Rehband -polvituet

30.00 

Rehband -polvituki. Aktiiviseen elämäntyyliin suojaamaan polviasi.

18 varastossa

Kuvaus

Rehband -polvituet CrossFit Jyväskylästä

REHBAND –  AKTIIVISEEN ELÄMÄNTYYLIIN, TÄNÄÄN JA HUOMENNA
Yli 60 vuoden kokemuksella ja taidolla, toinen jalka lääketieteellisessä tutkimuksessa ja toinen urheilumaailmassa, Rehband tietää miten parhaiten auttaa sinua saavuttamaan koko potentiaalisi aktiivisessa elämässä, tänään ja huomenna.
Rehbandin tuotekehitykseen kuuluu kokonaisvaltainen tutkimustyö, joten voit odottaa korkealaatuisia, funktionaalisia ja tarkasti suunniteltuja tuotteita. Rehbandin tuotevalikoimasta löydät niin loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn, kuntoutukseen kuin suorituskyvyn parantamiseen sopivia tuotteita, muun muassa polvitukia, rannetukia, nilkkatukia sekä tukia olkapäälle ja selälle. 

 

“Kolme asiaa ovat tärkeitä, jotta polvituki parantaisi suorituskykyäsi ja suojaisi loukkaantumisilta – ne ovat lämpö, kompressio sekä parempi kommunikaatio aivojen, nivelten ja lihasten välillä. Tulokset, kuten parempi verenkierto ja tasapaino, sekä parantavat turvallisuutta että lievittävät kipua.

Polvituet on suunniteltu suojaamaan polviasi, kun olet loukkaantunut, mutta myös estämään loukkaantumisia ja uudelleenloukkaantumisia. Ne toimivat antamalla lämpöä ja kompressiota polville. Kompressio parantaa verenkiertoa ja lisää polven lähettämiä reseptorisia viestejä, auttaen urheilijaa liikkumaan kontrolloidummin ja vakaammin. Polvitukien lämpövaikutus auttaa lisäämään verenkiertoa nopeammin, pitäen polvet lämpiminä koko harjoituksen ajan.” -Rehband

CrossFit Jyväskylän toimistossa 5mm ja 7mm Rehband RX Knee Sleeve -polvituet. Polvitukien materiaalina on SBR/neopreenia ja tuet ovat konepestäviä.

Rx Knee Sleeve 5mm: Sekalaisiin aktiviteetteihin
5mm paksuinen polvituki sopii erityisesti urheilijalle, joka harrastaa monipuolista liikuntaa, jossa sekä ketteryys että tuki ovat tärkeitä. 5mm polvitukea voidaan käyttää useimmissa urheilulajeissa, pitkänmatkanjuoksusta ja siihen tarvittavasta lisätuesta lähtien aina salilla käyntiin. Yleispätevä polvituki, joka sopii kaikenlaisiin aktiviteetteihin.

Rx Knee Sleeve 7mm: Lyhytkestoiseen, rankempaan urheiluun
7mm paksuinen polvituki antaa voimakasta tukea raskaiden painojen nostamiseen sekä lisätukea kuntoutukseen. Perinteisesti 7mm tukea ovat käyttäneet lähinnä painonnostajat, jotka tarvitseva lisätukea raskaiden painojen nostamiseen, mutta tänä päivänä tuki on suosittu myöskin niiden salilla kävijöiden joukossa, jotka haluavat nostaa painoja. 7mm tuki antaa hyvin erilaisia neurologisia viestejä ja tietoisuutta polvesta varmistaen, että lyhyetkin aktiviteetit suoritetaan tarkasti ja turvallisesti.

Polvituen tarkoitus on antaa kompressiota polven alueelle. Sen pitää tuntua miellyttävältä ja tarjota tarpeeksi tukea käyttötarkoitusta varten. Se ei saa kuitenkaan puristaa liikaa, mikä estää verenkiertoa. Voit sovittaa tuotetta CrossFit Jyväskylän toimistolla, sovittuasi henkilökunnan kanssa ajankohdan sovittamiselle.

Tuotteen saat sovittuna noutoaikana CrossFit Jyväskylästä Sorastajantie 1:stä. Otamme sinuun yhteyttä käsiteltyämme tilauksesi, jotta voimme sopia noutoajankohdan. Mikäli haluat polvituen postitettuna, lisäämme postikulut tuotteen hintaan, mainitse toive postituksesta tilauksen kommenttikentässä. Valittavana on S, M ja L -koko. Värivaihtoehdot tuotekuvassa. Postitse tilatessasi mainitse koko, paksuus ja väri kommenttiosiossa,

Hinta 30€/kpl.