Kuten Urho Kekkonen sanoi aikoinaan: kaikki syyt olla harrastamatta liikuntaa ovat tekosyitä! Haasta itsesi ja ystäväsi kisaan mukaan! Tarkoituksena on totuttaa sinut liikuntaan, tekemällä mukavia ja vaihtelevia harjoituksia mahdollisimman usein. Jos sinulta jää joku päivä välistä, voit tehdä rästiin jääneitä treenejä myös jälkikäteen. Voit siis liittyä mukaan pitkin kilpailun kulkua ja suorittaa mahdollisimman paljon treenejä. Harjoitukset voit tehdä periaatteessa missä tahansa, tarvitset vain hieman tilaa ja muutamia perusliikuntavälineitä. Harjoitukset alkavat helpoista ja kun päiviä kuluu ja hikeä on virrannut, nostetaan rimaa pikkuhiljaa.

Kaikille Jyväskyläläisille avoin CrossFit Jyväskylä Challenge alkaa 1.1.2014 ja kisa huipentuu 31.12.2014, jolloin koko Challengen voittaja selviää!

CROSSFIT JYVÄSKYLÄ CHALLENGE SÄÄNNÖT:
1§ Kisa on avoin kaikille Jyväskyläläisille sekä lähikuntien asukkaille.
2 § CrossFit Jyväskylä Challengen aikana keräät suorituksia tekemällä Challengen päivän treenin joko kotona tai ihan missä vain! Voit myös tehdä CHALLENGE kisasuorituksen ennen varsinaista harjoitusta CrossFit Jyväskylän WOD-, ENDURANCE WOD-, GYMNASTIC WOD-, LIIKKUVUUS-, TEKNIIKKA-, ONRAMP-, HARD ROUTINE-, EAZY- ja CROSSFITLADIEStunneilla!
3 § Jokainen harjoituskerta varsinaisella WOD tunnilla sekä ominpäin tehtävä CHALLENGE liikuntasuoritus antaa sinulle yhden arvan! Päivässä voit saada siis maksimissaan 2 Challenge kisasuoritusta tekemällä WODin ja Challenge harjoituksen.
4 § Merkitse itsesi päivän CHALLENGE postaukseen tai kommentoi päivän CHALLENGE treeniä www.facebook.com/crossfitjyvaskyla
Voit myös kommentoida CHALLENGEA kotisivuilla https://crossfitjyvaskyla.fi/artikkelit/
5 § Mitä enemmän treenaat, niin sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa huikeita palkintoja!
6 § Joka kuukausi tulee uudet palkinnot, sekä jokainen kisa suoritus osallistuu vuoden lopussa arvottavien pääpalkintojen arvontaan!
7 § CHALLENGE treenin voit tehdä haluamassasi paikassa, sinulle sopivaan aikaan. Jyväskylän CrossFit treeniaikataulut löydät täältä: https://crossfitjyvaskyla.fi/aikataulu/
8 § Jokainen kilpailuun osanottaja osallistuu harjoitteluun omalla vastuulla. CrossFit Jyväskylän valmentajat neuvovat CrossFit Jyväskylän urheilijoita liikkeitten turvalliseen ja oikeaan suoritustapaan. Jos sinulla on epäilys omasta terveydestäsi tai kuntosi riittävyydestä, niin käy lääkärintarkastuksessa tai fysioterapeutin juttusilla ennen liikunnan aloittamista.
9 § Voittajien nimet julkistetaan joka kuukauden viimeinen päivä tapahtuvassa kuukausi arvonnassa, sekä koko Vuoden 2014 Challengen voittaja arvotaan 31.12.2014

CROSSFIT JYVÄSKYLÄ 2014 CHALLENGE PALKINNOT:
TAMMIKUU SPONSORED BY ZERO POINT (arvotaan 31.1.2014)
1 pari naisten kompressio säärystimiä
sponsored by ZeroPoint
1 pari miesten kompressio sukkia
sponsored by ZeroPoint
1 kpl Ab-Mat vatsalauta
sponsored by Total-training.fi
1 kpl Ultra Speed Hyppynaru
sponsored by Total-training.fi
1 kpl La Crosse mobility palloja
sponsored by Total-training.fi
88eur Liikuntalahjakortti CrossFit Jyväskylään
sponsored by CrossFit Jyväskylä

Joka kuukausi julkistetaan uudet sponsorit ja uudet palkinnot!

CROSSFIT JYVÄSKYLÄ 2014 CHALLENGE PÄÄPALKINTO (arvotaan 31.12.2014):
1 vuoden ilmainen harjoittelu CrossFit Jyväskylässä
sponsored by CrossFit Jyväskylä

Tämä leikkimielinen kilpailu on tarkoitettu kaikille Jyväskyläläisille sekä lähikuntien asukkaille! CrossFit Jyväskylän asiakkaana saat itsellesi eniten hyötyä tekemällä sekä päivän WODin että CHALLENGE haasteen harjoituksen. Varmista oma harjoittelupaikka ja valitse itsellesi sopiva asiakkuus täältä:
Vain treenaamalla voit voittaa! Muistathan pitää hymyn huulilla ja että jokainen treeni on jo pelkästään palkinto sinulle itsellesi! Aloittava CrossFittaaja: lue lisätietoja CrossFitin aloittamisesta täältä: Lisätietoja ja ohjeita voit kysyä crossfitjyvaskyla(at)gmail.com

TSEMPPIÄ KISAAN! HAASTA ITSESI JA YSTÄVÄSI MUKAAN!