CFJKL

Gymnastics

98.00 

Gymnastics treenit aka STREETWORKOUT Kankaan jättiareenan lämmössä!

9 varastossa

Tuotekuvaus

Gymnastics jatkuu myös jakso 2:lla 23.10. – 17.12.2017! Uusia harjoittelijoita otetaan Gymnastics harjoituksiin mukaan! Harjoitukset sopivat kaikille, vasta-alkajille ja pidemmälle ehtineille.

Tule tekemään STREETWORKOUT tyyppisiä kehonpainoharjoituksia! Kurssilla harjoitellaan erilaisia voimistelutekniikoita ja kasvatetaan voimia ja taitoa tehokkaasti renkailla ja rekillä sekä tehden monipuolisia tekniikkaharjoituksia permannolla.

Kurssi sisältää jakson ajan Gymnastics -treenit, aina tunnin kerrallaan. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta voimistelusta ja kurssille osallistuminen ei edellytä CrossFit Jyväskylän asiakkuutta.

Uudessa lukujärjestyksessä Gymnastics kurssilaiset saavat osallistua myös KUNTONYRKKEILY -tunnille keskiviikkoisin klo 19.15 ja sunnuntaisin klo 16.00 sekä KEHONHUOLTO tunneille!

Lataa PDF lukujärjestys jakso  2 (PDF)

 

Omat rannesiteet sekä voimistelulämsät ovat kurssilla tarpeelliset varusteet, samoin hikipyyhe ja juotavaa mukaan.

Kun olet perusterve ihminen, pääset kyykkyyn ja sinulla on terveet olkapäät ja selkä sekä lääkärin lupa aloittaa liikunta, niin voit osallistua kehonpainotreeneihin!

Kurssin hinta 98 euroa, sisältäen Gymnastic Skills harjoituksia + kuntonyrkkeily ja kehonhuoltotunnit! CrossFit Jyväskylän asiakkaille kurssi on ilmainen, kanta-asiakkaana sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua kurssille, saavut vain treeneihin paikalle kirjautumalla siruavaimella tunnille ja antamalla valmentajalle kuitin.

Varaa paikkasi heti! Saat ensin sähköpostiisi varausvahvistuksen ja muutaman päivän päästä saat laskun, joka tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua.

Ota kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle tunnillesi ja anna se valmentajalle. Mahdollisista poikkeuksista aikataulussa ilmoitetaan erikseen.

Kausikortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle eikä käyttää myöhemmin.

Käyntiohje:

CrossFit Jyväskylä areena sijaitsee Kankaan alueella. Tourulan liikenneympyrän jälkeen Vapaaherrantien portista, kierrä ennen tehdashallia vasemmalle, sisäänkäynti sinisestä katoksesta, pukuhuoneet ovat 3. kerroksessa ja Areena 1.kerroksessa. Jätäthän ulkokengät ja vaatteet joko naulakoille tai pukuhuoneisiin.

Saavuthan ajoissa tunnille ja varsinkin ensimmäistä kertaa tullessa varaudu Kankaan jättialueeseen tulemalla hyvissä ajoin. Paikalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa, pyörätelineet. Jos eksyt Kankaan vanhalle puolelle niin katso kartasta miten pääset kiertämään Minimanin ja Vapaaherrantien kautta Kankaan uudelle puolelle. Käyntiosoite Kympinkatu 3 osoittaa Minimanin taakse, mutta sillä puolella portit ovat siis suljettu ja kulku ainoastaan Tourulan puoleisista porteista.

Kankaan Pituusleikkurihalli on yksi Suomen suurimpia toiminnallisen harjoittelun areenoita. Kaikkiin CrossFit Jyväskylä areenalla tapahtuville tunneille ja harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla allekirjoittamalla areenan vastuuvapaussopimus.

Teethän harjoitukset omaa kehoasi kuunnellen ja kysy ohjaajalta, mikäli jokin liike tuntuu vaikealta tai sinulla on joku vamma joka saattaa estää omaa liikkumistasi, ennenkuin teet harjoituksia. Jos olet ollut kipeänä tai sinulla on ollut pitkä tauko harjoittelusta, niin kysy lupa harjoitteluun omalta lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi.

CrossFit Jyväskylä areenalla on lastenmaailma, johon voit tuoda lapsesi joko yksinään leikkimään harjoittelusi ajaksi tai sitten arki-iltoina ma-to (kesäisin ma-ke) valvotusti klo 17.30-19.30 välisenä aikana.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylä areenalle!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Gymnastics”