Erikoiskurssit

178.00 

Erikoiskursseihin kuuluvat Bootcamp sekä Muscle & Power -kurssien treenit.

9 varastossa

Nyt huikea paketti treenejä, saat koko erikoiskurssiemme tarjonnan yhdessä. Erikoiskursseihin kuuluvat kaikki Bootcamp ja Muscle & Power -kurssien treenit. Muscle & Power sekä Bootcamp normaalisti 148€/kurssi/jakso. Erikoiskurssit tilaamalla käytössäsi ovat kaikki palvelumme poislukien WOD ja OnRamp -tunnit.

Bootcamp

BOOTCAMP koostuu CrossFit-harjoituksista, joissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeita telinevoimisteluliikkeitä. BOOTCAMPIN treeneistä on karsittu ne osat, jotka aluksi voivat tuntua liian vaikeilta. Osaamisesi ja kuntosi nousee silti nopeasti! Se kannustaa sinua jatkamaan treenaamista. BOOTCAMP-kurssilla sinulla on mahdollisuus tutustua CrossFitin ihmeelliseen maailmaan omassa tahdissasi.

Sinun on mahdollista tehdä treenit juuri oikealla sykealueella ja treeneissä on halutessasi käytössä Polarin TEAM app, jolla valmentaja ja sinä itse voitte seurata harjoituksen tehoa.

Jokainen kurssin treeni on erilainen. Harjoitukset koostuvat:

A) lämmittelyosiosta
B) liikkuvuudesta
C) taito-osiosta
D) Sykettä kuormittavasta metcon-tyylisestä CrossFit-harjoituksesta (25-40min).

Harjoituksia tehdään monipuolisesti peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla 8 viikon ajan.

BOOTCAMP sopii:
-painonpudottajalle (saat halutessasi ruokavalioneuvontaa ja painonpudotussuunnitelman)
-kestävyysurheilijalle, joka haluaa itselleen vaihtelevia harjoituksia
-aloittelevalle kuntoilijalle
-kilpaurheilijalle

Keuhkojen, sekä sydän- ja verenkiertoelimistön tehokas toiminta on jokaiselle ihmiselle tärkeää. BOOTCAMPillä pääset tekemään CrossFit treenejä samalla tavalla kuin CrossFit Games urheilijat konsanaan! Käytettävissäsi on koko Soriksen kalusto: ergot, työntö- ja vetokelkkoja, köydenvetoa, lekoja, autonrenkaita, seinänylityksiä, tatami, kahvakuulat, voimapallot- ja keilat. Kurssilla pääset heittämään voimapallolla korkeutta ja hyppäämään pituutta.

Valmentajina toimivat CrossFit Jyväskylän monipuolisesti koulutetut CrossFit-valmentajat.

Varusteet: CrossFit Jyväskylä bootcampilla pärjäät normaaleilla sisäurheiluvarusteilla.

Kurssi sisältää jakson ajan joka päivä mahdollisia bootcamp treenejä, aina tunnin kerrallaan. Kaikkiin treeneihin ei ole pakollista osallistua, vaan voit valita itsellesi sopivat treenipäivät, sekä tulla OPEN GYMille tekemään välistä jääneitä harjoituksia. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta voimailusta ja kurssille osallistuminen ei edellytä CrossFit Jyväskylän asiakkuutta. BOOTCAMP -kurssilaiset saavat myös vapaasti osallistua BODYWEIGHT SKILLS-, KEHONHUOLTO-  ja TEKNIIKKA- tunneille.

Muscle & Power

Tuntuuko olo liian heiveröiseltä? Haluaisitko lisää LIHAKSIA? Onko sinulla suhteessa heikommat jalat kuin ylävartalosi? Vai tarvitsetko voimaa heikkoihin käsiisi? Junnaako tuloksesi perinteisessä kuntosaliharjoittelussa paikallaan? Onko tavoitteenasi saada lisää VOIMAA? CrossFit Jyväskylän MUSCLE & POWER -tunneilla saat riittävästi haasteita ja vaihtelua voimaharjoitteluusi. Käytettävänäsi on mm. levypainoja, kahvakuulia, käsipainoja, tankoja, ja voimapalloja. Laitteilla hankittu voima toimii parhaiten kyseisessä laitteessa, kun taas MUSCLE & POWER -treeneissä hankitaan lisää voimaa ja massaa työntämällä, nostamalla, kantamalla, vetämällä ja liikuttamalla oikeita painoja. Sellaista voimaa voit hyödyntää missä tahansa. Treeneissä haetaan voimamiesharjoittelusta ja WESTSIDE BARBELL tyyppisistä harjoituksista raakaa voimaa kehittäviä kokokehon liikkeitä. Treenien mausteeksi on myös lisätty eristäviä harjoituksia lihasten tasapuolisen hypertrofian eli kasvun maksimoimiseksi.

Nyt liikutellaan isoa rautaa! HOX! Sinun ei tarvitse olla vahva osallistuaksesi tunneille. Tunneilla harjoitellaan erilaisia nosto-, veto-, kanto-, ja työntötekniikoita ja kasvatetaan voimia ja lihasta tehokkailla voimamiesliikkeillä sekä tehden näitä tukevia monipuolisia apuharjoituksia. Voimamies termeistään huolimatta tunnit sopivat myös naisille, jotka haluavat kasvattaa voimia ja lihasta.

Jakson ajan useita ohjattuja treenejä joka päivä, aina tunnin kerrallaan. Kaikkiin treeneihin ei ole pakollista osallistua, vaan voit valita itsellesi sopivat treenipäivät, sekä tulla OPEN GYMille tekemään välistä jääneitä harjoituksia. Tunneille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta voimailusta ja tunneille osallistuminen ei edellytä CrossFit Jyväskylän asiakkuutta.

Omat rannesiteet ja nostovyö ovat tunneilla tarpeelliset, mutta ei pakolliset varusteet, samoin tukevat tasapohjaiset harjoituskengät. Runsaasti juotavaa ja hikipyyhe mukaan. Tunneille osallistuvien tulee olla hyvämaineisia ja omata puhtaat rekisteritiedot sekä hyvät käytöstavat. Tunneille osallistuvien taustat voidaan tarkistaa. Tunneilla harjoittelevat noudattavat samaa tiukkaa salietikettiä, mitä muutkin CrossFit Jyväskylän harjoittelijat. Huonosta käytöksestä seuraa kurssin keskeytys ja korvausvelvollisuus. Harjoituksissa mennään kovaa, mutta rehdisti. Jätä egosi oven ulkopuolelle niin kaikilla on paljon mukavampi harjoitella.

Kesä 2020 1. -18.6.2020

Erikoiskurssit 1.-18.6.2020. Lukujärjestys PDF

Kurssi jatkuu juhannuksen jälkeen kesän aikataululla, joka julkaistaan myöhemmin. Kurssin kesto 8 viikkoa.

Poikkeusaikana jokaiselle tunnille otetaan enimmillään 9 henkilöä. Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi

Kun olet perusterve ihminen, pääset kyykkyyn ja sinulla on suhteellisen terveet olkapäät ja selkä sekä lääkärin lupa aloittaa liikunta, niin voit osallistua kursseille!

Päästäksesi harjoittelemaan CrossFit Jyväskylään tulee sinun käyttää siruavainta joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin, joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen. Tilaa siruavain täältä. Saat sen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan valmentajilta.

CrossFit Jyväskylän asiakkaille kurssi on ilmainen, kanta-asiakkaana sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua kurssille, ilmoittaudut treeneihin Web-kulkurissa ja kirjautumalla siruavaimella tunnille ja antamalla valmentajalle kuitin.

Varaa paikkasi heti! Saat ensin sähköpostiisi varausvahvistuksen ja muutaman päivän päästä saat laskun, joka tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Toimi näin: saatuasi laskun sähköpostiin ja maksettuasi laskun, tule ensimmäisiin treeneihin ja saat siruavaimen valmentajilta treenisi jälkeen maksukuittia vastaan.

Ota kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle tunnillesi ja anna se valmentajalle. Mahdollisista poikkeuksista aikataulussa ilmoitetaan erikseen.

Saavuthan ajoissa tunnille ja varsinkin ensimmäistä kertaa tullessa. Paikalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa, pyörätelineet. CrossFit Jyväskylän sijainti on Sorastajantie 1:ssä Seppälänkankaan Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella.

Kaikkiin CrossFit Jyväskylässä tapahtuville tunneille ja harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla allekirjoittamalla vastuuvapaussopimus.

Teethän harjoitukset omaa kehoasi kuunnellen ja kysy ohjaajalta, mikäli jokin liike tuntuu vaikealta tai sinulla on joku vamma joka saattaa estää omaa liikkumistasi, ennenkuin teet harjoituksia. Jos olet ollut kipeänä tai sinulla on ollut pitkä tauko harjoittelusta, niin kysy lupa harjoitteluun omalta lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi.

CrossFit Jyväskylässä on lastenmaailma, johon voit tuoda lapsesi leikkimään harjoittelusi ajaksi.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden).
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio CrossFit Jyväskylän eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö