Onramp- ja CrossFit- jäsenyys

CrossFit-harjoittelu alkaa aina OnRamp -kurssilla. Se on täydellinen perehdytys CrossFitin maailmaan, joka vie treenaamisesi uudelle tasolle.

Yhteisö

CrossFit Jyväskylällä pääset osaksi tiivistä ja iloista yhteisöä sekä saat ONRAMP- kurssin aikana paljon uusia kavereita! Treenatessa tutustut uusiin ihmisiin ja saat treeneistäsi yhdessä enemmän irti kuin yksin.

Kovaa treeniä

CrossFitiin kuuluu sekä kova treeni että hauskanpito. Harjoitusten jäljiltä tunnet vielä seuraavana päivänä ylittäneesi itsesi eikä treeni tunnu väkinäiseltä puurtamiselta. Kovan treenin ja hauskanpidon yhdistelmästä tulee huomaamatta pysyvä elämätapa!

Tuloksia

CrossFit-harjoittelu parantaa suorituskykyäsi kokonaisvaltaisesti. CrossFit Jyväskylällä jokainen treenaa valmentajien johdolla nousujohteisesti niin, että tulokset ovat taattuja!

OnRamp -peruskurssi

ONRAMP-peruskurssilla saat turvallisen alun CrossFit-harjoitteluun ja tehokkuutta liikuntaharrastukseesi. 8 viikon kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus-, ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpainolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikan ja liikkuvuuden lisäämisessä sekä yleiskunnon parantamisessa.

Aloittaaksesi säännöllisen CrossFit-harjoittelun ja päästäksesi WOD -tunneille, sinun on käytävä ONRAMP-peruskurssi tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla (Test Your Level).

ONRAMP -kurssilla on kaksi treeniä viikossa: treeni 1 ja treeni 2. Voit vapaasti valita itsellesi sopivat harjoitusajat siten, että käyt viikossa molemmat treenit! Kurssille tulee osallistua ensimmäiseltä viikolta lähtien. Yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Olisi hyvä, että olet mahdollisimman monella tunnilla paikalla, mutta ei haittaa vaikka muutama harjoituskerta jäisi väliin. Asioita kerrataan perusteellisesti useaan otteeseen ja voit tulla korvaamaan Open Gymille tai toiselle kurssille. Suosittelemme myös kurssin aikana osallistumista mahdollisimman monille tekniikka- ja liikkuvuus-tunneillemme.

Sinun tulee käydä tekemässä day 1 lukujärjestyksen mukaisesti kurssin ensimmäisellä viikolla. Tällä viikolla kaikkien kurssien molemmat treenit ovat siis sama 1. treenipäivä. Jos aloitit jo I treenillä, niin voit kuitenkin osallistua myös viikon toisiin harjoituksiin II treenissä, jolloin saat suoritettavaksi extra day 1 treenin.

Jakson viimeisellä viikolla kaikilla kursseilla on sama treeni kuin ensimmäisellä viikolla, voit taas valita itsellesi sopivan OnRamp -tunnin ja tulla testaamaan kuinka kuntosi on kehittynyt kurssin aikana.

Hinnasto

Käytössäsi on laaja valikoima kursseja ja asiakkuuksia. Voit aloittaa harjoittelun ONRAMP- kurssilla ja jatkaa sen jälkeen harjoittelua 12 tai 24 kuukauden jäsenyydellä.

12kk Jäsenyys

89.90//kk
  • Mahdollisuus aloittaa treenit heti BOOTCAMP- ja MUSCLE&POWER -tunneilla. Uuden jakson alusta voit aloittaa ONRAMP-kurssilla.
  • ONRAMP- kurssi sisältyy hintaan
  • Kaikki CrossFit Jyväskylän tunnit käytettävissäsi heti OnRampin käytyäsi.
  • Omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

ONRAMP

199.90
  • ONRAMP-peruskurssi
  • Vauhdikas startti CrossFittiin – harjoitukset kahdesti viikossa.
  • Kurssin ajan vapaa pääsy tekniikka- ja kehonhuoltotunneille
  • Omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

 

Jakso 3/2023 treenikalenteri 9.1.-5.3.2023

PDF-treenikalenteri

Seuraavan jakson alkamiseen aikaa:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Tutustu meillä harjoitteleviin asiakkaisiin!

Timo Kuitunen ”Vuoden 2016 CrossFit Jyväskylä masters mieskilpailija”

Suosittelen CrossFittiä ihan kenelle vaan. Kaikenlainen liikunta on hyvästä, mutta tässä lajissa juttuja tulee ainakin tehtyä monipuolisesti. Oma paras saavutus treenin seurauksena on ehdottomasti Karjalan Kovin kilpailun M35-sarjan voitto. CrossFitin myötä olen myös ruvennut venyttelemään… Nyt vanhemmalla iällä kehonhuollon merkitys on vain korostunut ja sitä on huomannut, että treeneistä ei tule mitään jos lämmittelyt ja huollot laiminlyö.

Merja ja Anna-Maija

Aloitimme CrossFitin elokuussa 2015. Parasta CrossFit Jyväskylän treeneissä on hyvä porukka, itsensä ylittäminen ja monipuolisuus. Tietotaito valmentajilla on myös huippu luokkaa. CrossFit sopii kaikille jotka haluavat extraa elämäänsä. Sieltä saa virtaa, voi kokeilla uusia juttuja sekä oppia kehonhallintaa ja sen huoltamista. Kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan, treenit suoritetaan aina ajatuksella omasta lähtötilanteesta ja aina annetaan vaihtoehdot eri tasoisille helppo, keskivaikea ja vaikea, meillä oli alussa myös tosi helppo :D.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Olen surkeassa kunnossa, sopiiko CrossFit minulle?

Monilla on CrossFitistä sellainen kuva, että se on vain huippukuntoisille, mutta oikeasti voit aloittaa CrossFitin lähtötasosta riippumatta. Jokainen CrossFit -harrastaja on kyllä kovassa kunnossa vuoden treenaamisen jälkeen, mutta lähtötasot vaihtelevat ensimmäistä kertaa liikkumaan lähtevästä, entiseen kilpaurheilijaan. 
Voit aloittaa treenit esimerkiksi Eazy -tunneiltamme.

En ole ikinä kokeillut CrossFittiä, voinko tulla kokeilemaan sitä ilman sitoutumista?
Voit tulla tutustumaan tunneillemme ilman minkäänlaisia sitoumuksia kertaalleen. Varoituksen sanana kuitenkin täytyy sanoa se, että CrossFit on todella koukuttavaa ja saatatkin rakastua lajiin heti ensimmäisellä kerralla!
Mitä varusteita tarvitsen aloittaakseni CrossFitin?
Selviät aivan mallikkaasti normaalilla sisäliikuntavarustuksella. Kengät, sortsit, t-paita, sekä juomapullo riittävät varsin mainiosti aloittamiseen. Kaikki varusteet ja tarvikkeet mitä tarvitset löytyvät kuitenkin salilta, sinun ei tarvitse ostaa hyppynaruja tai muuta vastaavaa, jos et halua erityisesti halua harjoitella myös kotona.
Miten sali on auki ja millaisia tunteja sieltä löytyy?

Olemme auki joka päivä 05-01(sisälle pääsee puoleen yöhön saakka) ja  meiltä löytyy kattava valikoima tunteja, joka päivä. Meiltää löytyy CrossFitin lisäksi kaupungin kattavin valikoima tunteja, kaikkea joogasta kuntonyrkkeilyyn.

Omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

Tarvitseeko tunneille ilmoittautua etukäteen?

Tunneille ilmoittaudutaan Web-Kulkurin kautta osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.kulkuriaccess.fi

Kiinnoistuitko?

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään niin jätä kysymyksesi alle! Palaamme asiaan pian.