Muscle & Power

148.00 

Lihasta ja Voimaa Soriksella!

9 varastossa

Tuntuuko olo liian heiveröiseltä? Haluaisitko lisää LIHAKSIA? Onko sinulla suhteessa heikommat jalat kuin ylävartalosi? Vai tarvitsetko voimaa heikkoihin käsiisi? Junnaako tuloksesi perinteisessä kuntosaliharjoittelussa paikallaan? Onko tavoitteenasi saada lisää VOIMAA? CrossFit Jyväskylän MUSCLE & POWER -kurssilla saat riittävästi haasteita ja vaihtelua voimaharjoitteluusi. Käytettävänäsi on mm. levypainoja, kahvakuulia, käsipainoja, tankoja, ja voimapalloja. Laitteilla hankittu voima toimii parhaiten kyseisessä laitteessa, kun taas MUSCLE & POWER -treeneissä hankitaan lisää voimaa ja massaa työntämällä, nostamalla, kantamalla, vetämällä ja liikuttamalla oikeita painoja. Sellaista voimaa voit hyödyntää missä tahansa. Treeneissä haetaan voimamiesharjoittelusta ja WESTSIDE BARBELL tyyppisistä harjoituksista raakaa voimaa kehittäviä kokokehon liikkeitä. Treenien mausteeksi on myös lisätty eristäviä harjoituksia lihasten tasapuolisen hypertrofian eli kasvun maksimoimiseksi.

Nyt liikutellaan isoa rautaa! HOX! Sinun ei tarvitse olla vahva osallistuaksesi kurssille. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nosto-, veto-, kanto-, ja työntötekniikoita ja kasvatetaan voimia ja lihasta tehokkailla voimamiesliikkeillä sekä tehden näitä tukevia monipuolisia apuharjoituksia. Voimamies termeistään huolimatta kurssi sopii myös naisille, jotka haluavat kasvattaa voimia ja lihasta. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi iso ja vahva osallistuaksesi tälle kurssille. Kurssin ikäraja on K-16.

Kurssi sisältää jakson ajan useita ohjattuja treenejä joka päivä, aina tunnin kerrallaan. Kaikkiin treeneihin ei ole pakollista osallistua, vaan voit valita itsellesi sopivat treenipäivät, sekä tulla OPEN GYMille tekemään välistä jääneitä harjoituksia. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta voimailusta ja kurssille osallistuminen ei edellytä CrossFit Jyväskylän asiakkuutta.

Omat rannesiteet ja nostovyö ovat kurssilla tarpeelliset, mutta ei pakolliset varusteet, samoin tukevat tasapohjaiset harjoituskengät. Runsaasti juotavaa ja hikipyyhe mukaan. Kurssille osallistuvien tulee olla hyvämaineisia ja omata puhtaat rekisteritiedot sekä hyvät käytöstavat. Kurssille osallistuvien taustat tarkistetaan. Kurssilla harjoittelevat noudattavat samaa tiukkaa salietikettiä, mitä muutkin CrossFit Jyväskylän harjoittelijat. Huonosta käytöksestä seuraa kurssin keskeytys ja korvausvelvollisuus. Harjoituksissa mennään kovaa, mutta rehdisti. Jätä egosi oven ulkopuolelle niin kaikilla on paljon mukavampi harjoitella.

 

Kesä 2020 1. -18.6.2020

Muscle & Power 1.-18-6-2020. Lukujärjestys PDF

Kurssi jatkuu juhannuksen jälkeen kesän aikataululla, joka julkaistaan myöhemmin. Kurssin kesto 8 viikkoa.

Poikkeusaikana jokaiselle tunnille otetaan enimmillään 9 henkilöä. Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi

Kun olet perusterve ihminen, pääset kyykkyyn ja sinulla on suhteellisen terveet olkapäät ja selkä sekä lääkärin lupa aloittaa liikunta, niin voit osallistua MUSCLE & POWER -kurssin!

Kurssin hinta 148 euroa, sisältäen jakson aikana päivittäin ohjattuja harjoittelukertoja. CrossFit Jyväskylän asiakkaille kurssi on ilmainen, kanta-asiakkaana sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua kurssille, ilmoittaudut treeneihin Web-kulkurissa ja kirjautumalla siruavaimella tunnille ja antamalla valmentajalle kuitin.

Päästäksesi harjoittelemaan CrossFit Jyväskylään tulee sinun käyttää siruavainta joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin, joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen. Tilaa siruavain täältä. Saat sen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan valmentajilta.

Varaa paikkasi heti! Saat ensin sähköpostiisi varausvahvistuksen ja muutaman päivän päästä saat laskun, joka tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. HOX! UUTTA: Halutessasi aloittaa harjoittelun heti, jo ennen seuraavan jakson alkua, tilaa MUSCLE & POWER normaalisti ja kirjoita tilauksen kommenttiin: ” Aloitus heti” Jolloin voit aloittaa harjoittelun heti MUSCLE & POWER treeneissä jo edellisen jakson aikana! Toimi näin: saatuasi laskun sähköpostiin ja maksettuasi laskun, tule ensimmäisiin treeneihin ja saat siruavaimen valmentajilta treenisi jälkeen maksukuittia vastaan.

Ota kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle tunnillesi ja anna se valmentajalle. Mahdollisista poikkeuksista aikataulussa ilmoitetaan erikseen.

Saavuthan ajoissa tunnille ja varsinkin ensimmäistä kertaa tullessa. Paikalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja pyörätelineet. CrossFit Jyväskylän sijainti on Sorastajantie 1:ssä Seppälänkankaan Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella.

Kaikkiin CrossFit Jyväskylässä tapahtuville tunneille ja harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla allekirjoittamalla vastuuvapaussopimus.

Teethän harjoitukset omaa kehoasi kuunnellen ja kysy ohjaajalta, mikäli jokin liike tuntuu vaikealta tai sinulla on joku vamma joka saattaa estää omaa liikkumistasi, ennenkuin teet harjoituksia. Jos olet ollut kipeänä tai sinulla on ollut pitkä tauko harjoittelusta, niin kysy lupa harjoitteluun omalta lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi.

CrossFit Jyväskylässä on lastenmaailma, johon voit tuoda lapsesi leikkimään harjoittelusi ajaksi.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden).
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio CrossFit Jyväskylän eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö