ONRAMP -peruskurssi

178.00 

ONRAMP-peruskurssilla saat turvallisen alun CrossFit-harjoitteluun ja tehokkuutta liikuntaharrastukseesi. 8 viikon kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus-, ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpainolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikan ja liikkuvuuden lisäämisessä sekä yleiskunnon parantamisessa.

6 varastossa

ONRAMP-peruskurssilta saat hyvän pohjan CrossFit-harjoittelun aloittamiseen ja tehoa liikuntaharrastukseesi. 14 kerran kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus- ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpainolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikkaharjoittelussa ja kunnon parantamisessa.

ONRAMP-kurssi on CrossFitin peruskurssi. Aloittaaksesi säännöllisen CrossFit-harjoittelun sinun on käytävä ONRAMP-peruskurssi tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla. ONRAMP-kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1 kk, toistaiseksi voimassaoleva, 12kk tai 24 kk -asiakkuus.

ONRAMP-kurssi kestää n. 8 viikkoa. Kurssin omat harjoitukset pidetään kahdesti viikossa, kurssille tulee osallistua ensimmäiseltä viikolta lähtien. Yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Olisi hyvä, että olet mahdollisimman monella ONRAMP-tunnilla paikalla, mutta ei haittaa vaikka muutama harjoituskerta jäisi väliin. Asioita kerrataan perusteellisesti useaan otteeseen ja voit tulla korvaamaan Open Gymille tai toiselle kurssille välistä jääneen WOD:in. Suosittelemme myös kurssin aikana osallistumista mahdollisimman monille tekniikka- ja liikkuvuus-tunneillemme. ONRAMP -kurssilla on kaksi treeniä viikossa: treeni 1 ja treeni 2. Voit vapaasti valita itsellesi sopivat harjoitusajat siten, että käyt viikossa molemmat treenit! Lukujärjestyksestä näet kaikki muutkin tunnit, joille saat osallistua kurssin aikana, pääset halutessasi treenaamaan vaikka joka päivä! Kurssin hintaan sisältyy myös oikeus omatoimiseen harjoitteluun Open Gymillä joka päivä klo 05-01 (sisälle pääsee puoleen yöhön saakka).

Seuraava peruskurssi alkaa 31.8.2020

Kesä 2020 1. -18.6.2020

Lukujärjestys PDF-muodossa.

Kurssi jatkuu juhannuksen jälkeen kesän aikataululla, joka julkaistaan myöhemmin. Kurssin kesto 8 viikkoa.

Poikkeusaikana jokaiselle tunnille otetaan enimmillään 9 henkilöä. Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi

Sinun tulee käydä tekemässä day 1 lukujärjestyksen mukaisesti kurssin ensimmäisellä viikolla. Tällä viikolla kaikkien kurssien molemmat treenit ovat siis sama 1. treenipäivä. HOX! Jos aloitit jo I treenillä, niin voit kuitenkin osallistua myös viikon toisiin harjoituksiin II treenissä, jolloin saat suoritettavaksi extra day 1 treenin.

Sitten toisesta viikosta alkaen voit valita itsellesi ryhmän joka harjoittelee kahdesti viikossa. Harjoittelet pääasiassa oman ryhmäsi kanssa, mutta voit myös vapaasti käydä jonkun toisen ryhmän tunnilla korvaamassa harjoituksen. Kurssin aikana tullaan tekniikoita ja harjoituksia kertaamaan useaan otteeseen, ei siis haittaa vaikka kävisit kurssin aikana reissussa (jos tulet kipeäksi niin voit käydä seuraavassa jaksossa korvaamassa väliin jääneitä päiviä). Tekniikka-tunnilla käydään sitten painonnostotekniikoita valmentajan kanssa lävitse.

Kurssin aikana voit käydä vapaasti myös muilla BOOTCAMP, MUSCLE & POWER, ja KEHONHUOLTO -tunneilla. Näille tunneille osallistuminen on erittäin suositeltavaa.

Jakson viimeisellä viikolla kaikilla kursseilla on sama treeni kuin silloin ensimmäisellä viikolla, voit taas valita minkä tahansa itsellesi sopivan ONRAMP-tunnin lukujärjestyksestä, ja tulla testaamaan kuinka kuntosi on kehittynyt kurssin aikana. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua seuraavalla jaksolla valitsemalla itsellesi sopivan asiakkuuden.

TÄRKEÄÄ! CrossFit Jyväskylässä siruavaimen käyttö on pakollista. Siruavainta tulee käyttää joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen. Tilaa siruavain täältä. Saat sen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan valmentajilta.

kirjaudu sisään ja anna kuitti valmentajalle ennen harjoituksen alkua

Jokaisen kurssille osallistuvan täytyy täyttää perustietonsa verkkosivuillemme, joka tapahtuu samalla, kun tuote ostetaan. Oston jälkeen pidä oma salasanasi tallessa, jotta voit jatkossa ostaa asiakkuuksia / tuotteita sivuiltamme sekä käyttää harjoituspäiväkirjaa. Lue Vastuuvapaussopimus ennen kuin hyväksyt oston.

TERVETULOA MUKAAN CROSSFITIN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN!

ONRAMP kurssi.
Harjoitusajat ovat oman ryhmän kanssa samoina aikoina, mutta voit siis käydä myös vapaasti muiden ryhmien kanssa harjoittelemassa. HOX! UUTTA: Halutessasi aloittaa harjoittelun heti, jo ennen seuraavan ONRAMP kurssin alkua, tilaa ONRAMP normaalisti ja kirjoita tilauksen kommenttiin: ” Aloitus heti” Jolloin voit aloittaa harjoittelun heti MUSCLE & POWER ja BOOTCAMP treeneissä jo edellisen jakson aikana! Toimi näin: saatuasi laskun sähköpostiin ja maksettuasi laskun, tule ekoihin treeneihin ja saat siruavaimen valmentajilta treenien jälkeen.

Halukkaille kurssilaisille tehdään kurssin aikana ilmainen SKILLS-kartoitus, sekä VOIMA-ohjelma. Ohjelmaa voi käydä tekemässä OPEN GYMillä ominpäin klo 05-01 (sisälle pääsee puoleen yöhön saakka) välisenä aikana. OPEN GYMille tarvitset siruavaimen, jonka hinta on 20eur kertamaksu. Siruavaimelle voit ladata jatkossa lisää treeniaikaa itsellesi.

 

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden).
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio CrossFit Jyväskylän eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö