spr

Lauantaina 13.9. järjestetään Agorassa, Mattilanniemi 2:ssa klo 10-16 Ainutlaatuinen avunketju -seminaari:
”Miten kadulla lahjoitettu kolikko konkretisoituu ja muuttuu kaivatuksi avuksi katastrofin keskelle? Entä mikä tekee toivosta totta? Eivät ihmeet, vaan ihmiset.”

avunketju

Ainutlaatuinen avun ketju-seminaari avaa maailman suurimman humanitaarisen järjestön, kansainvälisen Punaisen Ristin ainutlaatuisen tavan auttaa meillä kotona ja maailmalla. Seminaarissa palataan Haitille, jossa neljä vuotta sitten tapahtui katastrofi, joka johti Punaisen Ristin suurimpaan yhteen maahan kohdistuneeseen avustusoperaatioon. Haitin tarkoituksena on muistuttaa siitä, että Punainen Risti auttaa jatkuvasti eri puolilla maailmaa katastrofeissa, jotka eivät nouse uutisotsikoihin tai jotka eivät ole enää julkisuudessa. Me olemme paikalla, kun maailman huomio on jo muualla.

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta. Seminaarin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus lahjoittaa vapaaehtoinen pääsymaksu käteisenä suoraan SPR:n katastrofirahastoon. Seminaari avaa Suomen Punainen Risti :n tärkeimmän vuosittaisen keräyksen, Nälkäpäivän Jyväskylässä.

Tilaisuus on kaikille avoin. Seminaaritilaan mahtuu noin 300 henkilöä ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Henna-Maria Jalosalmi
SPR Länsi-Suomen piiri
040 966 89 30
henna-maria.jalosalmi(at)redcross.fi

____

Valtakunnallinen Punaisen Ristin Nälkäpäiväkeräys pidetään 18.-20.9.
CrossFit Jyväskylässä kerätään myös lahjoituksia Punaiselle Ristille.
Keräykseen voivat osallistua kaikki CrossFit Jyväskylässä harjoittelevat urheilijat.

SPR Nälkäpäiväkeräys

Voit osallistua Nälkäpäivä keräykseen CrossFit Jyväskylässä seuraavilla tavoilla 20.9. saakka:

1. CrossFit Jyväskylä Areenalla on SPR:n keräyslipas 20.9. saakka.

2. Voit osallistua kampanjaan jatkamalla harjoittelua ohjatuilla WOD tunneilla ONRAMP kurssin jälkeen!
Kaikille jatkaville ONRAMPin ja EAZY-kurssin suorittaneille Punaisen Ristin Nälkäpäivä -kampanjassa saat 12kk asiakkuudesta kaksi ensimmäistä kuukautta 30eur /kk! Lahjoitamme ensimmäisen kuukauden hinnan kokonaisuudessaan eli 30eur Punaiselle Ristille.
Voit myös valita 24kk asiakkuuden kaksi ensimmäistä kuukautta 20 eur /kk. Lahjoitamme samoin ensimmäisen kuukauden hinnan eli 20eur kokonaisuudessaan Punaiselle Ristille. Kirjoita 12kk / 24kk asiakkuuden tilauksen kommenttikenttään “Nälkäpäivä”. Kampanjassa sinulla on valittavanasi allaolevista vaihtoehdoista. Kampanja on voimassa nälkäpäiväkeräyksen loppuun asti eli 20.9. saakka tehdyille uusille 12 kk ja 24 kk tilauksille. Voit myös toivoa kommenttikenttään haluamasi aloitus pvm ja laskupvm, jos olet vielä kurssilla varmistaaksesi osallistumisen. Kampanja koskee vain uusia tilauksia, sitä ei voi yhdistää muihin kampanjoihin. Opiskelija ym alennukset myönnetään normaalihinnasta kampanjakuukausien jälkeen. Valitse sopiva asiakkuus täältä:

Ja osallistut Nälkäpäivä-keräykseen seuraavasti:
1.kk harjoittelu                                                              2.kk          3.kk alk.
30eur (lahjoitus SPR:n Nälkäpäivä-keräykseen)   30 eur      72eur /kk (valitse 12kk asiakkuus ja kirjoita kommenttikenttään “Nälkäpäivä”)
20eur (lahjoitus SPR:n Nälkäpäivä-keräykseen)   20 eur      62eur /kk (valitse 24kk asiakkuus ja kirjoita kommenttikenttään “Nälkäpäivä”)

3. Kaikkien uusille alkaville CrossFit -kursseille ilmoittautuneille ja ilmoittautuville on myös mahdollisuus osallistua Nälkäpäivä keräykseen seuraavasti:
Kirjoita kurssin tilauskenttään “Nälkäpäivä” ja saat kurssin jälkeen yhden ohjatun CrossFit WOD-harjoittelukuukauden hintaan 44eur eli puoleen hintaan! Lahjoitamme 22eur tästä Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräykseen.

ONRAMP kurssit löydät täältä:

EAZY kurssit löydät täältä:

Jos olet jo ilmoittautunut alkavalle kurssille, saat extrakuukauden lähettämällä mailin otsikolla “Nälkäpäivä” [email protected]

HOX! Kampanjan voi yhdistää myös toiseen 12kk / 24kk asiakkuuden Nälkäpäivä-kampanjaan. Teet silloin kaksi erillistä tilausta. Toisen ONRAMP kurssitilauksen ja toisen 12kk tai 24kk asiakkuus tilauksen. Molempiin tilauksiin kommenttikenttään “Nälkäpäivä”.

4.Voit liittyä Punaisen Ristin jäseneksi CrossFit Jyväskylä Areenalta löytyviltä jäsenlomakkeilla ja myös verkossa osoitteessa: punainenristi.fi/jasen

spr

Ks. kuvagalleria by Mikko Palosaari

____

WOD lauantai 13.9. klo 12
”Baby Miyagi”

25 DL 50/35kg
25 Double KB swing 12/16kg
25 Push ups
25 Clean & jerks 50/35kg
25 Pull ups
25 Taters 12/16kg
25 Box jump 20″
25 Wall climbs
25 K2E
25 DU

Timecap: 60 minutes
____

Basic WOD klo 11:
Onramp day 2