Siruavain

20.00 

CrossFit Jyväskylän 12- ja 24- kk asiakkaana sinulla on mahdollisuus tulla harjoittelemaan joka päivä klo 05-23 siruavaimella.

99324 varastossa

CrossFit Jyväskylässä on siruavaimen käyttö pakollista. Siruavainta tulee käyttää joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen.

leimaa itsesi sisälle tullessa ja anna kuitti valmentajalle

leimaa itsesi sisälle tullessa ja anna kuitti valmentajalle

CrossFit Jyväskylän asiakkaana sinulla on nyt mahdollisuus tulla harjoittelemaan joka päivä omatoimisesti klo 05-01 (sisälle pääsee puoleen yöhön saakka) siruavaimella, myös ohjattujen tuntien ulkopuolella.

Open Gym siruavain-asiakkaana sinun pitää olla käynyt ONRAMP-, LADY-, YOUTH-, tai EAZY-kurssi tai omata aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta (suorittanut Test Your Level 1 hyväksytysti). Ota kuitti mukaan ja näytä se valmentajalle, kun tulet lunastamaan Open Gym siruavaimen itsellesi!

Siruavain ostetaan yhden kerran ja se on voimassa niinkauan kuin sopimuksesi on voimassa CrossFit Jyväskylään. Siruavain on henkilökohtainen, eikä sitä saa lainata tai vuokrata muille. Sillä ei myöskään saa päästää muita harjoittelijoita CrossFit Jyväskylän tiloihin. Väärinkäytöksestä seuraa siruavaimen menetys. Alueella on videovalvonta. Kadonneen siruavaimen uusimisesta veloitamme 20eur. Palauttaessasi sirukortin takaisin meille, saat siitä yhden ilmaisen harjoituskerran itsellesi. Siruavaimen palautuksesta ei makseta sen ostohintaa takaisin.

Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä. Jokainen harjoittelija on lisäksi tehnyt vastuuvapautussopimuksen, joten jokainen harjoittelee CrossFit Jyväskylän tiloissa ja tapahtumissa omalla vastuullaan. Noudatathan erityistä varovaisuutta harjoitellessasi yksin Open Gymin aikana. Muistathan myös palauttaa käyttämäsi välineet takaisin paikoilleen sekä siivota jälkesi. Illan viimeinen harjoittelija sitoutuu tarkastamaan, että kaikki areenalla olevat ovet tulevat lukkoon, sekä valot sammutettua. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.

Siruavaimenostoon ei voi soveltaa alennuskampanjoita tai alennuskoodeja. Siruavaimen käyttöön vaaditaan samanaikaisesti voimassaoleva kurssi tai asiakkuus.

Lisätiedot

Määräaikainen asiakassopimus

Sopimus tehdään yhdeksi harjoituskerraksi. Sopimuksen ajaksi asiakas sitoutuu noudattamaan salin sääntöjä. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.