CrossFit Jyväskylä kannatusjäsenyys

9.90 

CrossFit Jyväskylän kuukausittainen kannatusjäsenyys.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

CrossFit Jyväskylän kuukausittainen kannatusjäsenyys

Haluatko olla osa CrossFit Jyväskylän treeniyhteisöä? Voit nyt ostaa kuukausittaisen kannatusjäsenyytemme.

Tällaisena poikkeusaikana tarvitsemme tukeanne, sillä joukossa on voimaa. Olisimme erittäin kiitollisia avusta, mikäli korona ei ole romahduttanut talouttasi. Sinulle pieni tuen jakaminen ei välttämättä tee suurtakaan vaikutusta, mutta suuren treeniyhteisömme osoittama tuki vaikuttaa valtavasti toimintaamme.

Kuukausittaisella kannatusjäsenyydellä pääset mukaan CrossFit Jyväskylän yhteisöömme ja saat tukemme treeneihisi. Kuukausittainen kannatusjäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva ja sen voit perua milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa. Kannatusjäsenenä pääset mukaan Facebookissa ylläpidettävään CrossFit Jyväskylä Soris members -ryhmään, jossa jaamme treeniohjeita ja vinkkejä kotona ja saleilla tehtäväksi. Lisäksi pääset kysymään valmentajiltamme neuvoja.

Haluamme poikkeustilan jälkeenkin tarjota urheilijoillemme mahdollisimman hyvää palvelua ja innostavat treenit. Kannatusjäsenyys on sijoitus tulevaisuuteen.

Paras apu on, kun maksat asiakkaanamme normaalisti kuukausimaksut myös vallitsevan poikkeustilan aikana, niin kauan kuin poikkeustila kestää. Lisätukea voit osoittaa ostamalla 9,90€ kannatusjäsenyyden. Voit ostaa kannatusjäsenyyksiä haluamasi määrän. Kannatusjäsenyys on kaikkien ostettavissa, oli sitten CrossFit Jyväskylän asiakas tai ei.

Kannatusjäsenyyden ostaneista keräämme kotisivullemme kannattajalistan. Mikäli et halua nimeäsi listalle tai haluat mainittavan esimerkiksi lempinimen, mainitse asiasta tilauksen kommenttiosiossa.

Kiitämme jokaista urheilijaamme ja tukijaamme koko yhteisön puolesta. Yhdessä muodostamme CrossFit Jyväskylän! ❤️

 

Voit tukea CrossFit Jyväskylän toimintaa myös ostamalla 25€ arvoisen t-paitamme.

Ostamalla t-paidan tuet toimintaamme. Mikäli haluat t-paidan postitse kotiin, lisää siitä kommentti tilaukseesi sekä toivomasi koko ja väri. Lisäämme postikulut tilauksen hintaan. Postitse tilattavissa kuvan mustat ja valkoiset t-paidat.

T-paitakampanjan voit tilata nyt, mutta aloitus sitten kun poikkeustila on ohitse.

T-paitakampanjalla saat meille asiakkuuden superedullisesti! Kampanja on voimassa 1.2.2020 – 31.3.2020 saakka tai ainoastaan niin kauan kuin paitoja riittää. Huom! T-paitakampanjalla saat OnRamp -peruskurssin aivan ilmaiseksi! Tilatessasi t-paitakampanjan voit siis osallistua asiakkuutesi aikana OnRamp -peruskurssille aivan ilmaiseksi.

Kirjoita 24kk asiakkuustilauksen kommenttikenttään: ”T-PAITA” ja saat kahden ensimmäisen kuukauden treenit 20€/kk ja t-paidan kaupan päälle! (jatkossa 69€/kk). Palauta tilauslomake valmentajille tai varaa https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/24kk/

Kirjoita 12kk asiakkuustilauksen kommenttikenttään: ”T-PAITA” ja saat kahden ensimmäisen kuukauden treenit 30€/kk ja t-paidan kaupan päälle! (jatkossa 79€/kk). Palauta tilauslomake valmentajille tai varaa netistä https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/12kk/

Muistathan myös CrossFit Jyväskylän lahjakortit.

Lisätiedot

Aloituskuukausi

Tammikuu, Helmikuu, Maaliskuu, Huhtikuu, Toukokuu, Kesäkuu, Heinäkuu, Elokuu, Syyskuu, Lokakuu, Marraskuu, Joulukuu

Saatat myös pitää...