CrossFit Jyväskylän harjoittelu tapahtuu jaksoissa. Lukujärjestys on voimassa kerrallaan aina erikseen ilmoitetun ajan. Mahdolliset erikoisaikataulut on mainittu verkkosivujen ja Facebookin päivittäisissä workout of the day -postauksissa.

Harjoitellaksesi CrossFit Jyväskylässä sinulla tulee olla siruavain. Kun tulet tunnille, niin leimaa siruavain lukijassa ja anna tulostettu kuitti valmentajalle. Open gym -harjoittelijat jättävät kuitin viereiseen laatikkoon.

 

Lukujärjestys vk1 2.-8.1.2023

Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.kulkuriaccess.fi/

Lukujärjestys PDF-muodossa.

Lukujärjestys jakso 3/2023 9.1.-5.3.2023

Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.kulkuriaccess.fi/

Lukujärjestys PDF-muodossa.

Tarkista oman ryhmäsi harjoitteluaika. Harjoittelet pääsääntöisesti oman ryhmäsi kanssa, valitsethan sinulle sopivan ryhmän jo ennen kurssille ilmoittautumista.

Onramp-, Bootcamp- ja Muscle & Power- kurssilla harjoittelevat voivat käydä kehohuolto ja tekniikka tunneilla kurssin aikana.

Kurssin jälkeen valitse itsellesi sopiva asiakkuus, jolloin pääset harjoittelemaan WOD tunneille.

WOD-tunnit ovat CrossFitin pääharjoittelutunti ja se on tarkoitettu ONRAMP- kurssin käyneille. Tunnit ovat ohjattuja ja valmentaja(t) on aina paikalla ja koko ryhmä tekee saman harjoituksen. Valmentaja opastaa aina tarvittaessa liikkeiden skaalauksessa. Harjoitus kestää tunnin ja se koostuu lämmittelystä, voima- tai taitoharjoituksesta ja aineenvaihduntaa kiihdyttävästä metcon-harjoituksesta (päivän treeni, WOD tai Workout of the Day).

ONRAMP -kurssi on CrossFitin peruskurssi. Se opettaa harjoittelun perusteet sekä totuttaa kehon CrossFitin harjoitusmetodien intensiivisyyteen. Kurssilla keskitytään turvallisten tekniikoiden opetteluun kehonpainolla sekä kehon ulkoisella kuormalla. Harjoittelemme myös painonnoston alkeita.

KEHONHUOLTO- tunneilla keskitytään lihashuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tällä tunnilla lisätään nivelten ja lihasten liikelaajuuksia, huolletaan kehoa ja opitaan samalla anatomiaa ja kehon toimintaa. Tunnilla opetellaan myös harjoituksia omatoimiseen mobilisointiin.

Tekniikka-tunneilla harjoitellaan painonnoston tekniikoita. Harjoittelun perustan muodostavat tempaus sekä työntönosto eli rinnalleveto ja työntö. Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pitkään harjoitelleille.

Open Gymillä voi tehdä itsenäisesti välistä jääneitä tai WODin. Open Gym omatoimitreeneihin pääset siruavaimella ma – pe klo 05 – 16 ja 20 – 01, la klo 05 – 10 ja 13 – 01 sekä su klo 05 – 12 ja 18 – 01

Bootcamp-tunneilla keskitytään peruskunnon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Bootcamp Endurance-tunneilla tehdään lajinomaista pitkäkestoista kestävyysharjoittelua.

Muscle & Power -tunneilla keskitytään lihasmassan kasvattamiseen ja voimaharjoitteluun.

Test Your Level -katselmuksissa mitataan kehitystäsi ja saat neuvoja tekniikoiden parantamiseksi.