CrossFit Jyväskylän lahjakortti

0.00 178.00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Etsitkö sopivaa lahjaa? Nyt voit ostaa CrossFit Jyväskylän lahjakortin!

ONRAMP -peruskurssi 178€

ONRAMP-peruskurssilta saa hyvän pohjan CrossFit-harjoittelun aloittamiseen ja tehoa liikuntaharrastukseen. 12 kerran kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus- ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpainolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikkaharjoittelussa ja kunnon parantamisessa.

ONRAMP-kurssi on CrossFitin peruskurssi. Aloittaakseen säännöllisen CrossFit-harjoittelun on käytävä ONRAMP-peruskurssi tai osoitettava omaavan tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla.

BOOTCAMP 148€

BOOTCAMP koostuu CrossFit-harjoituksista, joissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeita telinevoimisteluliikkeitä. BOOTCAMPIN treeneistä on karsittu ne osat, jotka aluksi voivat tuntua liian vaikeilta. Osaaminen ja kunto nousee silti nopeasti! Se kannustaa jatkamaan treenaamista. BOOTCAMP-kurssilla on mahdollisuus tutustua CrossFitin ihmeelliseen maailmaan omassa tahdissa.

BOOTCAMP sopii:
-painonpudottajalle (saat halutessasi ruokavalioneuvontaa ja painonpudotussuunnitelman)
-kestävyysurheilijalle, joka haluaa itselleen vaihtelevia harjoituksia
-aloittelevalle kuntoilijalle
-kilpaurheilijalle

MUCLE & POWER 148€

Kurssilla harjoitellaan erilaisia nosto-, veto-, kanto-, ja työntötekniikoita ja kasvatetaan voimia ja lihasta tehokkailla voimamiesliikkeillä sekä tehden näitä tukevia monipuolisia apuharjoituksia. Voimamies termeistään huolimatta kurssi sopii myös naisille, jotka haluavat kasvattaa voimia ja lihasta. Ei tarvitse olla valmiiksi iso ja vahva osallistuakseseen tälle kurssille. Kurssin ikäraja on K-16.

Yhden kuukauden asiakkuus 99€

Yhden kuukauden asiakkuudella CrossFit Jyväskylän kaikki palvelut ovat käytössä. Osallistuakseen WOD-tunneille on oltava käytynä OnRamp -peruskurssi tai osoitettuna omaavan tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla.

Kaveritreenit maksimissaan 8 henkilölle 120€

Kaveritreenit on yksityistunti, jonne voi tulla kaveriporukalla pitämään hauskaa treenien merkeissä tai leikkimielisesti kisaamaan kenellä on paras kunto. Hauska idea esimerkiksi merkkipäivään tai kaveriporukan kokoontumisen iloksi. Lisätiedoissa voitte toivoa ajankohtaa treeneille ja otamme yhteyttä sopiaksemme treeniajan.

Valinnainen summa

Mikäli et tiedä mihin treeneihin lahjan saaja haluaisi tai minkään vaihtoehtojen summa ei tuntunut juuri sopivalta, voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin sitten haluamansa kurssin tai asiakkuuden ostoon. Kirjoita kassalla lisätietoihin haluamasi lahjakortin summa.

Kurssi-/asiakkuusmaksuun ei kuulu 20€ arvoinen siruavain, joka on jokaiselle CrossFit Jyväskylässä pakollinen kertaostos. Treenien jatkuessa avaimelle ladataan lisää treeniaikaa. Voit lisätä siruavaimen lahjakorttiin kuuluvaksi lisäämällä sen tilaukseen.

Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Kirjoita kassalla lisätietoihin kenelle lahjakortti osoitetaan ja haluatko lahjakortissa lukevan jotain erityistä. Lahjakortti voidaan lähettää sähköpostitse PDF-muodossa tai sen voi noutaa CrossFit Jyväskylän toimistosta Sorastajantie 1:stä.

Lisätiedot

Asiakkuus

Sopimuksen / harjoittelun aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussopimusta. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi ja se on voimassa 6kk ostopäivästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CrossFit Jyväskylän lahjakortti”