Uudessa BEAST -treenikierrossa on kerran viikkoon kyykky, vetoliike sekä punnerrus. Lisäksi BEAST -treeniohjelmaan on laitettu kehonpainoliikkeitä mausteeksi. Ekalla viikolla tehdään vitosia, sitten kolmosia ja kolmannella ykkösiä. Neljäs viikko on kevyt mutta vain voimien osalta. Tämän jälkeen kierto alkaa uudestaan mutta eri liikkeillä. Esim. Push press vaihtuu strictiin jne. Täydellinen Deload-viikko tulee sitten kahdeksannella viikolla.

Voimat on pääasiassa EMOM tyyppisiä ja niitä on tehokasta suorittaa pienissä ryhmissä tai pareittain. Yksi päivä on pyhitetty voimien osalta painonnostoon ja yksi päivä viikossa sisältää pelkästään pidemmän metconin. Näin WOD tunneista saadaan entistä eheämpiä kokonaisuuksia ja treenin flow menee kokoajan mukavasti eteenpäin!

___
WOD maanantai klo 8, 16, 17, 18, 19

Warm up + Skills:
Barbell gymnastics: Barbell Cycling (Touch and Go Cleans, TnG Push Jerk…)

Then in 15-20 minutes build 1 RM Clean and Jerk

”V8”
4 rounds for time:
8 x Power clean
8 x Front squat
8 x Shoulder to overhead
RxD: 65% of 1 RM C&J (Beast level: 75kg/52,5kg)

Jälkilöylyt:
3 rounds:
20 sec Hollow Hold
20 sec Arch Hold
20 sec Rest

____

Tourulan Makuunin osalta meillä on haikeita uutisia:
Maanantaina 6.10. alkaa Makuunissa leffojen loppuunmyynti (25.10. saakka) ja samalla tarjous CrossFit Jyväskylän urheilijoille: kaikkien leffojen vuokraus puoleen hintaan / 2vrk sekä karkit / herkut -20%. Kiitokset Lasselle mahtavista leffaelämyksistä ja toivotamme onnea ja menestystä uusille projekteille!