CrossFit Jyväskylän starttipaketti

Helppo tapa aloittaa treenit ilman viivyttelyjä tai pohdintaa oikeasta kurssista.
Valitse kolmen viikon starttipaketti!

Valitsemalla starttipaketin pääset aloittamaan treenit heti ja saat kolmen viikon ajan tutustua eri tunteihimme. Pääset hyvään alkuun treeneissä ja löydät valmentajan ohjeistuksella sinulle sopivimman tavan jatkaa.

Starttipaketti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Tunneillamme saat kohotettua kuntoasi, kasvatettua voimiasi ja lisättyä liikkuvuuttasi oletpa kuntoilija tai haluat parantaa kisakuntoasi.

Kolmen viikon starttipaketti vain 69€

Paketti sisältää kaiken mitä tarvitset treeneissä alkuun pääsemiseksi!

  • Kolmen viikon treenit (arvo 74,25€)
    Ohjatut tunnit: Eazy, Bootcamp, Muscle&Power, kehonhuolto/jooga, painonnosto tekniikka
  • Omatoimitreeneihin mahdollisuus joka päivä klo 05-01
  • Henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa (arvo 70€)
  • InBody-770 kehonkoostumusmittaus (arvo 35€)
  • Siruavain (arvo 20€)

Paketin arvo jopa 199€!
Et sitoudu jatkamaan asiakkuutta.

Aloita treenit vaikka heti! Et joudu odottamaan jakson vaihtumista tai sopivan kurssin alkua. Pääset alkuun matkallasi parempaan kuntoon eikä innostus ehdi laskea turhassa odottelussa.

Starttipaketti sopii jokaiselle! Sinun ei tarvitse miettiä sopivinta kurssia tai asiakkuutta. Kolmen viikon starttipaketin aikana saat valmentajalta ohjeet, miten saat parhaan alun CrossFit -treeneihin.

Pakettiin kuuluu henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa. Tapaamisessa voitte käydä lävitse lähtötilannetta sekä tavoitteitasi ja sen pohjalta valita sinulle sopivimmat tunnit. Voitte käydä lävitse hyvinvointiisi liittyviä mietintöjä ja haasteita ja etsiä niihin sopivia ratkaisuja.

Mikä ihmeen CrossFit?

Ohjatut CrossFit-treenit koostuvat alkulämmittelystä, taito- /voimaosuudesta ja WODista eli päivän treenistä, joka on sykettä kohottava hikiosuus.

CrossFit -saleilla kaikki tehdään vapailla painoilla/oman kehon painolla. Treeni kuormittaa kehoa monipuolisesti ja se on ohjelmoitu jokaiselle päivälle valmiiksi. Painotus on koko vartaloa kehittävissä toiminnallisissa liikkeissä, mutta treeneissä voidaan eri päivinä painottaa enemmän ylä-, keski- tai alavartalon lihaksia.

CrossFitissa parasta on monipolisuus; siinä missä perinteisellä kuntosalilla hinkkaa lihaksia mahdollisimman väsyksiin, CrossFit kehittää monipuolisesti lihaskuntoa, ketteryyttä, hapenottokykyä ja liikkuvuutta. Yhteisöllisyys on iso asia; on kivaa tehdä  porukalla samaa treeniä. Muiden kannustuksella saa itsestään aina hieman lisää irti ja valmentaja on aina mukana. CrossFit on tehokkaampaa kuin perinteinen kuntosalitreeni, varsinkin, jos et osaa tehdä kuntosalitreenaamisesta tehokasta. CrossFitissa tehokkuudesta huolehtivat ammattilaiset, joten voit itse keskittyä vain antamaan parhaasi.

CrossFitin tavoite on kehittää kaikkia kymmentä urheilijan ominaisuutta:
1. hapenottokyky
2. lihaskestävyys
3. maksimivoima
4. notkeus ja liikkuvuus
5. räjähtävä voima
6. nopeus
7. koordinaatio
8. ketteryys
9. tasapaino
10. liiketarkkuus

Valittavanasi 5 eri ohjelmointia

Starttipaketin aikana suunnittelette valmentajan kanssa sinulle sopivimmat treenit. Kolmen viikon startin päätyttyä sinulla on valittavanasi viisi erilaista ohjelmointia. CrossFit Jyväskylän treenivuosi jakautuu kuuteen noin 8 viikkoa kestävään jaksoon, joiden mukaan ohjelmoinnit ja lukujärjestykset suunnitellaan. OnRamp -peruskurssi alkaa alusta aina jakson vaihtuessa, muille tunneille pääset mukaan ilman jaksorajoja. Kurssimme kestävät 8 viikkoa (Bootcamp, Muscle&Power, OnRamp ja Eazy).

Eazy on sinulle, joka koet olevasi erittäin huonokuntoinen ja haluat aloittaa liikunnan pidemmän tauon jälkeen.
Kuntoilijan kurssipaketissa ovat yksittäiset kurssit (Bootcamp, Muscle&Power sekä Onramp).
CrossFit Treenaajan paketissa ovat määräaikaiset asiakkuutemme, joiden aikana käytössä ovat kaikki ohjatut tuntimme.

Bootcamp – kuntoa

Kurssin pääpaino on kunnon kasvattamisessa. Tunnit sopivat kuntoilua aloittelevista
kilpaurheilijoihin saakka. Harjoituksia tehdään monipuolisesti peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla
ilman raskaita painoja tai vaikeampia telinevoimisteluliikkeitä.
Sopii myös laihduttajalle.

Muscle & Power – voimaa ja lihaksia kaikentasoisille

Kurssilla treenataan toiminnallisesti koko kehon voimatasoja kasvattaen. Saat riittävästi haasteita ja vaihtelua voimaharjoitteluusi.

Eazy – sopii vasta-alkajalle

Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut aloittamaan kuntoilun pidemmän tauon jälkeen ja toivot saavasi siihen tukea ryhmästä. Voit kokea olevasi erittäin huonokuntoinen, sinulla voi olla jokin kuntoon vaikuttava perussairaus tai BMI yli 35.

OnRamp – peruskurssi kuntoilijalle

Kurssi sinulle, joka olet harrastanut jo jonkin verran liikuntaa ja haluat oppia CrossFit -harjoittelun perusteet. Kurssin käytyäsi pääset jatkamaan WOD -tunneille.

WOD – CrossFit ohjelmointi

WOD on CrossFitin perustunti. Käytyäsi peruskurssin tai osoitettuasi osaamisesi Test Your Level -katselmuksessa, voit siirtyä WOD -tunneille. Käytettävissäsi ovat tällöin kaikki ohjatut treenituntimme.