CrossFit Jyväskylän harjoittelu tapahtuu jaksoissa. Lukujärjestys on voimassa kerrallaan aina erikseen ilmoitetun ajan. Mahdolliset erikoisaikataulut on mainittu verkkosivujen ja Facebookin päivittäisissä workout of the day -postauksissa.

Harjoitellaksesi CrossFit Jyväskylässä sinulla tulee olla siruavain. Kun tulet tunnille, niin leimaa siruavain lukijassa ja anna tulostettu kuitti valmentajalle. Open gym -harjoittelijat jättävät kuitin viereiseen laatikkoon.

 

Jakso 5 6.5.2019 alkaen

Lataa lukujärjestys PDF-muodossa

VK 27 1.-7.7.2019

Lataa lukujärjestys PDF-muodossa

Jakso 6 8.7.2019 alkaen

Lataa lukujärjestys PDF-muodossa

Tarkista oman ryhmäsi harjoitteluaika. Harjoittelet pääsääntöisesti oman ryhmäsi kanssa, valitsethan sinulle sopivan ryhmän jo ennen kurssille ilmoittautumista.

ONRAMP-, EAZY-, BOOTCAMP-, MUSCLE & POWER- ja KUNTONYRKKEILY-  kurssilla harjoittelevat voivat käydä KEHONHUOLTO ja TEKNIIKKA tunneilla kurssin aikana.

Kurssin jälkeen valitse itsellesi sopiva asiakkuus, jolloin pääset harjoittelemaan WOD tunneille.

WOD-tunnit ovat tarkoitettu ONRAMP- kurssin käyneille. Tunnit ovat ohjattuja ja valmentaja(t) on aina paikalla ja koko ryhmä tekee saman harjoituksen. Valmentaja opastaa tarvittaessa liikkeiden skaalauksessa. Harjoitus kestää tunnin ja se koostuu lämmittelystä, voima- tai taitoharjoituksesta ja aineenvaihduntaa kiihdyttävästä metcon-harjoituksesta (päivän treeni, WOD tai Workout of the Day).

EAZY -kurssi on CrossFitin helpotettu alkeiskurssi. Kurssin pääpaino on turvallisten tekniikoiden opettelussa. Perusliikkeitä opetellaan tekemään kehonpainolla, kehon ulkoisella kuormalla sekä harjoittelemme painonnoston perustekniikoiden alkeita.

ONRAMP -kurssi on CrossFitin peruskurssi. Se opettaa harjoittelun perusteet sekä totuttaa kehon CrossFitin harjoitusmetodien intensiivisyyteen. Kurssilla keskitytään turvallisten tekniikoiden opetteluun kehonpainolla sekä kehon ulkoisella kuormalla. Harjoittelemme myös painonnoston alkeita.

KEHONHUOLTO- tunneilla keskitytään lihashuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tällä tunnilla lisätään nivelten ja lihasten liikelaajuuksia, huolletaan kehoa ja opitaan samalla anatomiaa ja kehon toimintaa. Tunnilla opetellaan myös harjoituksia omatoimiseen mobilisointiin.

BODYWEIGHT SKILLS -tunneilla harjoitellaan kehon hallintaa erilaisten kehonpainoliikkeiden avulla. Tunti pitää sisällään perusakkrobatiaa, voimaharjoittelua kehon omalla painolla sekä telinekohtaista harjoittelua permannolla, renkailla sekä rekillä.

TEKNIIKKA-tunneilla harjoitellaan painonnoston tekniikoita. Harjoittelun perustan muodostavat tempaus sekä työntönosto eli rinnalleveto ja työntö. Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pitkään harjoitelleille.

OPEN GYMillä voit itsenäisesti tehdä välistä jääneitä ONRAMP tai EAZY kurssin harjoituksia tai välistä jääneen WODin. Tarkista lukujärjestyksestä OPEN GYM ajat jolloin valmentajat ovat paikalla. OPEN GYMille pääset myös muuna aikana tekemään omatoimisia harjoituksia erillisellä siruavaimella joka päivä klo 05-23.

BOOTCAMP ENDURANCE-tunneilla harjoitellaan peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla. Harjoituksissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeimpia telinevoimisteluliikkeitä.

KUNTONYRKKEILY-kurssilla harjoitellaan erilaisia lyönti- ja potkutekniikoita ja kasvatetaan kuntoa tehokkaasti nyrkkeillen ja potkien sekä tehden monipuolisia kunto- ja tekniikkaharjoituksia. Kuntonyrkkeilystä veloitetaan erillinen kurssimaksu, joka kattaa koko kauden kuntonyrkkeilyharjoitukset.

TEST YOUR LEVEL -katselmuksissa mitataan kehitystäsi ja saat neuvoja tekniikoiden parantamiseksi. Kuntoasi testataan 10 eri harjoitteessa, joista 9 pitää suorittaa hyväksytysti. Testin lopussa oleva WOD on pakollinen.