Julkaisu käyttäjältä Dr. Farrah Gray.

” />

Rise and Shine! Jos katsot päivässä vain yhden videon, niin pidä huoli että se on tämä. Sillä nyt on aika suunnitella omia syksyn treenejä! Elokuun treeneihin on tulossa uusi lukkari, uusia tunteja ja uusia kursseja! Kesä- ja heinäkuun kurssit myytiin loppuun ja nyt on valittavanasi uusia EAZY- kursseja aloittelijoille, ONRAMP-kursseja kuntoilijoille ja uutena tulossa ONRAMP EXTENDED- jatkokursseja ONRAMPilta jatkaville. Luvassa on myös sopivasti piiskaa ja porkkanoita laihduttajille FITCAMPILLÄ, sekä verta ja onnenkyyneleitä HARD ROUTINELLA kilpailemaan tähtääville.

Lasten oma pantterikoulu alkaa myös syksyllä, yhdessä elokuussa valmistuvan lastenmaailman kanssa!

CrossFit Jyväskylä Areena on yksi Euroopan suurimpia harjoittelupyhättöjä. Muuton jälkeen meillä on uusissa tiloissa Jyväskylän Kankaalla huikeat 2138m2 treenitilaa, kattokorkeus 15m, 300m2 pukuhuoneissa ja uusituissa suihku- ja saunatiloissa 300 lukittavaa pukukaappia, 14 valmentajaa ja apu-valmentajaa: (Moona, Riikka, Anniina, Leila, Heta, Jyrki, Janne, Hemmi, Markus, Lauri, Markus, Tippe, Matti ja Sami), ilmaista parkkitilaa Jyväskylän keskustan tuntumassa, ohjatuille tunneille ei ennakkoilmoittautumisia – treenata voit OPEN GYMILLÄ siruavaimella sinulle sopivana aikana klo 05-23.

***CrossFit makes ordinary people feel extraordinary happy! Coffee & HoneyStinger Lounge is open everynight – the BBQ is waiting and so are the Sami’s sofas ready after training***

Tämä on kokeiltava itse! CrossFit starttitreenit:

Seuraavat alkavat CrossFit Jyväskylän EAZY alkeiskurssit löydät täältä:

ONRAMP peruskurssit:

LADY kurssit:

TARJOUSpaketti kaikille kursseille: 1kk harjoittelu puoleen hintaan kurssin jälkeen!

Täältä löydät itsellesi sopivat asiakkuudet peruskurssin jälkeen!

Hard Routine ja FitCamp kurssit löydät täältä:

Open Gymille siruavaimella joka päivä 05-23 pääset täältä:

Hierontalahjakortit löydät täältä:

____
WOD perjantai klo 9 ja 17.30

WOD perjantai 1.8.2014

strength
CF power
Front squat
1X5 65%
1X5 75%
85% X5+

CF varied
Pistol squat
3 x 8+8 (with KB AHAP)

MetCon
5 rounds for distance:
90sec of work, 90sec of rest
5 snatch 50/35kg
Row remaining time