Tykkää ja Jaa nämä kuvat Facebookissa!

Kopio myös koko teksti, sekä kommentoi tähän SUMMER BEAST!
Kaikkien näin toimineiden kesken, sekä kaikkien CrossFit Jyväskylä Summer Beast ilmaisille kokeilutunneille osallistujien kesken (ei velvoita karsintakilpailuun osallistumista tai radan läpäisemistä) arvotaan 31.8. ilmainen CrossFit EAZY-, LADY- tai ONRAMP -kurssi tai kurssin käyneille ilmainen treenikuukausi!
Summer Beast arvontaan voi osallistua elokuun loppuun saakka.

_____

Sunnuntaina 13.7. alkaen Jyväskylän Kirkkopuistossa pääset kokeilemaan supersuosittua CrossFittiä ilmaiseksi!
Ohjatut ilmaiset tunnit Kirkkopuistossa sunnuntaisin seuraavasti:
13.7. KLO 14-15 (karsintalaji 1.)

Kuvia ekoista karsinnoista!

20.7. KLO 12-13 (karsintalaji 1.)
27.7. KLO 12-13 (karsintalaji 1.)
3.8. KLO 12-13 (karsintalaji 2.)
10.8. KLO 14-15 (karsintalaji 2.)
17.8. KLO 12-13 (karsintalaji 2.)

CrossFit Jyväskylän valmentajat ovat silloin paikalla opastamassa oikeisiin suoritustekniikoihin! Tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Ota mukaan urheiluvälineet, juotavaa ja hikipyyhe. Jokainen tunnille osallistuva osallistuu harjoituksiin omalla vastuulla. Alle 18-vuotiailta vanhempien suostumus.

____
CrossFit Jyväskylä Summer Beast karsinnat ovat 2 osaiset.
Ensimmäisenä 3:na sunnuntaina on mahdollista suorittaa Laji 1, joka koostuu seuraavista liikkeistä:
-Battling Rope, köysienheilutus
-Box hypyt tai askellus
-Istumaannousu (vatsalihakset)
-Leuanveto (Eazy sarjoissa: ringrow rengasveto jalat maassa)
-Dippi (Eazy sarjoissa jalat tuottuna maahan)
-Etukyykky (Eazysarjoissa maastaveto tangolla)

Karsintojen tulosseurantaan tulee linkki tähän.

Eri sarjoissa on eripainot/korkeudet/helpotukset/vaatimukset. Eri sarjojen toistomäärät, liikestandardit ja oikeat suoritustekniikat opastetaan paikanpäällä karsinnoiden alkaessa. Eazy sarjoihin pystyy osallistumaan myös ensikertalaiset!

Ilmoittaudu CrossFit Jyväskylä Summer Beast kilpailuun:
-paikanpäällä Kirkkopuistossa valmentajille
Facebookissa
-sähköpostilla [email protected]
-puhelimitse tai tekstiviestillä 041 778 7770

Kilpailussa on mahtavat palkinnot! Sponsorit ja palkinnot julkistetaan karsintojen alettua. Laji 2. julkistetaan elokuussa. Lajien 1. ja 2. perusteella parhaat kisaajat pääsevät Kankaalla yhteistyössä GetFitFinlandin kanssa järjestettävään CrossFit Jyväskylä Summer Beast finaaliin!

SARJAT:
Kilpasarja
> miehet ja naiset
> pojat ja tytöt (alle 18v)
> pariwod

Eazysarja
> miehet ja naiset
> pojat ja tytöt (alle 18v)
> pariwod

Karsinnat ovat ilmaisia kaikille, Kankaalla järjestettävä finaali muille kuin CrossFit Jyväskylän asiakkaille 10 euroa.

____
CrossFit Jyväskylä Areena on yksi Euroopan suurimpia CrossFit harjoittelupaikkoja. Areena sijaitsee Kankaalla, käynti Tourulanpuolelta Vapaaherrantien portista. Treenitilaa Areenalla on huikeat yli 2000m2 ja pelkästään pukuhuoneisiin-, sauna- ja suihkutiloihin on käytössä yli 300m2! Kattokorkeus on hallissa ennätykselliset 15m, käytössäsi on 14mx14m joustopermanto, painonnostosuora, virallinen painonnosto 4×4 kisamitat täyttävä painonnostolava, köysiä, renkaita, kyykky- ja leuanvetotelineitä, kelkkoja, kahvakuulia – kaikkea mitä tarvitset kokeaksesi täydellisen CrossFit harjoitteluelämyksen. 15 soutuergoa, hiihtoergo ja sisäjuoksurata areenan ympäri takaavat hyvän ja vaihtelevan metcon harjoitteluympäristön, ja ulkona yksityisalueeksi rajatulla tontilla on vielä reippaasti lisää tilaa! Kerrallaan hallissa saa olla määräysten mukaisesti harjoittelijoita maksimissaan 580! Ryhmiin mahtuu parhaan valmennuksen varmistamiseksi kerrallaan harjoittelemaan 20.

Varaa oma kurssipaikkasi heti!
Seuraavat alkavat Onramp-kurssit löydät täältä:

Seuraavat alkavat Eazy-kurssit löydät täältä:

Oletko jo harrastanut CrossFittiä aikaisemmin tai suorittanut ONRAMP-kurssin? Meille pääset harjoittelemaan ilman tuntien paikkavarausta ohjatuille WOD-, Endurance WOD-, Gymnastics WOD-, tekniikka- ja liikkuvuustunneille sekä siruavaimella Open Gymille jokapäivä klo 05-23 välisenä aikana. Parkkipaikat ovat ilmaisia. Valitse sinulle sopiva asiakkuus täältä:

Seuraa myös tykkäämällä facebook.com/crossfitjyvaskyla ilmoittelua syksyllä alkavista supertehokkaista CrossFit Hard Routine kilpailu-, FitCamp laihdutus- sekä kuntonyrkkeily -kursseista ja supersuositusta lasten Pantterikoulusta! Uutena tulossa syksyllä myös minipantterit ryhmä!