MUSCLE & POWER

Haluatko lisää voimaa ja lihasmassaa? MUSCLE & POWER on suunniteltu juuri sinulle! 

R

Kovaa treeniä!

MUSCLE & POWER -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla.

R

Kovat tulokset!

Ammattitaitoisen valmennuksen ja laadukkaan ohjelmoinnin myötä tulokset parantuvat nopeasti.
R

Voimaa, nopeutta ja lihasmassaa!

Muscle & Power yhdistää lihasmassan kasvattamisen ja voimatreenin.

Treenaa itsesi elämäsi huippukuntoon

Varaa paikkasi seuraavalle kurssille ja aloita matkasi kohti elämäsi kuntoa! Sinun tarvitsee vain tulla paikkalle treeneihin ajoissa juomapullo ja hikipyyhe mukana. Valmentajamme ovat suunnitelleet sinulle treenit valmiiksi.

Muscle & Power -treenit voit aloittaa milloin tahansa jaksorajoista välittämättä. Kirjoita tilauksen lisätietokenttään päivämäärä, milloin haluat aloittaa treenit.

Jakso 3/2023 9.1.-5.3.2023

PDF treenikalenteri

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Samuel ”Policegames 2016 voittaja Oksanen”

Salilla on aina mukava olla. Tunnelma on hyvä ja mukavahan siellä on treenikavereita nähdä. Muutenkin Jyväskylän sali on kyseiselle lajille suotuisa harjoitusympäristö. Vaikka yksinkin sattuisi treenaamaan, niin usein saa tsemppihuutoja muilta salilla treenaavilta. CrossFit-treenejä voi suositella kenelle vaan. Vaikka ei olisi aiempaa kokemusta lajista tai urheilutausta olisi vähäisempi, pääsee salilla kuvioihin hyvin mukaan ammattitaitoisten valmentajien avustuksella. Kaikkien ei tarvitse pyrkiä huipulle tai oppia tekemään vaikeimpia liikkeitä. Jokaiselle löytyy oma taso, jolla voi lajia harrastaa.

Taru

Olen aloittanut treenailun vasta lukiossa ja kokeillut eri jumppia ja lajeja. Kuitenkin vasta vuosi sitten aloin ystäväni kanssa treenaamaan hieman kovempaa ja kiinnostuin CrossFitistä ja tässä sitä nyt ollaan! CrossFit Jyväskylässä parasta on rennot mutta asiantuntevat valmentajat. Ei haittaa, vaikke ei osaisi jotain yhtään, sillä kaikkia kannustetaan. CrossFit JKLssä hyvää on myös erilaiset tunnit, kuten Muscle&Power ja kehonhuolto. Tietysti CrossFittiin noin ylipäänsä kuuluu myös yhteinen tekemisen meininki, mikä saa ainakin minut treenaamaan entistä kovempaa.

Hinnasto

Käytössäsi on laaja valikoima kursseja ja asiakkuuksia. Voit aloittaa harjoittelusi MUSCLE & POWER -kurssilla. Tämän jälkeen voit jatkaa ONRAMP- kurssilla ja jatkaa myöhemmin harjoittelua 12 tai 24 kuukauden jäsenyydellä.

12kk Jäsenyys

89.90//kk
  • Kanta-asiakkuus, jolla voit aloittaa treenit heti perustunneilla ja jatkaa WOD-tunneille On ramp -kurssin käytyäsi.
  • Kaikki CrossFit Jyväskylän tunnit käytettävissäsi
  • Omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

MUSCLE & POWER

-kurssi
179.90
  • Kahdeksan viikon MUSCLE & POWER -kurssi
  • Kurssiin sisältyy pääsy tekniikka- ja kehonhuoltotunneille
  • Omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Minulla ei ole juurikaan treenitaustaa, sopiiko MUSCLE&POWER minulle?
MUSCLE&POWER on suunniteltu jo hieman treenitaustaa omaaville, joten se ei välttämättä ole paras vaihtoehto vasta-alkajalle. Treenejä pystyy toki skaalaamaan lähtötasoon sopivaksi, joten mikään CrossFItin maailmanmestari ei tarvitse olla kurssille osallistuakseen, mutta mikäli haluat hieman kevyemmän lähdön treeniin, voisi BOOTCAMP sopia sinulle paremmin. Pääset tutustumaan BOOTCAMPPIIN klikkaamalla tästä!
Tykkään treenata kovaa, onko MUSCLE&POWER oikeasti kunnon treeniä?
Kyllä MUSCLE&POWERIN jäljiltä tuntuu lihaksissa treeni vielä huomennakin. Kyseessä ei ole siis mikään perinteinen ryhmäliikuntatunti vaan erityisesti voiman ja lihasmassan lisäämiseksi suunniteltu kurssi, jossa treenataan oikeasti kunnon painoilla. CrossFit Jyväskylältä löytyy painoja kokonaisuudessaan yli 20 tonnin edestä, eli painojen loppumista kesken ei ainakaan tarvitse pelätä!
Olen treenannut jonkin verran, mutta tekniikat ovat vielä vähän monissa liikkeissä hieman hakusessa, sopiiko MUSCLE&POWER minulle?
Kyllä sopii! Ammattitaitoiset valmentajat pitävät huolen siitä, että kukaan ei heilu painojen kanssa miten sattuu vaan jokaisella tunnilla hiotaan myös tekniikoita niin, että harjoittelu on turvallista ja tehokasta!
Kuinka kauan yksi MUSCLE&POWER tunti kestää?

Tunnin normaali pituus on 60 minuuttia. Erikoistuntien pituus ilmoitetaan erikseen lukujärjestyksessämme. Valmentajat pitävät huolen treenin sisällöstä ja nousujohteisuudesta, joten niistä sinun ei tarvitse huolehtia!

Millaisia tuloksia voin odottaa?
Riippuen lähtötasostasi voi esimerkiksi kyykkytuloksesi tuplaantua tai voit saada esimerkiksi 20 kiloa lisää maksimi kyykkyysi. Jos käyt tunneilla jatkuvasti, niin tulokset ovat taattuja!

Kiinnostuitko?

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään niin jätä kysymyksesi alle! Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

14 + 2 =