spr

 

Valtakunnallinen Punaisen Ristin Nälkäpäiväkeräys pidetään 18.-20.9. jolloin CrossFit Jyväskylässä kerätään lahjoituksia Punaiselle Ristille. Keräykseen voivat osallistua kaikki CrossFit Jyväskylässä harjoittelevat urheilijat.

SPR Nälkäpäiväkeräys

Ks. kuvagalleria by Mikko Palosaari

1. CrossFit Jyväskylä Areenalla on SPR:n keräyslipas 20.9. saakka.

2. Voit osallistua kampanjaan jatkamalla harjoittelua ohjatuilla WOD tunneilla ONRAMP kurssin jälkeen!
Kaikille jatkaville ONRAMPin ja EAZY-kurssin suorittaneille Punaisen Ristin Nälkäpäivä -kampanjassa saat 12kk asiakkuudesta kaksi ensimmäistä kuukautta 30eur /kk! Lahjoitamme ensimmäisen kuukauden hinnan kokonaisuudessaan eli 30eur Punaiselle Ristille.
Voit myös valita 24kk asiakkuuden kaksi ensimmäistä kuukautta 20 eur /kk. Lahjoitamme samoin ensimmäisen kuukauden hinnan eli 20eur kokonaisuudessaan Punaiselle Ristille. Kirjoita 12kk / 24kk asiakkuuden tilauksen kommenttikenttään ”Nälkäpäivä”. Kampanjassa sinulla on valittavanasi allaolevista vaihtoehdoista. Kampanja on voimassa nälkäpäiväkeräyksen loppuun asti eli 20.9. saakka tehdyille uusille 12 kk ja 24 kk tilauksille. Voit myös toivoa kommenttikenttään haluamasi aloitus pvm ja laskupvm, jos olet vielä kurssilla varmistaaksesi osallistumisen. Kampanja koskee vain uusia tilauksia, sitä ei voi yhdistää muihin kampanjoihin. Opiskelija ym alennukset myönnetään normaalihinnasta kampanjakuukausien jälkeen. Valitse sopiva asiakkuus täältä:

Ja osallistut Nälkäpäivä-keräykseen seuraavasti:
1.kk harjoittelu                                                              2.kk          3.kk alk.
30eur (lahjoitus SPR:n Nälkäpäivä-keräykseen)   30 eur      72eur /kk (valitse 12kk asiakkuus ja kirjoita kommenttikenttään ”Nälkäpäivä”)
20eur (lahjoitus SPR:n Nälkäpäivä-keräykseen)   20 eur      62eur /kk (valitse 24kk asiakkuus ja kirjoita kommenttikenttään ”Nälkäpäivä”)

3. Kaikkien uusille alkaville CrossFit -kursseille ilmoittautuneille ja ilmoittautuville on myös mahdollisuus osallistua Nälkäpäivä keräykseen seuraavasti:
Kirjoita kurssin tilauskenttään ”Nälkäpäivä” ja saat kurssin jälkeen yhden ohjatun CrossFit WOD-harjoittelukuukauden hintaan 44eur eli puoleen hintaan! Lahjoitamme 22eur tästä Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräykseen. Jos olet jo ilmoittautunut alkavalle kurssille, saat extrakuukauden lähettämällä mailin otsikolla ”Nälkäpäivä” [email protected]

HOX! Kampanjan voi yhdistää myös toiseen 12kk / 24kk asiakkuuden Nälkäpäivä-kampanjaan. Teet silloin kaksi erillistä tilausta. Toisen ONRAMP kurssitilauksen ja toisen 12kk tai 24kk asiakkuus tilauksen. Molempiin tilauksiin kommenttikenttään ”Nälkäpäivä”.

4.Voit liittyä Punaisen Ristin jäseneksi CrossFit Jyväskylä Areenalta löytyviltä jäsenlomakkeilla ja myös verkossa osoitteessa: punainenristi.fi/jasen

spr

_____

Uudet alkavat ONRAMP-kurssit nyt myynnissä!

Naisten omat LADY-kurssit löydät täältä:

EAZY-kurssit löydät täältä:

Harjoittele edullisesti, kurssipaketeille ensimmäinen kuukausi kurssin jälkeen puoleen hintaan!

Laihdutus-, kuntonyrkkeily- ja muut erikoiskurssit löydät täältä!

Haluatko kilpailla CrossFitissä! Hard Routine kisakurssilla pääset kisaryhmämme mukaan harjoittelemaan:

Haluatko treenata omatoimisesti jokapäivä klo 05-23 ilman ajanvarausta? Valitse itsellesi sopiva OPEN GYM kortti! Opiskelijahinnat alkaen 46,80 eur /kk!

Seuraa myös ilmoittelua alkavista Pantterikoulu ja Pikku Pantterit kursseista! Rakennamme lastenmaailmaa 1.kerroksen Valvomon tiloihin, leluja saa edelleen tuoda Valvomo 1:n naulakkoon odottamaan avajaisia.

Tarvitsetko oman Personal Trainerin? Kysyy lisää [email protected]

Voimassaolevan viikkolukujärjestyksen löydät täältä:

Kaikkien uusille alkaville ONRAMP ja muille CrossFit -kursseille ilmoittautuneille ja ilmoittautuville mahdollisuus osallistua Nälkäpäivä keräykseen seuraavasti. Kirjoita kurssin tilauskenttään "Nälkäpäivä" ja saat kurssin jälkeen yhden ohjatun CrossFit WOD-harjoittelu lisäkuukauden hintaan 44eur eli puoleen hintaan! Lahjoitamme 22eur tästä Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivä keräykseen.

HOX! Kampanjan voi yhdistää myös toiseen 12kk ja 24kk asiakkuuden Nälkäpäivä kampanjaan. Teet silloin vain kaksi erillistä tilausta. Toisen ONRAMP kurssitilauksen ja toisen 12kk tai 24kk asiakkuus tilauksen. Molempiin tilauksiin kommenttikenttään "Nälkäpäivä".