EXPERIENCE THE FLOW! Samaan aikaan keskiviikon WODi tunti menossa ja ONRAMP 026 vauhdissa! Olitko paikalla, merkitse itsesi kuvaan ja kommentoi!

ENDURANCE WOD torstai 10.10.2013 klo 09.00
Paikka: Harjun portaat (kokoontuminen Harjun kiviportaiden yläpäässä)
Teema: porrasharjoitus PK-VK-(MK)
Kesto: 60 min-75min.
Harjoituksen kulku:
Alkulämpö: (15 min.) pariharjoituksia (morsiuskanto, portsarintyöntö, apinapuuta ym.)
Harjoitus: (30-45min.) 3 x harjun portaat kävellen ylös ja alas, 3 x portaat hölkäten ylös ja kävellen alas, 2 x portaat juosten ylös ja kävellen alas)
Loppuverryttely: (15min.) kevyttä rullailua hölkkäillen.

Kutsu kavereitasi:
CrossFit Jyväskylän NAISTEN ILTAAN:
lauantaina 26.10. klo 15-18
*Oletko kiinnostunut kokeilemaan CrossFitiä? Tule mukaan naisten omalle testitunnille! Testitunnit klo 15.00 ja 15.30, ilmoittautuminen testitunneille ennakkoon sähköpostilla [email protected]
Paikkoja testitunneille on rajoitettu määrä.
*Testitunnin jälkeen teemme yhdessä pehmentävän käsihoidon Kauneuskeskus Jääskeläisen Mirkka Jääskeläisen opastuksella. Urheiluhieroja Toni Norppa hemmottelee lyhyillä niska-hartia-hieronnoilla.
*Tarjolla pientä purtavaa sekä tuotenäytteitä ja loistavia tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Osallistujien kesken arvomme myös upeita palkintoja, pääpalkintona CrossFit-kurssi!
*Tapahtuma on maksuton. Varaathan kuitenkin käteistä rahaa mukaasi ostoksia varten, tapahtumassa myynnissä mm. Zero Pointin kompressiosukat ja –säärystimet sekä PikkuPikkaraisen ihanat trikoopipot ja –pannat.