Tunkua podiumille!?! Uusi Hard Routine kurssi aloittaa tänään treenit klo 20.00! Treenaamassa samaan aikaan myös aikaisempia Hard Routine kurssilaisia! Syökää hyvin, metcon on varmasti rankka.

______

Synttäritarjoukset voimassa 11.5. saakka!
Nyt on sopiva hetki varata itsellesi sopiva asiakkuus ONRAMP-, EAZY-, tai LADY-kurssin jälkeen! Laita tilauksen kommenttikenttään harjoituksen aloituspvm. Saat synttäritarjoukset käyttöösi myös päivittämällä nykyisen asiakkuuden uuteen pidempään sopimukseen, esim jos sinulla on kk-kortti tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus, niin saat uudella 12 kk asiakkuudella kesän nyt huippuedullisesti hintaan 30 EUR / kk (touko-elokuu), sen jälkeen sopimus jatkuu 12 kk sopimuksena hintaan 72 EUR / kk. Tilaa täältä!

Samoin uusiin 24 kk asiakkuuksiin kesähinta 20 EUR / kk (touko-elokuu), jatkuen 24 kk sopimuksena hintaan 62 EUR / kk. Synttäritarjouksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin, koskee vain uusia tilauksia. Tilaa heti ja laita kommenttiin haluamasi aloitus pvm!

Kevään ja kesän EAZY-kurssit hintaan 101 EUR / henkilö (norm. 118 EUR) ja ONRAMP-kurssit hintaan 111 EUR / henkilö (norm. 138 EUR). Alennukset saat kirjoittamalla kommenttikenttään “Synttäritarjous” 11.5. mennessä, vain uusiin tilauksiin (touko-heinäkuun kursseille), tarjouksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin. Löydät CrossFit kurssit täältä:

Starttitreeneihin kokeilemaan! Yksi tutustumiskerta Starttitreeniin hintaan 5 EUR, kaksi tutustumiskertaa hintaan 10 EUR (norm. 28 EUR / kerta). Edun saat kirjoittamalla kommenttikenttään “Synttäritarjous”. Starttitreeneihin täältä:

Kauan odotetut CrossFit Jyväskylä-logotarrat ovat saapuneet! Uusi CrossFit Jyväskylä-ikkunatarra esim. auton ikkunaan hintaan 2 EUR / kpl.

Hyviä vinkkejä myös äitienpäivälahjaksi: ZeroPoint-kompressiosukat hintaan 35 EUR (norm. 38,90 EUR) ja säärystimet hintaan 25 EUR (norm. 26,90 EUR). Sukat ja säärystimet yhteishintaan 50 EUR (norm. 65,80 EUR). Valikoimassa nyt kaikki koot ja värit, sukissa myös uutuusvärit pinkki ja camo.

____
WOD tiistai klo 9, 16, 17, 18, 19

strength
Heavy thruster
3 x 5
(AHAP)

metcon
For time:
3 rounds

5 Deadlift 2x BW (bodyweight)
10 pistols

1 min rest

3 rounds

5 front squat 1xBW (must be cleaned)
10 C2B