CrossFit Eazy

69.00 99.00 

Eazy tarjoaa mahdollisuuden päästä ylös pohjalta. Tämä on sinulle, jolle jopa normaaleista arkiaskareista suoriutuminen voi vaatia ajoittain pinnistelyä. Ryhmän tuella parempaan kuntoon!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

CrossFit Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden päästä ylös pohjalta! Kuntosi on voinut rapistua ja jopa normaaleista arkiaskareista suoriutuminen voi vaatia ajoittain pinnistelyä. Läheiset ovat mahdollisesti osoittaneet huolestuneisuuttaan ja kannustavat liikkumaan. Oma mieli kaipaa jo muutosta tilanteeseen, mutta ajatus ryhmäliikunnasta kammottaa. Pelkäät jo pelkän paikalle saapumisen uuvuttavan siihen pisteeseen, että se käy treenistä ja muut näyttävät pystyvän yli-inhimillisiin suorituksiin.

Yksin on vaikea aloittaa, mutta ryhmässä osaavan valmentajan johdolla kaikki on mahdollista! CrossFit Jyväskylän Eazy –tunneilla liikkuminen aloitetaan aivan nollatasolta. Suurin askel on tuoda itsensä paikalle, sillä sen jälkeen osaavat valmentajamme opastavat sinut hellästi eteenpäin. Sinulta odotamme vain halua parantaa hyvinvointiasi ja että saavut paikalle yhä uudelleen.

Emme lupaa helppoa ja nopeaa muutosta, vaan varman ja hallitun kunnon kohoamisen ja hyvän olon lisääntymisen.

Jokaisen on aloitettava jostain.

Treenit voit aloittaa keskiviikon tai lauantain Eazy startti -tunneilla. Eazy tuntien lisäksi voit käydä CrossFit Jyväskylän kehonhuolto ja Bootcamp -tunneilla. Eazy paketti sisältää henkilökohtaisen Skills -tapaamisen valmentajan kanssa ja InBody-770 -kehonkoostumusmittauksen.

Eazy on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut aloittamaan kuntoilun pidemmän tauon jälkeen ja toivot saavasi siihen tukea ryhmästä. Voit kokea olevasi erittäin huonokuntoinen, sinulla voi olla jokin kuntoon vaikuttava perussairaus tai BMI yli 35. Jos olet perusterve ja kuntoillut jonkin verran, valitse OnRamp -peruskurssi.

Eazy -painonpudotusryhmä 29.3.-16.5.2021

Lisätsemppiä painonpudotukseen CrossFit Jyväskylän asiakkaana saat tulemalla mukaan Eazy -painonpudotusryhmään.

Matka kohti parempaa kuntoa ja kevyempää oloa voi alkaa ohjatussa pienryhmässä. Ryhmässä perehdytään liikkumiseen, ravintoon, kehonhuoltoon ja palautumiseen painonpudotuksen näkökulmasta seitsemän viikon ajan.

CrossFit Jyväskylän Eazy -painonpudotusryhmä on tarkoitettu juuri sinulle, joka kaipaat uutta virtaa elämääsi ja kevyempää oloa. Voit olla taistellut painosi kanssa jo pitkään ja koet että olet kokeillut jo kaikkea. Mikään ei ole mahdotonta, niin kauan kuin et luovuta. Löydä usko itseesi saavuttamalla pieniä onnistumisia viikko toisensa jälkeen.

Ryhmän oma valmentaja on mukanasi kurssin alusta loppuun saakka. Tunneilla huolehditaan riittävistä turvaväleistä ja omaa treenitilaa on varattu kurssilaisille runsaasti. Voit siis turvallisin mielin tulla mukaan treeneihin.

Ryhmäläisille tehdään alussa ja lopussa kehonkoostumusmittaukset ja jokaiselle varataan henkilökohtainen tapaaminen ryhmän valmentajan kanssa.

Eazy -painonpudotuskurssin omat treenit ovat maanantaisin ja torstaisin klo 20-21. Lisäksi kurssilaiset voivat halutessaan osallistua myös muille CrossFit Jyväskylän Eazy -tunneille. Pyrithän käymään mahdollisimman monella kurssin omalla tunnilla, jotta oma valmentajasi pystyy olemaan mukana edistymisessäsi.

Kurssilaisille kuuluu tämän lisäksi kolme workshop -työpajaa.
Workshopit lauantaisin klo 15.15
10.4. Ravitsemus
24.4. Kehonhuolto ja palautuminen
15.5. Tiimiwod

Tule mukaan oppimaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aakkoset.
Kurssi järjestetään ajalla 29.3.-16.5.

Mikäli joudumme kokoontumissuositusten muutosten myötä perumaan valmennuksia CrossFit Jyväskylän tiloissa, saavat kurssilaiset ohjeistuksen kotitreeneihin.

Kurssilaisilla on myös oma WhatsApp -keskusteluryhmä, jossa voivat keskustella keskenään ja valmentajan kanssa heräävistä kysymyksistä, ilonaiheista ja kannustaa toisiaan eteenpäin.

Kurssi normaalisti 169€, mutta nyt vain 99€. Siruavain on henkilökohtainen kertaostos ja sille voidaan ladata lisää treeniaikaa liikuntainnostuksen jatkuessa.

Varaa paikkasi, ennen kuin tämän pienryhmän paikat ovat täynnä.
Valitse asiakkuudeksi alasvetovalikosta Eazy -painonhallinta.


Mukaan tunneille tarvitset positiivisen mielen, sisäliikuntavaatteet, sisäkengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

Mikäli haluat ensin kokeilla Eazy -treenejä, voit valita kolmen viikon Starttipaketin. Starttipakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset treenien aloittamiseen CrossFit Jyväskylässä ja sen aikana löydät sinulle parhaiten sopivat treenit. Tutustu Starttipakettiin verkkokaupassamme.

Ostamalla tuotteen hyväksyt CrossFit Jyväskylän käyttöehdot.
CrossFit Jyväskylän koronavakuutus.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

Puhtaan liikunnan puolesta - Dopinglinkki

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Asiakkuus

Eazy -painonhallinta, 24kk, 12kk, toistaiseksi voimassaoleva