Liikuntaviikot

20.00 

Liikuntaviikoilla pääset kokeilemaan CrossFit -harjoittelua.
Bootcamp -tunneilta peruskuntoa ja lihaskestävyyttä!
Muscle & Power -tunneilta voimaa, nopeutta ja lihasta – Vapailla painoilla kovaa treeniä!
Bodyweight skills -tunneilta ketteryyttä, tasapainoa ja lihaskoordinaatiota – Permannolla, renkailla ja rekillä hauskoja kehonpainoharjoituksia!
Tekniikka -tunneilla opit painonnoston saloja – ei raskaita rautoja, vaan tekniikka sopii kaikille!
Kehonhuolto/Jooga -tunneilla parannat liikkuvuutta – sopii palauttavaksi harjoitukseksi!

50 varastossa

Kuvaus

CrossFit Jyväskylän Liikuntaviikot

Nyt sinulla on hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan CrossFit -harjoittelua ja nostamaan liikuntainnostus huippuunsa. Tule mukaan Liikuntaviikoille!

Liikuntaviikot on 14 päivän mittainen treenikokeilu CrossFit Jyväskylässä. Voit valita itsellesi sopivan ajankohdan, kunhan 14 päivän treenijakso päättyy viimeistään 6.1.2019. Kirjoita tilauksen lisätietoihin minä päivänä aloitat 14 päivän kokeilujakson.

Voit valita itsellesi parhaat treeniajat laajasta tuntivalikoimastamme. Treeniviikoilla voit osallistua kaikille erikoiskurssiemme tunneille. Erikoiskurssien tunteja ovat kaikki Bootcamp-, Muscle & Power-, kehonhuolto-, mobility- Bodyweight Skills- ja Painonnosto Tekniikka -tunnit. Ajalla 24.12.-6.1. erikoisaikataulu.

Henkilökohtainen ohjaus: jokaiselle Liikuntaviikoille osallistuneelle tehdään ilmainen SKILLS – / VOIMA- ohjelma oman valmentajan kanssa.

Vapaa harjoittelu: OPEN GYMille pääset harjoittelemaan omaa ohjelmaasi SIRUAVAIMELLA (siruavaimen ovh 20€ sisältyy Liikuntaviikkojen hintaan) joka päivä klo 05-01! Saat siis Liikuntaviikoilla käyttöösi siruavaimen, johon voit ladata treenien jatkuessa jakso 3:lle seuraavan kurssin: ONRAMP -peruskurssi, BOOTCAMP, MUSCLE & POWER tai ERIKOISKURSSIT. Saat siruavaimen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan.

Liikuntaviikot on CrossFit Jyväskylän harjoittelun aloittamiseen soveltuva monipuolinen harjoituskausi. Liikuntaviikkojen jälkeen jatkaaksesi säännöllistä CrossFit-harjoittelua sinun on käytävä ONRAMP-peruskurssi, tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä TEST YOUR LEVEL -katselmointitunnilla. ONRAMP-kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1 kk-, toistaiseksi voimassaoleva-, 12 kk- tai 24 kk-asiakkuus.

Jokaisen kurssille osallistuvan täytyy täyttää perustietonsa verkkosivuillemme, joka tapahtuu samalla, kun tuote ostetaan. Oston jälkeen pidä oma salasanasi tallessa, jotta voit jatkossa ostaa asiakkuuksia / tuotteita sivuiltamme sekä käyttää harjoituspäiväkirjaa. Lue vastuuvapaussopimus ennen kuin hyväksyt oston.

TERVETULOA MUKAAN CROSSFIT JYVÄSKYLÄN TREENEIHIN!
Liikuntaviikot on tarkoitettu vain uusille asiakkaille, joilla ei ole olemassa olevaa sopimusta CrossFit Jyväskylässä. Harjoitusajat ovat allaolevan lukujärjestyksen mukaisesti 23.12. saakka.

Liikuntaviikkojen aikana voit osallistua BOOTCAMP, MUSCLE & POWER, TEKNIIKKA, BODYWEIGHT SKILLS ja KEHONHUOLTO/JOOGA tunneille.

 

 

 

 

Lisätiedot

Määräaikainen asiakassopimus

Sopimus tehdään jakson ajaksi. Sopimuksen ajaksi asiakas sitoutuu noudattamaan salin sääntöjä.