CrossFit Jyväskylä Kids

20.00 30.00 

6-9 vuotiaille lapsille liikunnan riemua toiminnallisilla harjoituksilla.

Kertamaksut tunnille saapumisen yhteydessä käteisellä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

CrossFit Jyväskylä Kids on 10 kerran liikuntakurssi lapsille. Lapset voivat tulla kurssille nauttimaan liikunnan ilosta. Tarkoituksena on leikin omaisesti tehdä toiminnallista harjoittelua ja näinollen tukea jokapäiväistä liikkumista ja arkea. Harjoitukset ovat monipuolisia ja tukevat mm. motoristen taitojen oppimista. Tarkoituksena on edesauttaa lasten positiivista suhtautumista liikuntaan ja hyvinvointiin.

Harjoitukset ovat turvallisia ja sopivat lapsille liikuntataustasta huolimatta. Jokainen lapsi tekee harjoitukset oman jaksamisensa ja taitojensa mukaisesti. Tunti on suunnattu 6-9 vuotiaille (ikä on suuntaa antava) ja se kestää 60 minuuttia. Huoltajat voivat tehdä oman treeninsä lasten ollessa Kids -tunnilla. Vanhempi voi olla halutessaan lapsen mukana ensimmäisillä kerroilla, mikäli lapsi haluaa tukea alkuun pääsemiseksi.

CrossFit Jyväskylä Kids aikataulu:

Ke 5.2. klo 17.10
La 8.2. klo 14.00
Ke 12.2. klo 17.10
La 15.2. klo 14.00
Ke 19.2. klo 17.10
Ke 4.3. klo 17.10
La 7.3. klo 14.00
Ke 11.3. klo 17.10
La 14.3. klo 14.00
Ke 18.3. klo 17.10

Mukaan voi tulla yksittäisille tunneille tai ilmoittautua koko kurssille. Kurssin voit tilata verkkokaupastamme osoitteesta https://crossfitjyvaskyla.fi/kauppa. Yksittäisille tunneille voit tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. Voitte käydä kokeilemassa tuntia yhden kerran ilmaiseksi.

Hinta:
Kertamaksu 10€/lapsi, CrossFit Jyväskylän asiakkaille 5€/lapsi.
Koko kurssi 30€/lapsi, CrossFit Jyväskylän asiakkaille 20€/lapsi.

 

Tunneillamme on reilun pelin henki ja kaveria autetaan. Kiusaamista ei hyväksytä. Huoltajan on huolehdittava lapsen sopivista varusteista harjoituksiin tullessa. Varusteiksi riittävät tavalliset sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja sisäliikuntakengät. Juomapullo olisi hyvä olla mukana. Lasta ei saa tuoda harjoituksiin kipeänä tai yliväsyneenä. Tarkoitus on liikkua leikkien ja nauttia tunnista, joten suuret känkkäränkät toivotaan jätettävän ovien ulkopuolelle. Mikäli huoltaja tietää lapsella olevan jotain erikoistarpeita esimerkiksi motoriikan osalta tai kipuja, on hänen kerrottava näistä valmentajalle tunnin alussa.

CrossFit Jyväskylä Kids -kurssin valmentajana toimii Jannastiina Pusa.

Valmentajakokemus:
Liikuntapedagogiikan 5. vuoden opiskelija, valmistun keväällä liikunnanopettajaksi
Kuntosaliohjaaja, 2015
Lasten ja nuorten yleisurheiluohjaajakoulutus, taso 1 & 2
Oma lajitausta yleisurheilussa ja tanssissa. Nykyään treenaan aktiivisesti crossfittia.
Lempitreeni: Kaikki paritreenit on hauskoja ja tykkään myös lyhyistä, intensiivisistä treeneistä
Lempinimi: Jansku

Saavuthan ajoissa tunnille, varsinkin ensimmäistä kertaa tullessa kannattaa varata aikaa tunnille valmistautumiseen ja paikkoihin tutustumiseen.

Paikalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja pyörätelineet. CrossFit Jyväskylän sijainti on Sorastajantie 1:ssä Seppälänkankaan Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella.

Kaikkiin CrossFit Jyväskylässä tapahtuville tunneille ja harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla ja lapset huoltajan vastuulla allekirjoittamalla vastuuvapaussopimus. Tilaamalla hyväksyt sopimuksen.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio CrossFit Jyväskylän eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

 

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

 

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö