Onramp- ja CrossFit- jäsenyys

CrossFit-harjoittelu alkaa aina OnRamp -kurssilla. Se on täydellinen perehdytys CrossFitin maailmaan, joka vie treenaamisesi uudelle tasolle.

Yhteisö

CrossFit Jyväskylällä pääset osaksi tiivistä ja iloista yhteisöä sekä saat ONRAMP- kurssin aikana paljon uusia kavereita! Treenatessa tutustut uusiin ihmisiin ja saat treeneistäsi yhdessä enemmän irti kuin yksin.

Kovaa treeniä

CrossFitiin kuuluu sekä kova treeni että hauskanpito. Harjoitusten jäljiltä tunnet vielä seuraavana päivänä ylittäneesi itsesi eikä treeni tunnu väkinäiseltä puurtamiselta. Kovan treenin ja hauskanpidon yhdistelmästä tulee huomaamatta pysyvä elämätapa!

Tuloksia

CrossFit-harjoittelu parantaa suorituskykyäsi kokonaisvaltaisesti. CrossFit Jyväskylällä jokainen treenaa valmentajien johdolla nousujohteisesti niin, että tulokset ovat taattuja!

Hinnasto

Käytössäsi on laaja valikoima kursseja ja asiakkuuksia. Voit aloittaa harjoittelun ONRAMP- kurssilla ja jatkaa sen jälkeen harjoittelua 12 tai 24 kuukauden jäsenyydellä.

12kk Jäsenyys

79//kk
  • Mahdollisuus aloittaa treenit heti BOOTCAMP- ja MUSCLE&POWER -tunneilla. Uuden jakson alusta voit aloittaa ONRAMP-kurssilla.
  • ONRAMP- kurssi sisältyy hintaan
  • Kaikki CrossFit Jyväskylän tunnit käytettävissäsi heti OnRampin käytyäsi.
  • Open Gym omatoimiharjoittelu siruavaimella 05-01 joka päivä

ONRAMP

178
  • ONRAMP-peruskurssi
  • Vauhdikas startti CrossFittiin – harjoitukset kahdesti viikossa.
  • Kurssin ajan vapaa pääsy tekniikka- ja kehonhuoltotunneille
  • Open Gym omatoimiharjoittelu siruavaimella 05-01 joka päivä

 

Kesä 2020 treenikalenteri 1.-18.6.2020

Kurssi jatkuu juhannuksen jälkeen kesän aikataululla, joka julkaistaan myöhemmin. Kurssin kesto 8 viikkoa.

Poikkeusaikana jokaiselle tunnille otetaan enimmillään 9 henkilöä. Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi

PDF-treenikalenteri

Seuraavan jakson alkamiseen aikaa:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Tutustu meillä harjoitteleviin asiakkaisiin!

Timo Kuitunen “Vuoden 2016 CrossFit Jyväskylä masters mieskilpailija”

Suosittelen CrossFittiä ihan kenelle vaan. Kaikenlainen liikunta on hyvästä, mutta tässä lajissa juttuja tulee ainakin tehtyä monipuolisesti. Oma paras saavutus treenin seurauksena on ehdottomasti Karjalan Kovin kilpailun M35-sarjan voitto. CrossFitin myötä olen myös ruvennut venyttelemään… Nyt vanhemmalla iällä kehonhuollon merkitys on vain korostunut ja sitä on huomannut, että treeneistä ei tule mitään jos lämmittelyt ja huollot laiminlyö.

Merja ja Anna-Maija

Aloitimme CrossFitin elokuussa 2015. Parasta CrossFit Jyväskylän treeneissä on hyvä porukka, itsensä ylittäminen ja monipuolisuus. Tietotaito valmentajilla on myös huippu luokkaa. CrossFit sopii kaikille jotka haluavat extraa elämäänsä. Sieltä saa virtaa, voi kokeilla uusia juttuja sekä oppia kehonhallintaa ja sen huoltamista. Kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan, treenit suoritetaan aina ajatuksella omasta lähtötilanteesta ja aina annetaan vaihtoehdot eri tasoisille helppo, keskivaikea ja vaikea, meillä oli alussa myös tosi helppo :D.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Olen surkeassa kunnossa, sopiiko CrossFit minulle?

Monilla on CrossFitistä sellainen kuva, että se on vain huippukuntoisille, mutta oikeasti voit aloittaa CrossFitin lähtötasosta riippumatta. Jokainen CrossFit -harrastaja on kyllä kovassa kunnossa vuoden treenaamisen jälkeen, mutta lähtötasot vaihtelevat ensimmäistä kertaa liikkumaan lähtevästä, entiseen kilpaurheilijaan.

En ole ikinä kokeillut CrossFittiä, voinko tulla kokeilemaan sitä ilman sitoutumista?
Voit tulla tutustumaan tunneillemme ilman minkäänlaisia sitoumuksia kertaalleen. Varoituksen sanana kuitenkin täytyy sanoa se, että CrossFit on todella koukuttavaa ja saatatkin rakastua lajiin heti ensimmäisellä kerralla!
Mitä varusteita tarvitsen aloittaakseni CrossFitin?
Selviät aivan mallikkaasti normaalilla sisäliikuntavarustuksella. Kengät, sortsit, t-paita, sekä juomapullo riittävät varsin mainiosti aloittamiseen. Kaikki varusteet ja tarvikkeet mitä tarvitset löytyvät kuitenkin salilta, sinun ei tarvitse ostaa hyppynaruja tai muuta vastaavaa, jos et halua erityisesti halua harjoitella myös kotona.
Miten sali on auki ja millaisia tunteja sieltä löytyy?

OpenGym on auki joka päivä 05-01(sisälle pääsee puoleen yöhön saakka) ja sen lisäksi meiltä löytyy kattava valikoima tunteja, joka päivä. Meiltää löytyy CrossFitin lisäksi kaupungin kattavin valikoima tunteja, kaikkea joogasta kuntonyrkkeilyyn.

Tarvitseeko tunneille ilmoittautua etukäteen?

Ei tarvitse! Meillä ei ole mitään turhia varausjärjestelmiä, vaan kaikki paikalle tulevat mahtuvat kyllä treenaamaan, siitä pitää huolen yli tuhannen neliön kokoinen treenitilamme. Siitä että et mahtuisi tunneille ei siis tarvitse huolehtia!

Kiinnoistuitko?

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään niin jätä kysymyksesi alle! Palaamme asiaan pian.