Maanantaina liekeissä ovat seuraavat kurssit:
EAZY001 klo 16.30
ONRAMP004 klo 17.30
ONRAMP005 klo 18.30
OPEN GYM 19.30-21.00

Pari käytännön juttua:

Saavuthan paikalle ajoissa n.30-10min ennen tunnin alkua.
Myöhästymisestä (1min = 1köysi/10burpeeta vapaavalintainen lämmittely)

Ajo-ohjeet: Tourulasta päin tullessa, seuraava risteys Minimanin jälkeen. Tehtaan alueella on runsaasti parkkitilaa sekä autoille että pyörille. Kankaan alueella kesän aikana pidettävien teatteri ym. näytösten ja tapahtumien aikana parkkeeraamme yläpihalle. Jätäthän aina ajoreitit vapaaksi ja parkkeeraa huomioden muut Kankaanalueen kävijät. Ensimmäisellä viikolla Kankaan alueella opastekyltit ennen tuntien alkua. Jos silti eksyt niin soita 0417787770. Jätä ulkokengät lastauslaiturille tai kanna ne mukanasi lockerille / kassiisi. Treenikassin voit ottaa lämmittelyalueelle mukaan. Pukuhuoneissa on lukollisia kaappeja lompakoille ym arvoesineille.

Ennen ensimmäisen tunnin alkua tarkastamme osallistujien nimet, sekä mahdolliseen alennukseen oikeuttavat dokumentit. Ota mukaan sisäliikuntavälineet, hikipyyhe ja juotavaa! (hanavesi ei ole juomakelpoista, vesipulloja on myynnissä).

Vessat ja pukuhuoneet on käytössä. Suihkuja ja saunoja ei ole vielä. Magnesiumin käyttö on sen sijaan sallittua, kunhan et valkaise sillä naamaasi. (WODit hoitavat sen tarvittaessa kyllä puolestasi)

Esittele itsesi valmentajalle ja kun tapaat uuden CrossFit harjoittelijan. ”hei kaveri” on kovin persoonaton tapa herätellä tai kannustaa toista harjoittelijaa.

Tyhjän painonnostotangon heittäminen  – muun kuin loukkaantumisen estämiseksi – on ehdottomasti kiellettyä. 1 köysi / 10 burpeeta muistuttaa tarvittaessa tästä.

Kohtuullinen vaatetus, kannustaminen, kiroilu, tunteidenilmaisu, hikoilu ja oksentaminen on sallittua mutta ei pakollista. Okei housut on.. ja t-paitakin jos on olemassa sokeutumisen vaara. Tee kuitenkin treenisi muita kunnioittaen, ilman että käyttäydyt häiritsevästi muita kohtaan. Sinä itse kuitenkin siivoat harjoituspaikkasi ja korjaat välineesi paikalleen treenin päätyttyä. Omalla hikipyyhkeellä kuivaat siis lattialle tekemäsi valtameren ja tangot ja kahvat jne. ns. SPI-KE toimii myös meillä. Koska meillä ei ole vielä suihkuja, niin huolehdithan henkilökohtaisesta hygieniasta jo ennen treenejä. Periaatteena: tule meille puhtoisena ja kuivana, pääset kotiin onnellisena ja märkänä. Meillä ei ole tarjota spa elämyksiä, traktorin renkaita löytyy kyllä eri kokoja.

Kerro valmentajalle etukäteen mahdollisista vammoista tai jos sinun pitää skaalata wodia. Parempi tehdä WOD / liike kunnolla ja puhtaasti loppuun, kuin satuttaa itseään esim liian isolla painolla. Jätä egosi myös ovelle: jokainen kilpailee ainoastaan itseään vastaan, toisia saa ja pitää sen sijaan kannustaa. Treenit loppuvat yläfemmoihin, yleensä viimeinen saa suurimmat suosionosoitukset sisukkuudesta! Joten mitä tahansa teetkin: ÄLÄ KOSKAAN LUOVUTA!

ja nyt 3.. 2.. 1..

– Life begins at the end of your comfort zone –