Treenikokeilu kolmeksi viikoksi

55.00 

CrossFit Jyväskylän kesäkamppis!

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Treenikokeilu kolmeksi viikoksi.

  • Valmiiksi suunnitellut päivittäiset treeniohjelmat.
  • CrossFit Jyväskylän Sorastajantie 1:n treenitila käytössäsi joka päivä klo 05.00-01.00.
  • Henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa paikanpäällä tai puhelimitse, arvo 70€
  • Henkilökohtainen siruavain, jonka arvo 20€.

Poikkeusaikana Open Gym -omatoimitreenejä tiloihimme pääsee tekemään max 10 henkilöä kerrallaan ennakkovarauksella. Ennakkovaraukset osoitteesta https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi/php/

CrossFit Jyväskylän treenikokeilu kolmeksi viikoksi

Kokeile kolmen viikon ajan treenejä ilman jatkositoutumista. Henkilökohtaisessa tapaamisessa valmentajan kanssa saat ohjeita omatoimitreeneihin ja voitte suunnitella miten voisit saavuttaa tavoitteesi.

Kolmen viikon aikana saat intoa treeneihisi. Monella on poikkeusaikana omasta hyvinvoinnista huolehtiminen normaalia vähemmälle. Tulemalla mukaan saat käyttöösi monipuolisen treenitilan varusteineen. Lisäksi päivittäinen valmiiksi suunniteltu treeni helpottaa liikkumaan lähtöä, kun ei tarvitse erikseen miettiä päivälle omaa suunnitelmaa.

CrossFit Jyväskylän treenit ovat monipuolisia. Peruskunto, voima ja liikkuvuus paranevat tehdessäsi valmentajiemme sinua varten suunnittelemat treenit.

Henkilökohtaisella siruavaimella pääset halutessasi tekemään treenit CrossFit Jyväskylän tiloissa oman aikataulusi mukaisesti. Siruavain maksaa normaalisti 20€, mutta treenikokeilun ostamalla saat sen kaupan päälle.

Valmentajan kanssa käytävässä kahdenkeskisessä keskustelussa voit esittää sinua mietityttäviä kysymyksiä liikuntaan, ravitsemukseen, hyvinvointiin ja palautumiseen liittyen. Tämä Skills -tapaaminen antaa sinulle hyvän startin liikuntaan ja henkilökohtaisten tavoitteiden tavoitteluun.

3 viikon kokeilu ei sido jatkoon

CrossFit Jyväskylän kolmen viikon treenikokeilu ei sido sinua jatkamaan harjoittelua meillä. Havaitsemalla kehityksesi noudattaessasi treenejä, intosi varmaan kasvaa. Kokeilun jälkeen voit jatkaa treenejä esimerkiksi CrossFit Jyväskylän kesäkamppiksella. Jatkaessasi saamallesi siruavaimelle ladataan treeniaikaa eikä sinun tarvitse ostaa uutta siruavainta.

Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussopimusta. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.

Mikäli THL:n määräyksestä joudumme sulkemaan Open gym -treenitilan, emme tee palautuksia tilauksista eikä se ole peruste tilauksen perumiseen.

Kolmen viikon treenikokeilu vain uusille asiakkaille, joilla ei ole olemassaolevaa asiakkuutta CrossFit Jyväskylään.

Maksaminen

Sähköpostiisi saapuu ensin automaattinen tilausvahvistus ja kun olemme käsitelleet tilauksesi saat sähköpostiisi laskun. Mikäli olet ilmoittanut kuuluvasi alennusryhmään, on se huomioitu ssaapuvassa laskussa.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Jos olet jo asiakkaana ja haluat maksaa saamasi laskun liikunta-, virikeseteleillä, ilmoita siitä valmentajille tai asiakaspalveluun crossfitjyvaskyla@gmail.com
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio areenan eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

Voit lukea liikuntaetujen käytöstä tarkemmin: Mihin käyttää liikuntaetu

 

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö

Puhtaan liikunnan puolesta - Dopinglinkki