OPEN GYM omatoiminen vapaaharjoittelu 24kk

59.00 

CrossFit Jyväskylän 12- ja 24- kk asiakkaana sinulla on mahdollisuus tulla harjoittelemaan joka päivä klo 05-01 siruavaimella.

9991 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

OPEN GYM omatoiminen vapaaharjoittelu 24kk on sinun mahdollisuutesi tulla treenaamaan omatoimisesti CrossFit Jyväskylän upealla urheiluareenalla! OPEN GYMILLE ovat tervetulleita kaikki joustavasta CrossFit-harjoittelusta (jokapäivä aamu 05-01 välisenä aikana) kiinnostuneet. OPEN GYM asiakkuus edellyttää CrossFit peruskurssin suorittamista tai Test Your Level 2 katselmuksen suorittamista. Katselmuksia pidetään kerran kuussa, tai voit varata sinulle sopivan ajan asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi

Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussitoumusta. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen. Laskun saat sähköpostiisi tilauksen jälkeen kuukausittain 59 eur /kk. Kuitti maksusta otettava mukaan ensimmäisiin treeneihin. Sopimuskauden jälkeen treenit jatkuvat toistaiseksi 1kk irtisanomisajalla. Voit toivoa haluamaasi laskun eräpäivää ja harjoittelun aloitus pvm kirjoittamalla tiedot tilauksen kommenttikenttään.

Varusteeksi riittävät normaalit sisäurheiluvarusteet. Älä unohda hikipyyhettä ja juomapulloa!

OPEN GYMille sinun pitää myös ostaa SIRUAVAIN kertamaksu 20eur. Open Gym siruavain-asiakkaana sinun pitää olla käynyt ONRAMP -kurssi tai omata aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta (suorittanut Test Your Level 2 hyväksytysti). Ota kuitti mukaan ja näytä se valmentajalle, kun tulet lunastamaan Open Gym siruavaimen itsellesi!

Siruavain ostetaan yhden kerran ja se on voimassa niinkauan kuin sopimuksesi on voimassa CrossFit Jyväskylään. Siruavain on henkilökohtainen, eikä sitä saa lainata tai vuokrata muille. Sillä ei myöskään saa päästää muita harjoittelijoita CrossFit Jyväskylän tiloihin. Väärinkäytöksestä seuraa siruavaimen menetys. Alueella on videovalvonta. Kadonneen siruavaimen uusimisesta veloitamme 30eur. Palauttaessasi sirukortin takaisin meille, saat siitä yhden ilmaisen harjoituskerran itsellesi.

Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä. Jokainen harjoittelija on lisäksi tehnyt vastuuvapautussopimuksen, joten jokainen harjoittelee CrossFit Jyväskylän tiloissa ja tapahtumissa omalla vastuullaan. Noudatathan erityistä varovaisuutta harjoitellessasi yksin Open Gymin aikana. Open Gymiläiset väistävät omassa harjoittelussaan ohjattuja ryhmiä. Muistathan myös palauttaa käyttämäsi välineet takaisin paikoilleen sekä siivota jälkesi. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.

Siruavaimen ostoon ei voi soveltaa alennuskampanjoita tai alennuskoodeja.

Ostamalla tuotteen hyväksyt CrossFit Jyväskylän käyttöehdot.

Lisätiedot

Määräaikainen asiakassopimus

Sopimus tehdään yhdeksi harjoituskerraksi. Sopimuksen ajaksi asiakas sitoutuu noudattamaan salin sääntöjä. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.