CROSSFIT JYVÄSKYLÄ TOISTAISEKSI VOIMASSA

89.00 

Koko keholle ja mielelle täydellistä harjoittelua! Haluatko virittää kaikki ominaisuutesi huippuunsa? CrossFit Jyväskylä takaa sen. Valitsemalla tämän tuotteen, teet itsellesi lupauksen joka pitää. Pääset elämäsi kuntoon! NO BULLSHIT! GUARANTEED!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

CrossFit Jyväskylä toistaiseksi voimassa oleva kanta-asiakkuus kaikille tunneille ja open gymille

Sinun pitää olla käynyt ONRAMP -kurssi tai omata aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta harjoitellaksesi CrossFit Jyväskylän WOD-tunneilla!

Toistaiseksi voimassa oleva asiakkuus voidaan ostaa minimissään kuuden (6) kuukauden ajaksi, jos haluat harjoitella lyhyemmän ajan, osta yksi kuukausi kerrallaan (valitse tuote yksi kuukausi).  Asiakas sitoutuu maksamaan minimissään 6 kuukauden ajan harjoittelumaksuja. Sopimukseen sisältyy mahdollisuus pitää kuukaudenmittaisia harjoittelutaukoja. Tauosta tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostiin crossfitjyvaskyla@gmail.com  noin kuukautta ennen tauoksi haluamaasi kuukautta. Tauon voi aloittaa aikaisintaan ilmoituspäivästä ja tauko hyvitetään seuraavasta lähettämättömästä laskusta. Tauon pitäminen sisältyy sopimukseen eikä aiheuta lisäkustannuksia eikä se lisää sopimusajan pituutta (kuitenkin 6 maksettua kuukautta pitää olla yhteensä täynnä, ennen sopimuksen lopettamista.) Asiakassopimus on voimassa siihen asti kunnes asiakas haluaa katkaista sen, noudatamme yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa.  Asiakkuuden voi aloittaa milloin tahansa uudestaan. Valitse tilauksen yhteydessä kuukausi ja päivä, jolloin haluat aloittaa asiakkuuden.

Sopimuksen irtisanomisessa noudatetaan reilunpelin sääntöjä ja kuluttajasuojan mukaisia suosituksia. Omat kiireet tai laiskuus eivät kuitenkaan ole riittävä syy sopimuksen katkaisemiselle ennen 6kk sopimuskautta. 6kk jälkeen sopimus jatkuu samalla hinnalla toistaiseksi voimassaolevana yhden kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussopimusta. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.

Muista lisätä alennuskoodi tilauksen kommenttikenttään, jos kuulut sen piiriin! Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. Lisää kommenttikenttään alennuksen peruste ja ota mukaan ensimmäiselle harjoituskerralle alennukseen oikeuttava dokumentti sekä kuitti maksetusta harjoittelumaksusta. Halutessasi aloittaa kesken kuukautta, lisää kommenttikenttään harjoittelun aloitus pvm. Samoin voit pyytää kommenttikenttään itsellesi sopivaa laskun eräpäivää, myöhemmin laskun eräpäivän muutoksista veloitamme 20eur.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Jos olet jo asiakkaana ja haluat maksaa saamasi laskun liikunta-, virikeseteleillä, ilmoita siitä valmentajille tai asiakaspalveluun crossfitjyvaskyla@gmail.com
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio areenan eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

Muista tilata itsellesi myös siruavain. Siruavaimen käyttö on pakollista 17.8.2015 alkaen. Leimaa itsesi siruavaimella sisälle tullessasi ja anna järjestelmän tulostama kuitti valmentajalle harjoituksen aluksi. Ilman kuittia ei ole harjoitusoikeutta. Siruavaimen haltija joutuu väärinkäytöksistä korvausvastuuseen. Harjoitellessasi yksin areenalla, noudata erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta harjoituksissasi. Muista myös siivota jälkesi ja korjata käyttämäsi välineet takaisin paikoilleen. Erityisesti päivän viimeinen harjoittelija on vastuussa, että kaikki areenalle johtavat ovet menevät lukkoon ja valot sammutetaan lähtiessä.

20150623_162645

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö

 

Puhtaan liikunnan puolesta - Dopinglinkki

 

Lisätiedot

Toistaiseksi voimassa asiakassopimus

Sopimus on voimassa siihen asti kunnes asiakas itse haluaa katkaista sen. Asiakkuuden voi aloittaa milloin tahansa uudestaan. Jos asiakassuhteen haluaa katkaista pitää se ilmoittaa 2 viikkoa ennen seuraavaa eräpäivää. Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan salin sääntöjä.