Endurance WOD klo 15

warmup
3x500m row

mobility
calves
hammies
chest

speed
jumping rope

strength
vatsa tabata
keppijumppa

WOD
https://www.cfwinterwar.com/karsinta/laji-1/

Death by Burbee Run
(Challenge Day 26)

Välineet
Mitattu & Merkattu 10m matka.

Lajin kuvaus
Komennolla 3-2-1-GO urheilija aloittaa suorituksen. Ensimmäisellä minuutilla tehdään yksi yleisliike + juoksu, toisella minuutilla kaksi, kolmannella kolme niin kauan, kunnes täyttä toistomäärää ei enää ehdi tehdä minuutin aikana. Suoritukseen on aikaa yksi minuutti, josta loppuaika valmiin suorituksen jälkeen lepoa.

Jokainen 10 metrin juoksu alkaa aina Burbeella.

Suoritus päättyy, kun urheilija ei saa enää tehtyä kyseisen minuuttiluvun vaatimaa määrää juoksuja.

Liikestandardit
Burbee: ala-asennossa rintakehä on maassa ja urheilija irrottaa kätensä alustalta (tällä varmistetaan rinnan varmasti olevan lattiassa). Ylös urheilija voi nousta haluamallaan tavalla eikä yläasentoa ole määritelty (ei hyppyä, ei taputusta pään takana). Kokonainen juoksu on Burbee+ 10m matka. Yleisliikkeen urheilija voi tehdä haluamassaan kulmassa juoksurataan nähden, kunhan koko suoritus tehdään merkatun kääntöpaikan takana.

Viimeinen onnistunut juoksu minuutilta hyväksytään, kun urheilijan etummainen jalka on ylittänyt viivan kokonaan (koko kantaluu viivan yli).

Tulos
Tulokseksi ilmoitetaan kaikki täydet juoksut. Esim, jos urheilija saa 7 täyttä minuuttia sekä kahdeksannelta minuutilta 6 kokonaista suoritusta, on hänen tuloksensa:
1+2+3+4+5+6+7+6=34