BOOTCAMP

BOOTCAMP on helppo ja tehokas treenimuoto, joka keskittyy peruskunnon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. BOOTCAMP toimii kevyenä starttina CrossFitin maailmaan.
R

Tehokas ja monipuolinen

BOOTCAMP-treeni on monipuolista ja tehokasta. Oli tavoitteenasi sitten kiinteytyminen, painonpudotus tai hauskanpito niin BOOTCAMP sopii juuri sinulle!
R

Sopii aloittelijalle

BOOTCAMP ei vaadi aiempaa kuntopohjaa, vaan sopii erinomaisesti aloittelijoille. Ammattitaitoiset valmentajat takaavat, että jokainen saa treenistä maksimaalisen hyödyn irti.
R

Hauskaa ja sosiaalista

BOOTCAMP-tunneilla yhteisöllisyys on isossa roolissa. Tunnit eivät ole yksinäistä puurtamista vaan porukalla tekemistä. Näin kaikki saavat treenistä enemmän irti!

Hinnasto

Käytössäsi on laaja valikoima kursseja ja asiakkuuksia. Voit aloittaa harjoittelusi BOOTCAMP-kurssilla. Tämän jälkeen voit jatkaa ONRAMP- kurssilla ja jatkaa myöhemmin harjoittelua 12 tai 24 kuukauden jäsenyydellä.

12k Jäsenyys

89.90//kk
 • Kanta-asiakkuus, jolla voit aloittaa treenit heti perustunneilla ja jatkaa WOD-tunneille On ramp -kurssin käytyäsi.
 • Kaikki CrossFit Jyväskylän tunnit käytettävissäsi
 • Omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

BOOTCAMP

179.90
 • Kahdeksan viikon bootcamp-kurssi
 • Tarkista seuraavan BOOTCAMP-kurssin aloitus ajankohta
 • Sisältää pääsyn tekniikka- ja kehonhuoltotunneille
 • Omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

Varaa nyt paikkasi seuraavalla kurssille!

Varaamalla paikkasi seuraavalle kurssille saat kaupan päälle käydä kurssin alkamiseen saakka CrossFit Jyväskylän kehonhuolto- ja tekniikka- tunneilla kurssin alkamiseen saakka.

Jakso 3/2023 treenikalenteri 9.1.- 5.3.2023

PDF-treenikalenteri

 

 • BOOTCAMP treenit päivittäin

  • Omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

  • Yhteisö, jossa treenaaminen on oikeasti hauskaa

  • Joka päivä uusi erilainen harjoitus

  • Koulutetut valmentajat käytettävissäsi jokaisella tunnilla

  Bootcamp -treenit voit aloittaa milloin tahansa jaksorajoista välittämättä. Kirjoita tilauksen lisätietokenttään päivämäärä, milloin haluat aloittaa treenit.

  Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

  Älä usko vain meitä, vaan kuuntele sitä mitä asiakkaamme sanovat!

  Sami ”paloesimies” Huovila

  Olen harrastanut CF:ä viime syksystä. CrossFitin myötä olen löytänyt uuden kipinän treenaamiseen. Treenaan tätä nykyä innoissani jopa 5 kertaa viikossa. Pääasiallisesti osallistun wodeihin ja Muscle & Power treeneihin. Parasta treeneissä on ehdottomasti monipuolisuus ja se, että tunnit ovat etukäteen suunniteltuja. Valmentajat on ammattitaitosia ja opastaa onnistumaan haastavissakin liikkeissä. Salilla vallitsee hyvä ja kannustava ilmapiiri ja siinä fiiliksessä on vaivatonta rikkoa ja tehdä uusia henkilökohtaisia ennätyksiä. Oma lihaskunto on kehittynyt mukavasti ja kaikissa voimalajeissa tulokset on parantunut. Suurin onnistumiseni on ollut se, että vanhat selkä- ja olkapäävaivat eivät ole haitanneet elämää. Hyvänä plussana on ollut tietenkin ”palomies punnerruksen” oppiminen (Bar Muscle Up).

  Timo Kuitunen ”Vuoden 2016 CrossFit Jyväskylä masters mieskilpailija”

  Suosittelen CrossFittiä ihan kenelle vaan. Kaikenlainen liikunta on hyvästä, mutta tässä lajissa juttuja tulee ainakin tehtyä monipuolisesti. Oma paras saavutus treenin seurauksena on ehdottomasti Karjalan Kovin kilpailun M35-sarjan voitto. CrossFitin myötä olen myös ruvennut venyttelemään… Nyt vanhemmalla iällä kehonhuollon merkitys on vain korostunut ja sitä on huomannut, että treeneistä ei tule mitään jos lämmittelyt ja huollot laiminlyö.

  Yleisimmin kysytyt kysymykset

  Minulla ei ole juurikaan treenitaustaa, sopiiko BOOTCAMP minulle?
  Ehdottomasti! BOOTCAMP on suunniteltu niin, että se sopii aloittelijalle mutta myös edistyneemmälle treenaajalle. Valmentajat auttavat jokaista soveltamaan treenejä sopivan tasoisiksi, joten omasta lähtötasosta ei tarvitse huolehtia!
  En tykkää salitreenistä, sopiiko BOOTCAMP minulle?
  Harva oikeasti tykkää salilla yksin treenaamisesta. Kerta toisensa jälkeen BOOTCAMPille osallistuvat kuitenkin innostuvat treenaamisesta, monet ensimmäistä kertaa elämässään. Vaikka salitreeni ei olisikaan iskenyt sinulle, niin yhdessä tekeminen ja meininki BOOTCAMPissä takaavat kuitenkin sen, että treenaaminen ei käy tylsäksi!
  Mihin jätän lapseni treenin ajaksi?

  Open Gym Jyväskylän kanssa yhteistyössä toimii lastenmaailma. Lue lisää https://opengym.fi/lastenmaailma

  Mitä BOOTCAMP-kurssin jälkeen?

  BOOTCAMP -kurssin jälkeen voit jatkaa On ramp -kurssille, joka tulee suorittaa ennen WOD-tunneille ja CrossFit-harjoituksiin siirtymistä. Voit jatkaa myös CrossFit Jyväskylän jäseneksi muille kursseille, sillä Bootcamp luo edellytykset turvalliseen treenaamiseen peruskursseillamme. Mikäpä olisi sen hauskempaa, kuin jatkaa hyvässä porukassa treenaamista jatkossakin!

  Kiinnostuitko?

  Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään niin jätä kysymyksesi alle! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  4 + 10 =