CrossFit Eazy

69.00 168.00 

Eazy tarjoaa mahdollisuuden päästä ylös pohjalta. Tämä on sinulle, jolle jopa normaaleista arkiaskareista suoriutuminen voi vaatia ajoittain pinnistelyä. Ryhmän tuella parempaan kuntoon!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

CrossFit Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden päästä ylös pohjalta! Kuntosi on voinut rapistua ja jopa normaaleista arkiaskareista suoriutuminen voi vaatia ajoittain pinnistelyä. Läheiset ovat mahdollisesti osoittaneet huolestuneisuuttaan ja kannustavat liikkumaan. Oma mieli kaipaa jo muutosta tilanteeseen, mutta ajatus ryhmäliikunnasta kammottaa. Pelkäät jo pelkän paikalle saapumisen uuvuttavan siihen pisteeseen, että se käy treenistä ja muut näyttävät pystyvän yli-inhimillisiin suorituksiin.

Yksin on vaikea aloittaa, mutta ryhmässä osaavan valmentajan johdolla kaikki on mahdollista! CrossFit Jyväskylän Eazy –tunneilla liikkuminen aloitetaan aivan nollatasolta. Suurin askel on tuoda itsensä paikalle, sillä sen jälkeen osaavat valmentajamme opastavat sinut hellästi eteenpäin. Sinulta odotamme vain halua parantaa hyvinvointiasi ja että saavut paikalle yhä uudelleen.

Emme lupaa helppoa ja nopeaa muutosta, vaan varman ja hallitun kunnon kohoamisen ja hyvän olon lisääntymisen.

Jokaisen on aloitettava jostain.

Treenit voit aloittaa Eazy startti -tunneilla. Eazy tuntien lisäksi voit käydä CrossFit Jyväskylän kehonhuolto, Bootcamp ja tekniikkatunneilla. Eazy paketti sisältää henkilökohtaisen Skills -tapaamisen valmentajan kanssa ja InBody-770 -kehonkoostumusmittauksen.

Eazy on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut aloittamaan kuntoilun pidemmän tauon jälkeen ja toivot saavasi siihen tukea ryhmästä. Voit kokea olevasi erittäin huonokuntoinen, sinulla voi olla jokin kuntoon vaikuttava perussairaus tai BMI yli 35. Jos olet perusterve ja kuntoillut jonkin verran, valitse OnRamp -peruskurssi.


Mukaan tunneille tarvitset positiivisen mielen, sisäliikuntavaatteet, sisäkengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

Mikäli haluat ensin kokeilla Eazy -treenejä, voit valita kolmen viikon Starttipaketin. Starttipakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset treenien aloittamiseen CrossFit Jyväskylässä ja sen aikana löydät sinulle parhaiten sopivat treenit. Tutustu Starttipakettiin verkkokaupassamme.

Ostamalla tuotteen hyväksyt CrossFit Jyväskylän käyttöehdot.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

Puhtaan liikunnan puolesta - Dopinglinkki

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Asiakkuus

Eazy -painonhallinta, 24kk, 12kk, toistaiseksi voimassaoleva, 8vk