CFJKL

Muscle & Power

138.00 

Lihasta ja Voimaa Kankaalla!

13 varastossa

Tuotekuvaus

Tuntuuko olo liian heiveröiseltä? Haluaisitko lisää LIHAKSIA? Onko sinulla suhteessa heikommat jalat kuin ylävartalosi? Vai tarvitsetko voimaa heikkoihin käsiisi? Junnaako tuloksesi perinteisessä kuntosaliharjoittelussa paikallaan? Onko tavoitteenasi saada lisää VOIMAA? CrossFit Jyväskylä Areenan MUSCLE & POWER -kurssilla ei raudat lopu kesken. Käytettävänäsi on yli 20 tuhatta kiloa levypainoja, kahvakuulia, käsipainoja, tankoja, voimakeiloja ja voimapalloja. Laitteilla hankittu voima toimii parhaiten kyseisessä laitteessa, kun taas MUSCLE & POWER -treeneissä hankitaan lisää voimaa ja massaa työntämällä, nostamalla, kantamalla, vetämällä ja liikuttamalla oikeita painoja. Sellaista voimaa voit hyödyntää missä tahansa. Treeneissä haetaan voimamiesharjoittelusta ja WESTSIDE BARBELL tyyppisistä harjoituksista raakaa voimaa kehittäviä kokokehon liikkeitä. Treenien mausteeksi on myös lisätty eristäviä harjoituksia lihasten tasapuolisen hypertrofian eli kasvun maksimoimiseksi.

Nyt liikutellaan isoa rautaa! HOX! Sinun ei tarvitse olla vahva osallistuaksesi kurssille. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nosto-, veto-, kanto-, ja työntötekniikoita ja kasvatetaan voimia ja lihasta tehokkailla voimamiesliikkeillä sekä tehden näitä tukevia monipuolisia apuharjoituksia. Voimamies termeistään huolimatta kurssi sopii myös naisille, jotka haluavat kasvattaa voimia ja lihasta. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi iso ja vahva osallistuaksesi tälle kurssille. Kurssin ikäraja on K-16.

Kurssi sisältää jakson ajan useita ohjattuja treenejä joka päivä, aina tunnin kerrallaan. Kaikkiin treeneihin ei ole pakollista osallistua, vaan voit valita itsellesi sopivat treenipäivät, sekä tulla OPEN GYMille tekemään välistä jääneitä harjoituksia. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta voimailusta ja kurssille osallistuminen ei edellytä CrossFit Jyväskylän asiakkuutta.

Uudet harjoitusjaksot alkavat MUSCLE & POWER harjoituksissa seuraavasti:
Jakso 4 alkaa 5.3.

Omat rannesiteet ja nostovyö ovat kurssilla tarpeelliset varusteet, samoin tukevat tasapohjaiset harjoituskengät. Runsaasti juotavaa ja hikipyyhe mukaan. Kurssille osallistuvien tulee olla hyvämaineisia ja omata puhtaat rekisteritiedot sekä hyvät käytöstavat. Kurssille osallistuvien taustat tarkistetaan. Kurssilla harjoittelevat noudattavat samaa tiukkaa salietikettiä, mitä muutkin Kankaan harjoittelijat. Huonosta käytöksestä seuraa kurssin keskeytys ja korvausvelvollisuus. Kankaan harjoituksissa mennään kovaa, mutta rehdisti. Jätä egosi oven ulkopuolelle niin kaikilla on paljon mukavampi harjoitella.

Jakso 3:n ajan treenejä CrossFit Jyväskylä Areenalla Kankaalla sekä Seppälänkankaalla CrossFit Jyväskylä Sorastajantie 1. Kankaalla MUSCLE & POWER ja MUSCLE & POWER CORE. Sorastajantiellä MUSCLE & POWER BODYWEIGHT.

Muscle & Power Jakso 3. Lukujärjestys Areena PDF

Muscle & Power Jakso 3. Lukujärjestys Sorastajantie PDF

 

Kun olet perusterve ihminen, pääset kyykkyyn ja sinulla on suhteellisen terveet olkapäät ja selkä sekä lääkärin lupa aloittaa liikunta, niin voit osallistua MUSCLE & POWER -kurssin!

Kurssin hinta 138 euroa, sisältäen jakson aikana päivittäin ohjattuja harjoittelukertoja. CrossFit Jyväskylän asiakkaille kurssi on ilmainen, kanta-asiakkaana sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua kurssille, saavut vain treeneihin paikalle kirjautumalla siruavaimella tunnille ja antamalla valmentajalle kuitin.

Varaa paikkasi heti! Saat ensin sähköpostiisi varausvahvistuksen ja muutaman päivän päästä saat laskun, joka tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. HOX! UUTTA: Halutessasi aloittaa harjoittelun heti, jo ennen seuraavan jakson alkua, tilaa MUSCLE & POWER normaalisti ja kirjoita tilauksen kommenttiin: ” Aloitus heti” Jolloin voit aloittaa harjoittelun heti MUSCLE & POWER treeneissä jo edellisen jakson aikana! Toimi näin: saatuasi laskun sähköpostiin ja maksettuasi laskun, tule ensimmäisiin treeneihin ja saat siruavaimen valmentajilta treenisi jälkeen maksukuittia vastaan.

Ota kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle tunnillesi ja anna se valmentajalle. Mahdollisista poikkeuksista aikataulussa ilmoitetaan erikseen.

 

Käyntiohje:

CrossFit Jyväskylä areena sijaitsee Kankaan alueella. Tourulan liikenneympyrän jälkeen Vapaaherrantien portista, kierrä ennen tehdashallia vasemmalle, sisäänkäynti sinisestä katoksesta, pukuhuoneet ovat 3. kerroksessa ja Areena 1.kerroksessa. Jätäthän ulkokengät ja vaatteet joko naulakoille tai pukuhuoneisiin.

Saavuthan ajoissa tunnille ja varsinkin ensimmäistä kertaa tullessa varaudu Kankaan jättialueeseen tulemalla hyvissä ajoin. Paikalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa, pyörätelineet. Jos eksyt Kankaan vanhalle puolelle niin katso kartasta miten pääset kiertämään Minimanin ja Vapaaherrantien kautta Kankaan uudelle puolelle. Käyntiosoite Kympinkatu 3 osoittaa Minimanin taakse, mutta sillä puolella portit ovat siis suljettu ja kulku ainoastaan Tourulan puoleisista porteista.

Kankaan Pituusleikkurihalli on yksi Suomen suurimpia toiminnallisen harjoittelun areenoita. Kaikkiin CrossFit Jyväskylä areenalla tapahtuville tunneille ja harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla allekirjoittamalla areenan vastuuvapaussopimus.

Teethän harjoitukset omaa kehoasi kuunnellen ja kysy ohjaajalta, mikäli jokin liike tuntuu vaikealta tai sinulla on joku vamma joka saattaa estää omaa liikkumistasi, ennenkuin teet harjoituksia. Jos olet ollut kipeänä tai sinulla on ollut pitkä tauko harjoittelusta, niin kysy lupa harjoitteluun omalta lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi.

CrossFit Jyväskylä areenalla on lastenmaailma, johon voit tuoda lapsesi joko yksinään leikkimään harjoittelusi ajaksi tai sitten arki-iltoina ma-to (kesäisin 27.8. asti ma-ke) valvotusti klo 17.30-20.30 välisenä aikana.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylä areenalle!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Muscle & Power”