CROSSFIT JYVÄSKYLÄ YKSI PÄIVÄ

28.00 

Voit ostaa yhden päivän ohjatut WOD -tunnit ja OPEN GYM harjoitukset. Tarkista tuntien ajat aikataulusta. ONRAMP- ja EAZY-tunnit ovat kurssimuotoisia ja niille ilmoittaudutaan erikseen ostamalla koko kurssi.

9999984 varastossa

Kuvaus

CrossFit Jyväskylän päiväpassi

Ota kuitti mukaan ja näytä se valmentajalle, kun tulet harjoituksiin!

Asiakassopimus on yhden päivän tai valitsemasi treenit. Asiakkuuden voi aloittaa tai jatkaa milloin tahansa uudestaan. Päiväpassi on voimassa ainoastaan CrossFit Jyväskylän valvottuina open gym aikoina.

Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussopimusta. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.

Muista lisätä alennuskoodi, jos kuulut sen piiriin! Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. Lisää kommenttikenttään alennuksen peruste ja ota mukaan ensimmäiselle harjoituskerralle alennukseen oikeuttava dokumentti sekä kuitti maksetusta harjoittelumaksusta. Muilta CrossFit boxeilta vierailijoille yhden päivän hinta on 10eur. Laita kommenttikenttään viestiksi oman CrossFit salisi nimi.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Jos olet jo asiakkaana ja haluat maksaa saamasi laskun liikunta-, virikeseteleillä, ilmoita siitä valmentajille tai asiakaspalveluun crossfitjyvaskyla@gmail.com
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa pidemmän jakson liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Palauta sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio areenan aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon.

Lisätiedot

Määräaikainen asiakassopimus

Sopimus tehdään yhdeksi harjoituskerraksi. Sopimuksen ajaksi asiakas sitoutuu noudattamaan salin sääntöjä. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.