Starttipaketti

69.00 

Helppo aloitus CrossFit -harjoitteluun. Kolme viikkoa treenejä, jonka aikana pääset kokeilemaan erilaisia tuntejamme. Valmentajan kanssa voitte suunnitella sinun lähtötasoosi ja tavoitteisiisi sopivimmat tunnit.
Starttipaketti sopii jokaiselle olipa sitten edellisistä treeneistä vuosia, olet kilpatason urheilija tai jotain siitä väliltä.

Älä enää käytä aikaasi miettimiseen, mikä olisi sinulle sopivin tapa aloittaa, vaan valitse starttipaketti!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kolmen viikon starttipaketti vain 69€

Paketti sisältää kaiken mitä tarvitset treeneissä alkuun pääsemiseksi!

 • Kolmen viikon treenit (arvo 74,25€)
  Ohjatut tunnit: Eazy, Bootcamp, Muscle&Power, kehonhuolto/jooga, painonnosto tekniikka
 • Omatoimitreeneihin mahdollisuus joka päivä klo 05-01
 • 1.1.2023 alkaen omatoimitreenit ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01
 • Henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa (arvo 70€)
 • InBody-770 kehonkoostumusmittaus (arvo 35€)
 • Siruavain (arvo 20€)

Paketin arvo jopa 199€!
Et sitoudu jatkamaan asiakkuutta.

CrossFit Jyväskylä high five

Henkilökohtaisessa tapaamisessa valmentajan kanssa voitte suunnitella sinulle sopivimmat tunnit ottaen huomioon lähtötasosi ja tavoitteesi.
InBody-770 kehonkoostumusmittaus kertoo sinulle lähtötilanteen lihasten, nesteiden ja rasvojen osalta.
Pakettiin kuuluva siruavaimelle ladataan lisää aikaa treenien jatkuessa, eikä sinun tarvitse ostaa uutta avainta.

Saat valmiiksi ohjelmoidut treenit, jotka ovat jokaisena päivänä erilaiset.

 

Näin pääset alkuun:

Voit aloittaa treenit haluamanasi ajankohtana milloin vain.

 1. Ostettuasi starttipaketin saat ostoksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli valitsit maksutavaksi laskun, se tulee sähköpostiisi muutaman päivän sisällä.
 2. Ilmoita numeroon 040 658 1996 tekstiviestillä tai WhatsApp -viestillä mille tunnille tulet ensimmäisen kerran. Tuntien lukujärjestyksen näet aikatauluista. Tutustu tuntiselosteisiimme.
 3. Saat siruavaimen joko ensimmäisten treenien jälkeen valmentajalta tai käy hakemassa ennen treenejäsi ma ja ke 17-20 tai pe 9-12.
 4. Tee varaustunnus Kulkuri -ajanvarausjärjestelmään. Saatuasi siruavaimen yhdistämme sen varaustunnukseesi. Jokaiselle tunnille on varattava paikka ajanvarausjärjestelmästä. Myös omatoimitreeneihin varataan treeniaika.

InBody-770 kehonkoostumusmittauksessa voit käydä varaamalla ajan Timma -ajanvarauksen kautta. Mittauksen voi myös tehdä samalla kun käyt valmentajan kanssa henkilökohtaisessa keskustelussa. Voit myös varata ajan laittamalla viestin asiakaspalvelun numeroon 040 658 1996 tai sähköpostitse [email protected].

Henkilökohtaisen tapaamisen valmentajan kanssa voit sopia valmentajan kanssa treenien yhteydessä tai varata sen asiakaspalvelustamme.

Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää, soita tai lähetä viestiä Markukselle p. 040 658 1994.

Liikuntaedulla maksaminen

Onko sinulla käytössä työnantajasi myöntämä liikuntaetu?

Voit käyttää sen CrossFit Jyväskylän treeneihin!

Liikuntaetu on työnantajan myöntämä etu hyvinvointisi tueksi. Meillä CrossFit Jyväskylässä saat helposti käytettyä edun monipuolisissa ja tehokkaissa treeneissämme. Käytössämme on Eazybreak, Smartum, ePassi, Edenred ja Tyky maksuvälineet.

Liikuntasetelit voit tuoda kuoressa kirjautumispöydän luona olevaan metalliseen postilaatikkoon. Kirjoita mukaan saate, jossa kerrot kuka maksaa ja mitä (esim. mikä kurssi tai minkä kuukausien maksuille setelit kohdistuvat ja minkä arvosta olet seteleitä laittanut mukaan).

Korteilla olevat liikuntaedut voit käyttää liikuntaetupalvelun omassa sovelluksessa tai verkkopalvelussa. Käytettyäsi liikuntaedun lähetä siitä maksuvahvistus tai kuvakaappaus CrossFit Jyväskylän sähköpostiin asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi ja kerro mihin kurssiin tai mille kuukausille maksu kohdistuu.

Uutta tilausta tehdessäsi, kirjoitathan tilauksen lisätietoihin, että olet käyttämässä liikuntaetua maksamiseen ja paljonko liikuntaedulla maksat.


Ostamalla tuotteen hyväksyt CrossFit Jyväskylän käyttöehdot.
CrossFit Jyväskylän koronavakuutus.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

Puhtaan liikunnan puolesta - Dopinglinkki