CrossFit Jyväskylä Treenit Jatkuvat

69.00 79.00 

CrossFit Jyväskylän kesäkamppis!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

24kk asiakkuus: 20€/kk 31.8.2020 saakka, jonka jälkeen 69€/kk 24kk ajan.

12kk asiakkuus: 30€/kk 31.8.2020 saakka, jonka jälkeen 79€/kk 12kk ajan.

29.5.2020 alkaen käytössäsi CrossFit Jyväskylän kaikki valmennetut tunnit (28.5. saakka ohjeistetut kotitreenit). Juhannukseen saakka otamme valmennetuille tunneille 15 henkilöä tuntia kohden ennakkovarauksella.

Juhannukseen saakka Open Gym -omatoimitreenejä tiloihimme pääsee tekemään max 15 henkilöä kerrallaan ennakkovarauksella. Ennakkovaraukset osoitteesta https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi/php/

CrossFit Jyväskylä Treeni Jatkuvat -asiakkuuden ostaneet saavat kaupan päälle t-paidan. Paidan arvo on 25€.

Paitoja on rajoitettu erä.
Toimi nopeasti, jotta saat omasi!

CrossFit Jyväskylän Treenit Jatkuvat -asiakkuus

Treenisi pääsevät jatkumaan CrossFit Jyväskylässä, olipa edellisistä treeneistäsi kuinka pitkä aika tahansa. Pääset heti mukaan treeneihin ostettuasi kampanja-asiakkuuden! Koronan aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kevään 2020 valmentajamme ohjelmoivat treenejä kotona tehtäväksi. 1.6. alkaen pääsemme jatkamaan tositoimin yhteisiä valmennettuja treenejä.

Treenisi alkavat heti ja saat elokuun loppuun saakka käyttöösi koko CrossFit Jyväskylän treenitarjonnan kampanjahintaan. Treenaat 24kk sopimuksessa 20€/kk ja 12kk sopimuksessa 30€/kk 31.8. saakka! Kampanjahinta voimassa 20.6.2020 saakka! 1.9.2020 alkaa määräaikaisen asiakkuutesi mukainen laskutus: 12kk 79€/kk tai 24kk 69€/kk määräaikainen asiakkuutesi mukainen laskututus.

Voit valita kuinka usein käyt treeneissä oman kuntosi mukaisesti. Pääasia, että lähdet mukaan nauttimaan liikkumisesta. Sinulla on mahdollisuus käydä treeneissämme rajoittamattomasti asiakkuutesi aikana. Varsinkin nyt koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana on jokaisen meistä tärkeää huolehtia hyvinvoinnistaan. Lepo, ravitsemus ja liikunta ovat hyvinvoinnin kulmakiviä.

Harjoitellaksesi WOD -tunneilla, sinun pitää olla käynyt OnRamp -peruskurssi tai omata aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta. Treenit Jatkuvat -asiakkuuden aikana voit ilman lisämaksua käydä myös 178€ arvoisen OnRamp -peruskurssin. Syksyn jakso 1 ja kurssit alkavat 31.8.2020.

Sopimusehdot

12kk sopimukseen sisältyy mahdollisuus pitää 1 kuukauden harjoittelutauko ja 24kk sopimukseen 2 kuukauden harjoittelutaukoa. Tauosta tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostiin asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi noin kuukautta ennen tauoksi haluamaasi kuukautta. Tauon voi aloittaa aikaisintaan ilmoituspäivästä ja tauko hyvitetään seuraavasta lähettämättömästä laskusta. Tauon pitäminen sisältyy sopimukseen eikä aiheuta lisäkustannuksia eikä se lisää sopimusajan pituutta.

Sopimuksen irtisanomisessa noudatetaan reilunpelin sääntöjä ja kuluttajasuojan mukaisia suosituksia. Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu samalla hinnalla toistaiseksi voimassaolevana yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussopimusta. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen. Irtisanomiset tulee tehdä aina kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi.

Treenit Jatkuvat -kampanja vain uusiin tilauksiin uusille asiakkaille, joilla ei ole olemassaolevaa asiakkuutta CrossFit Jyväskylään.

Maksaminen

Sähköpostiisi saapuu ensin automaattinen tilausvahvistus ja kun olemme käsitelleet tilauksesi saat sähköpostiisi laskun. Mikäli olet ilmoittanut kuuluvasi alennusryhmään, on se huomioitu ssaapuvassa laskussa.

Muista lisätä alennuskoodi tilauksen kommenttikenttään, jos kuulut sen piiriin! (Opiskelija, työtön, poliisi, palokunta, puolustusvoimat, yli 65v, alle 18v tai työ-/opiskelupaikkasi kanssa tehty sopimus.) Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. Lisää kommenttikenttään alennuksen peruste ja ota mukaan ensimmäiselle harjoituskerralle alennukseen oikeuttava dokumentti sekä kuitti maksetusta harjoittelumaksusta. Halutessasi aloittaa kesken kuukautta, lisää kommenttikenttään harjoittelun aloitus pvm. Samoin voit pyytää kommenttikenttään itsellesi sopivaa laskun eräpäivää, myöhemmin laskun eräpäivän muutoksista veloitamme 20eur.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Jos olet jo asiakkaana ja haluat maksaa saamasi laskun liikunta-, virikeseteleillä, ilmoita siitä valmentajille tai asiakaspalveluun crossfitjyvaskyla@gmail.com
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio areenan eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

Siruavain

Muista tilata itsellesi myös siruavain. Siruavain on henkilökohtainen ja se on jokaiselle pakollinen kertaostos. Leimaa itsesi siruavaimella sisälle tullessasi ja anna järjestelmän tulostama kuitti valmentajalle harjoituksen aluksi.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö

Puhtaan liikunnan puolesta - Dopinglinkki