Jippikayjei!

Se on taas maanantai ja uusi Wendlerin cycle 2! CrossFit Jyväskylä aloittaa myös datan (tuloksien) keräyksen, eli laita joko sivun kommentteihin, FB:n, tai Wodconnectiin seuraavien viikkojen aikana itsellesi ja valmentajille muistiin omat tuloksesi!

Haluamme tietää mm benchmarking wodien tuloksia, ja voimaliikkeiden viimeisten sarjojen painot ja toistot. Lisäksi tulemme keräämään myöhemmin dataa kehonpainostasi, kehon rasvattomasta painosta jne. Moni on saavuttanutkin ONRAMPilla tai EAZY kurssilla jo huikeita tuloksia. Joten nostetaan taas rimaa hieman. Joten laita muistiin AINA viimeisen sarjan esim 5+x tai 3+x toistot ja millä painolla teit. Muistathan kuitenkin tehdä liikkeet teknisesti oikein ja puhtaasti. Selvyyden vuoksi luettelen tässä listauksen niistä CrossFitin (pää)liikkeistä mitä haluamme jatkossa tietää WOD tulosten lisäksi:

OVER HEAD SQUAT
NARROW BENCH
DEAD LIFT
Front SQUAT
Power CLEAN
Power SNATCH
L pull ups
BAR MUSCLE UP
bar front rack lunges
Shoulder PRESS
HSPU negative (dumbbells)
SNATCH (high hang + balance)
Back SQUAT low bar
High pull
Squat CLEAN
Extra Weight PULL UPS
Push PRESS
oh lunges
BENCH
Split JERK
HSPU rings
MU HSPU rings
Back SQUAT high bar
RING MUSCLE UP strict
SNATCH (Squat)
Clean and jerk
bar behind neck lunges
THRUSTER
pistols weight overhead
Push JERK
Extra weight DIPS
Tabata pushups
Tabata squats

Sen lisäksi kerätään kesän ja syksyn mittaan tuloksia juoksuista, uinneista, hypyistä, souduista ja taidoista. Joten stay tuned, there is more!

Tänään alkaa siis uusi wendlerin cycle 2 ja ei haittaa vaikka missasit jonkun cycle 1 liikkeistä. Muutenkin voit tulla aina tekemään edellisen päivän WODin ja voimat aina OPEN GYMille, treenit eli uudet WODit muutenkin pyörivät tahdissa MA,TI,KE ja torstai lepo, PE ja LA. Voit valita niistä päivistä mitkä tahansa sinulle sopivat päivät ja pysyt hyvin mukana, vaikka et joka treenin ehdikään. Mikään tietty päivä ei ole tiettyjä liikkeitä vaan voimakierto elää omaa elämäänsä taustalla, sen lisäksi tulevat tietysti lämmittelyt (remember there is a saying: your workout is my warm up..) ja tekniikkaharjoittelut. Jos huomaat, että jokin liike tuntuu erityisen vaikealta, niin voi olla järkevää käydä OPEN GYMillä tai sitten ennen tuntia lämmitellä tekemällä ko tekniikka. Eniten kehityt harjoittelemalla omia heikkouksiasi. Muista kuunnella myös omaa kehoasi ja pitää ylimääräinen lepopäivä kun siltä tuntuu. Joka 4 viikko on muutenkin aina DELOAD eli palauttava viikko, jotta vältymme menemistä ylikunnon puolelle. Ja nyt siihen tämän päivän treeniin:

Warm up
RUN sprints
Snake hands forward 5kg
Hamstrings get up from the ground

skills
burgener warm up
3 stop snatch pull DEMO

strength
OVER HEAD SQUAT
Power SNATCH

benchmark WOD
Helen
400m Sprint

21 Kettlebell Swings (24kg / 16kg))

12 Pull-ups

3 rounds agains time

Eazy Wod
Run 200m
21 Kettlebell swings (12kg/8kg)
12 jumping pull ups
3 rounds