Onramp- ja CrossFit- jäsenyys

CrossFit-harjoittelu alkaa aina on ramp -kurssilla. Se on täydellinen perehdytys CrossFitin maailmaan, joka vie treenaamisesi uudelle tasolle.

Yhteisö

CrossFit Jyväskylällä pääset osaksi tiivistä ja iloista yhteisöä sekä saat ONRAMP- kurssin aikana paljon uusia kavereita! Treenatessa tutustut uusiin ihmisiin ja saat treeneistäsi yhdessä enemmän irti kuin yksin.

Kovaa treeniä

CrossFitiin kuuluu sekä kova treeni että hauskanpito. Harjoitusten jäljiltä tunnet vielä seuraavana päivänä ylittäneesi itsesi eikä treeni tunnu väkinäiseltä puurtamiselta. Kovan treenin ja hauskanpidon yhdistelmästä tulee huomaamatta pysyvä elämätapa!

Tuloksia

CrossFit-harjoittelu parantaa suorituskykyäsi kokonaisvaltaisesti. CrossFit Jyväskylällä jokainen treenaa valmentajien johdolla nousujohteisesti niin, että tulokset ovat taattuja!

Hinnasto

Käytössäsi on laaja valikoima kursseja ja asiakkuuksia. Voit aloittaa harjoittelun EAZY- tai ONRAMP- kurssilla ja jatkaa sen jälkeen harjoittelua 12 tai 24 kuukauden jäsenyydellä.

12kk Jäsenyys

79//kk
  • Mahdollisuus aloittaa treenit heti BOOTCAMP- ja MUSCLE&POWER -tunneilla. Uuden jakson alusta voit aloittaa ONRAMP-kurssilla.
  • ONRAMP- ja/tai EAZY- kurssi sisältyy hintaan
  • Kaikki CrossFit Jyväskylän tunnit käytettävissäsi heti on rampin käytyäsi.
  • Open Gym omatoimiharjoittelu siruavaimella 05-01 joka päivä

ONRAMP

178
  • ONRAMP-peruskurssi
  • Vauhdikas startti CrossFittiin – harjoitukset kahdesti viikossa.
  • Kurssin ajan vapaa pääsy tekniikka- ja kehonhuoltotunneille
  • Open Gym omatoimiharjoittelu siruavaimella 05-01 joka päivä

LIPPISKAMPANJA!

Lippiskampanjalla saat meille asiakkuuden superedullisesti!

Kirjoita 12kk asiakkuustilauksen kommenttikenttään: ”LIPPIS” ja saat marras- ja joulukuun treenit 30€/kk ja lippiksen kaupan päälle! (jatkossa vanhalla hinnalla 74eur /kk alkaen tammikuu 2019). Palauta tilauslomake valmentajille tai varaa netistä https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/12kk

Kirjoita 24kk asiakkuustilauksen kommenttikenttään: ”LIPPIS” ja saat marras- ja joulukuun treenit yhteensä 30€ ja lippiksen kaupan päälle! (jatkossa vanhalla hinnalla 64eur /kk alkaen tammikuu 2019). Palauta tilauslomake valmentajille tai varaa https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/24kk/

Hae pantterilippiksesi toimistosta kuittia tai tilausta vastaan!  
Huom! Hinnat nousevat 1.1.2019. Tartu tarjoukseen nyt, niin saat 12kk tai 24kk asiakkuuden vanhalla hinnalla. Jos treenisi on jo maksettu vuoden 2018 loppuun saakka, saat yllä olevat alennukset tammi- ja helmikuulle 2019.

Jakson 3 treenikalenteri 7.1.-3.3.2019

 

PDF-kalenteri Sorastajantie

Seuraavan jakson alkamiseen aikaa:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Tutustu meillä harjoitteleviin asiakkaisiin!

Timo Kuitunen “Vuoden 2016 CrossFit Jyväskylä masters mieskilpailija”

Suosittelen CrossFittiä ihan kenelle vaan. Kaikenlainen liikunta on hyvästä, mutta tässä lajissa juttuja tulee ainakin tehtyä monipuolisesti. Oma paras saavutus treenin seurauksena on ehdottomasti Karjalan Kovin kilpailun M35-sarjan voitto. CrossFitin myötä olen myös ruvennut venyttelemään… Nyt vanhemmalla iällä kehonhuollon merkitys on vain korostunut ja sitä on huomannut, että treeneistä ei tule mitään jos lämmittelyt ja huollot laiminlyö.

Merja ja Anna-Maija

Aloitimme CrossFitin elokuussa 2015. Parasta CrossFit Jyväskylän treeneissä on hyvä porukka, itsensä ylittäminen ja monipuolisuus. Tietotaito valmentajilla on myös huippu luokkaa. CrossFit sopii kaikille jotka haluavat extraa elämäänsä. Sieltä saa virtaa, voi kokeilla uusia juttuja sekä oppia kehonhallintaa ja sen huoltamista. Kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan, treenit suoritetaan aina ajatuksella omasta lähtötilanteesta ja aina annetaan vaihtoehdot eri tasoisille helppo, keskivaikea ja vaikea, meillä oli alussa myös tosi helppo :D.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Olen surkeassa kunnossa, sopiiko CrossFit minulle?
Monilla on CrossFitistä sellainen kuva, että se on vain huippukuntoisille, mutta oikeasti voit aloittaa CrossFitin lähtötasosta riippumatta. Jokainen CrossFittaaja on kyllä kovassa kunnossa vuoden treenaamisen jälkeen, mutta lähtötasot vaihtelevat ensimmäistä kertaa liikkumaan lähtevästä, entiseen kilpaurheilijaan.
En ole ikinä kokeillut CrossFittiä, voinko tulla kokeilemaan sitä ilman sitoutumista?
Voit tulla tutustumaan tunneillemme ilman minkäänlaisia sitoumuksia kertaalleen. Varoituksen sanana kuitenkin täytyy sanoa se, että CrossFit on todella koukuttavaa ja saatatkin rakastua lajiin heti ensimmäisellä kerralla!
Mitä varusteita tarvitsen aloittaakseni CrossFitin?
Selviät aivan mallikkaasti normaalilla sisäliikuntavarustuksella. Kengät, sortsit, t-paita, sekä juomapullo riittävät varsin mainiosti aloittamiseen. Kaikki varusteet ja tarvikkeet mitä tarvitset löytyvät kuitenkin salilta, sinun ei tarvitse ostaa hyppynaruja tai muuta vastaavaa, jos et halua erityisesti halua harjoitella myös kotona.
Miten sali on auki ja millaisia tunteja sieltä löytyy?

OpenGym on auki joka päivä 05-01(sisälle pääsee puoleen yöhön saakka) ja sen lisäksi meiltä löytyy kattava valikoima tunteja, joka päivä. Meiltää löytyy CrossFitin lisäksi kaupungin kattavin valikoima tunteja, kaikkea joogasta kuntonyrkkeilyyn.

Tarvitseeko tunneille ilmoittautua etukäteen?
Ei tarvitse! Meillä ei ole mitään turhia varausjärjestelmiä, vaan kaikki paikalle tulevat mahtuvat kyllä treenaamaan, siitä pitää huolen yli kahden tuhannen neliön kokoinen CrossFit Jyväskylä Areenamme. Siitä että et mahtuisi tunneille ei siis tarvitse huolehtia!

Kiinnoistuitko?

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään niin jätä kysymyksesi alle! Palaamme asiaan pian.