittelevalle kuntoilijalle
-kilpaurheilijalle

Keuhkojen, sekä sydän- ja verenkiertoelimistön tehokas toiminta on jokaiselle ihmiselle tärkeää. BOOTCAMPillä pääset tekemään CrossFit treenejä samalla tavalla kuin CrossFit Games urheilijat konsanaan! Käytettävissäsi on koko Areenan kalusto: 150m juoksurataa, työntö- ja vetokelkkoja, köydenvetoa, lekoja, autonrenkaita, seinänylityksiä, joustopermannon loikka-alue, kahvakuulat, voimapallot- ja keilat. Kurssilla pääset heittämään voimapallolla korkeutta (kattokorkeus 15m) ja hyppäämään pituutta (harjoittelupinta-ala areenalla huikeat 2138m2)

Valmentajina toimivat CrossFit Jyväskylä areenan monipuolisesti koulutetut CrossFit-valmentajat.

Varusteet: CrossFit Jyväskylä bootcampilla pärjäät normaaleilla sisäurheiluvarusteilla.

Kurssi sisältää jakson ajan joka päivä mahdollisia bootcamp treenejä, aina tunnin kerrallaan. Kaikkiin treeneihin ei ole pakollista osallistua, vaan voit valita itsellesi sopivat treenipäivät, sekä tulla OPEN GYMille tekemään välistä jääneitä harjoituksia. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta voimailusta ja kurssille osallistuminen ei edellytä CrossFit Jyväskylän asiakkuutta. BOOTCAMP -kurssilaiset saavat myös vapaasti osallistua KEHONHUOLTO  ja TEKNIIKKA tunneille.

Jakso 3:n ajan tunteja on sekä Kankaalla että Sorastajantiellä. Treenitiloilla erilliset lukujärjestykset. Areenalla BOOTCAMP ja BOOTCAMP ENDURANCE. Sorastajantiellä BOOTCAMP BURN.

BOOTCAMP jakso 3 lukujärjestys Areena PDF.

BOOTCAMP jakso 3 lukujärjestys Sorastajantie PDF.

 

 

Uudet harjoitusjaksot alkavat BOOTCAMP kursseilla seuraavasti:
Jakso 4 alkaa 5.3.

Nyt uutta! Voit aloittaa 8 viikon Bootcamp -treenijakson milloin tahansa. Kirjoita tilauksen kommenttiin koska aloitat ja 8vk treenit alkavat siitä eteenpäin. Enää ei siis tarvitse välittää jakson vaihtumisesta.

BOOTCAMP -kurssille voit osallistua myös kesken jaksoa, lunastamalla kurssin verkkokaupasta ja tuomalla maksukuitin valmentajalle. BOOTCAMP -kurssille osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta. Kun olet perusterve ihminen, pääset kyykkyyn ja sinulla on suhteellisen terveet olkapäät ja selkä sekä lääkärin lupa aloittaa liikunta, niin voit osallistua BOOTCAMP -kurssille! Ota harjoituksiin mukaan runsaasti juotavaa ja hikipyyhe mukaan.

Kurssin hinta 138 euroa, sisältäen jakson aikana lukujärjestyksen mukaiset ohjatut harjoituskerrat. CrossFit Jyväskylän asiakkaille kurssi on ilmainen, kanta-asiakkaana sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua kurssille, saavut vain treeneihin paikalle kirjautumalla siruavaimella tunnille ja antamalla valmentajalle kuitin.

Varaa paikkasi heti! Saat ensin sähköpostiisi varausvahvistuksen ja muutaman päivän päästä saat laskun, joka tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Ota kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle tunnillesi ja anna se valmentajalle. Mahdollisista poikkeuksista aikataulussa ilmoitetaan erikseen. Kausikortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle eikä käyttää myöhemmin. HOX! UUTTA: Halutessasi aloittaa harjoittelun heti, jo ennen seuraavan jakson alkua, tilaa BOOTCAMP normaalisti ja kirjoita tilauksen kommenttiin: ” Aloitus heti” Jolloin voit aloittaa harjoittelun heti BOOTCAMP treeneissä jo edellisen jakson aikana! Toimi näin: saatuasi laskun sähköpostiin ja maksettuasi laskun, tule ensimmäisiin treeneihin ja saat siruavaimen valmentajilta treenisi jälkeen maksukuittia vastaan.

Päästäksesi harjoittelemaan CrossFit Jyväskylä areenalle tulee sinun käyttää siruavainta joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin, joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen. Tilaa siruavain täältä. Saat sen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan valmentajilta.


Käyntiohje:

CrossFit Jyväskylä areena sijaitsee Kankaan alueella. Tourulan liikenneympyrän jälkeen Vapaaherrantien portista, kierrä ennen tehdashallia vasemmalle, sisäänkäynti sinisestä katoksesta, pukuhuoneet ovat 3. kerroksessa ja Areena 1.kerroksessa. Jätäthän ulkokengät ja vaatteet joko naulakoille tai pukuhuoneisiin.

Saavuthan ajoissa tunnille ja varsinkin ensimmäistä kertaa tullessa varaudu Kankaan jättialueeseen tulemalla hyvissä ajoin. Paikalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa, pyörätelineet. Jos eksyt Kankaan vanhalle puolelle niin katso kartasta miten pääset kiertämään Minimanin ja Vapaaherrantien kautta Kankaan uudelle puolelle. Käyntiosoite Kympinkatu 3 osoittaa Minimanin taakse, mutta sillä puolella portit ovat siis suljettu ja kulku ainoastaan Tourulan puoleisista porteista.

Kankaan Pituusleikkurihalli on yksi Suomen suurimpia toiminnallisen harjoittelun areenoita. Kaikkiin CrossFit Jyväskylä areenalla tapahtuville tunneille ja harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla allekirjoittamalla areenan vastuuvapaussopimus.

Teethän harjoitukset omaa kehoasi kuunnellen ja kysy ohjaajalta, mikäli jokin liike tuntuu vaikealta tai sinulla on joku vamma joka saattaa estää omaa liikkumistasi, ennenkuin teet harjoituksia. Jos olet ollut kipeänä tai sinulla on ollut pitkä tauko harjoittelusta, niin kysy lupa harjoitteluun omalta lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi.

CrossFit Jyväskylä areenalla on lastenmaailma, johon voit tuoda lapsesi joko yksinään leikkimään harjoittelusi ajaksi tai sitten arki-iltoina ma-to (kesäisin ma-ke) valvotusti klo 17.30-19.30 välisenä aikana.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylä areenalle!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Bootcamp”