Liikuntaviikot 1

20.00 

Liikuntaviikoilla pääset kokeilemaan CrossFit -harjoittelua.
Bootcamp -tunneilta peruskuntoa ja lihaskestävyyttä!
Muscle & Power -tunneilta voimaa, nopeutta ja lihasta! Vapailla painoilla kovaa treeniä.
Bodyweight skills -tunneilta ketteryyttä, tasapainoa ja lihaskoordinaatiota. Permannolla ja rekillä hauskoja kehonpainoharjoituksia!
Tekniikka -tunneilla opit painonnoston saloja. Ei raskaita rautoja, vaan tekniikka sopii kaikille.
Kehonhuolto -tunneilla parannat liikkuvuutta. Sopii palauttavaksi harjoitukseksi.

49 in stock

Description

CrossFit Jyväskylän Liikuntaviikot 1 ajalla 16.11. – 2.12.2018

Nyt sinulla on hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan CrossFit -harjoittelua ja nostamaan liikuntainnostus huippuunsa. Tule mukaan Liikuntaviikoille!

Voit valita itsellesi parhaat treeniajat laajasta tuntivalikoimastamme. Lisäksi järjestämme Liikuntaviikoilla erikoistunteja tarjotaksemme mahdollisimman kokonaisvaltaisen kokemuksen ja parhaan aloituksen treeneihin.

Alla olevasta lukujärjestyksestä näet CrossFit Erikoiskurssien tunnit, joille voit osallistua Liikuntaviikoilla.
Liikuntaviikkojen aikana järjestetään myös:
Kehonhuolto / Jooga 22.11. klo 20.00
Painonnoston piirileiri 25.11.
Easywayn InBody770-mittaukset 28.11.

Henkilökohtainen ohjaus: jokaiselle Liikuntaviikoille osallistuneelle tehdään ilmainen SKILLS – / VOIMA- ohjelma oman valmentajan kanssa.

Vapaa harjoittelu: OPEN GYMille pääset harjoittelemaan omaa ohjelmaasi SIRUAVAIMELLA (siruavaimen ovh 20€ sisältyy Liikuntaviikkojen hintaan) joka päivä klo 05-01! Saat siis Liikuntaviikoilla käyttöösi siruavaimen, johon voit ladata treenien jatkuessa jakso 3:lle seuraavan kurssin: ONRAMP -peruskurssi, BOOTCAMP, MUSCLE & POWER tai ERIKOISKURSSIT. Saat siruavaimen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan.

Liikuntaviikot on CrossFit Jyväskylän harjoittelun aloittamiseen soveltuva monipuolinen harjoituskausi. Liikuntaviikkojen jälkeen jatkaaksesi säännöllistä CrossFit-harjoittelua sinun on käytävä ONRAMP-peruskurssi, tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä TEST YOUR LEVEL -katselmointitunnilla. ONRAMP-kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1 kk-, toistaiseksi voimassaoleva-, 12 kk- tai 24 kk-asiakkuus.

Jokaisen kurssille osallistuvan täytyy täyttää perustietonsa verkkosivuillemme, joka tapahtuu samalla, kun tuote ostetaan. Oston jälkeen pidä oma salasanasi tallessa, jotta voit jatkossa ostaa asiakkuuksia / tuotteita sivuiltamme sekä käyttää harjoituspäiväkirjaa. Lue vastuuvapaussopimus ennen kuin hyväksyt oston.

TERVETULOA MUKAAN CROSSFIT JYVÄSKYLÄN TREENEIHIN!

Liikuntaviikot 1 alkaa 16.11. ja loppuu 2.12. Liikuntaviikot on tarkoitettu vain uusille asiakkaille, joilla ei ole olemassa olevaa sopimusta CrossFit Jyväskylässä..
Harjoitusajat ovat allaolevan lukujärjestyksen mukaisesti.

Liikuntaviikkojen aikana voit osallistua BOOTCAMP, MUSCLE & POWER, TEKNIIKKA, GYMNASTIC SKILLS ja KEHONHUOLTO tunneille sekä ilmoitetuille erikoistunneille.

 

 

 

 

Additional information

Määräaikainen asiakassopimus

Sopimus tehdään jakson ajaksi. Sopimuksen ajaksi asiakas sitoutuu noudattamaan salin sääntöjä.