Vuoden 2014 WinterWar on nyt saatu upeasti päätökseen! Tunnelma oli katossa, kun yli 2000 katsojaa oli hurraamassa kilpailijoille, jotka kisasivat Suomen kovakuntoisimman nais- ja miesurheilijan tittelistä Tampereella!

CrossFit Winter War 2014 kisalähetys TV2:lla nyt nähtävissä!
YLEAREENA

LAJIT

TULOKSET

MIEHET
1. Mikko Aronpää
2. Mikko Ojala
3. Mikko Salmela
10. Ilari Lintinen CrossFit Jyväskylä
16. Matti Parojärvi CrossFit Jyväskylä
17. Timo-Pekka Koljonen CrossFit Jyväskylä
18. Janne Haapajoki CrossFit Jyväskylä

NAISET
1. Saara Laaksonen
2. Emilia Leppänen
3. Anna Kuokkanen
12. Saara Leskinen CrossFit Jyväskylä

ONNITTELUT KAIKILLE KILPAILIJOILLE HUIKEISTA SUORITUKSISTA!!!

____

VOITA 6KK ILMAINEN HARJOITTELU CROSSFIT JYVÄSKYLÄÄN HELMIKUUN T&J KILPAILUSSA!!!
CrossFit Jyväskylä muuttaa uusiin jättimäisiin tiloihin Kankaan pituusleikkurihalliin maaliskuussa! Sen kunniaksi järjestämme helmikuussa superjännittävän TYKKÄÄ ja JAA kilpailun!! Tykkää ja jaa tämä WinterWar 2014 postaus kokonaisuudessaan (kopiothan myös koko tekstin), ja kommentoi TJ, niin osallistut CrossFit Jyväskylän 6 kuukauden treenipaketin arvontaan! Arvonta suoritetaan 28.2.2014 ja on avoin kaikille Jyväskyläläisille. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Pyydä myös kavereitasi mukaan!

Voit aloittaa supersuositun CrossFit harjoittelun joko EAZY, LADY, YOUTH, FITCAMP tai ONRAMP kurssilta ja jatkaa siitä WODi tunneilla tai osallistua halutessasi HARD ROUTINE kilparyhmän harjoitteluun!

CrossFit Jyväskylän kevään kurssit uudella 2100m2 jättiareenalla löydät täältä:

Varaa paikkasi heti! Helmikuun ajan voit vielä varata itsellesi asiakkuuden vanhalla hinnalla! Kun nyt varaat esim ONRAMP kurssin itsellesi ja sen jälkeen valitset itsellesi sopivan asiakkuuden esim toistaiseksi voimassa oleva / 12kk / 24kk niin merkitse tilauksen viestikenttään haluamasi aloitus pvm ja varmistat itsellesi halvemman hinnan. CrossFit harjoittelu pitää aloittaa käymällä joku CrossFit kursseista tai tulemalla Test Your Level katselmukseen.