Bouck lihashuoltovasara

199.00 

Bouck lihashuoltovasara

7 varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Bouck lihashuoltovasara

Pääset huoltamaan lihaksia ja fasciaa kotona.

Bouck -lihashuoltovasaraa käyttävät huippu-urheilijat ja fysioterapeutit apunaan lihasten huollossa. Tämä hyvinvointilaite on nyt sinunkin saatavillasi! Saat helpotettua lihasten jäykkyyttä, kireyttä ja kipuja poistumatta kotoasi.

Lihashuoltovasara auttaa poistamaan lihaksista jäykkyyttä ja helpottaa nestekiertoa poistaen myös turvotuksia. Palaudut nopeammin treeneistä ja jopa loukkaantumisista. Saadessasi lihakset rentoutumaan liikkuvuutesikin paranee ja saat lisää joustavuutta ja sitkeyttä. Voit laitteen avulla myös lämmittää lihaksia ennen treeniä.

Bouckin tehoa et usko kokeilematta! Toimistoltamme löydätkin laitteen, jotta pääset siihen tutustumaan. Voit kokeilla laitetta henkilökuntamme ollessa paikalla.

Tuotteen saat sovittuna noutoaikana CrossFit Jyväskylästä Sorastajantie 1:stä.  Otamme sinuun yhteyttä käsiteltyämme tilauksesi, jotta voimme sopia noutoajankohdan. Mikäli haluat lihashuoltovasaran postitettuna, lisäämme postikulut tuotteen hintaan, mainitse toive postituksesta tilauksen kommenttikentässä.

bouck_hierontavasara_kayttoohje_201910

Video vastaavanlaisesta laitteesta: