MAKUUNIN SUPERETU CROSSFIT JYVÄSKYLÄN ASIAKKAILLE!! NYT KANNATTAA HAKEA LEFFAT LEPOILTAAN TOURUKESKUKSEN MAKUUNISTA!

CrossFit Jyväskylän 12kk- ja 24kk asiakkaille Makuunista elokuvat 1 eurolla / kpl / vrk!  Uutuuselokuvat ja boxit 3eur / kpl / vrk! Lisäksi 15% alennus pähkinöistä ja muista herkuista!  Makuuni etusi saat ainoastaan käyttöösi hakemalla CrossFit Jyväskylästä itsellesi Makuunikortin veloituksetta, johon laitamme CrossFit Jyväskylän tarran. Muista käydä myös tykkäämässä FB.

Samalla CrossFit Jyväskylän tarralla varustetulla Makuuniasiakas kortilla tulee jatkossa myös muita etuja yhteistyöliikkeisiimme! Hae oma ilmainen Makuuni etukorttisi heti CrossFit Jyväskylästä! Toimi nopeasti sillä näitä kortteja on rajoitettu määrä! Tämä super Makuunikortti on ainoastaan CrossFit Jyväskylän 12kk ja 24kk asiakkaille. Asiakkuudet löytyvät täältä.   Laita viestikenttään haluamasi harjoittelun aloitus/jatkopäivämäärä! Muistathan, että harjoittelun aloittamiseksi vaaditaan suoritettu ONRAMP / EAZY / LADY / YOUTH CrossFit kurssi tai läpäisty Level 1 Test Your Level katselmus.  Toistaiseksi voimassa olevan asiakkuuden voit vaihtaa helposti myös lähettämällä sähköpostia  [email protected]

______

Muista kaveri WOD lauantaina 9. marraskuuta klo 10-11! Kaikki paikat ovat täynnä! Mukaan hikipyyhe, sisäurheiluvälineet ja juotavaa!

____

WOD lauantai 9. marraskuuta 2013 klo 12

warmup
Row 500m
40 DU
20 KB snatches (light)

mobility
Pecs
Hammies

skills
Manmaker

strength  super set:
Narrow bench press 3 x 10,
rest 60sec
3 x 5 GHD-raise

WOD  3 min AMRAP of:
10 manmakers 2 x 25lbs
10 bodyrows
10 v-ups
10 boxjumps 20″
3 wallclimbs

2 min rest

5 min AMRAP of:
same as above

2 min rest

1 round same as above all out effort, give all you got!

EAZY WOD  2 min AMRAP of:
3 manmakers 2 x 25lbs
3 bodyrows
5 abmat situps
10 boxsteps 20″
3 hspu feet on bench

2 min rest

4 min AMRAP of: same as above

2 min rest

1 round same as above all out effort, give all you got!