CFJKL

ONRAMP -peruskurssi

168.00 

ONRAMP-peruskurssilla saat turvallisen alun CrossFit-harjoitteluun ja tehokkuutta liikuntaharrastukseesi. 8 viikon kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus-, ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpainolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikan ja liikkuvuuden lisäämisessä sekä yleiskunnon parantamisessa.

1 varastossa

Tuotekuvaus

ONRAMP-peruskurssilta saat hyvän pohjan CrossFit-harjoittelun aloittamiseen ja tehoa liikuntaharrastukseesi. 12 kerran kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus- ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpainolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikkaharjoittelussa ja kunnon parantamisessa.

ONRAMP-kurssi on CrossFitin peruskurssi. Aloittaaksesi säännöllisen CrossFit-harjoittelun sinun on käytävä ONRAMP-peruskurssi tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla. ONRAMP-kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua EXTENDED-jatkokurssilla tai ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1 kk, toistaiseksi voimassaoleva, 12kk tai 24 kk -asiakkuus.

ONRAMP-kurssi kestää n. 8 viikkoa. Kurssin omat harjoitukset pidetään kahdesti viikossa, kurssille tulee osallistua ensimmäiseltä viikolta lähtien. Yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Kurssin jälkeen sinun kannattaa jatkaa harjoittelua seuraavassa jaksossa EXTENDED-kurssilla, jos tuntuu että kaipaat vielä lisäharjoitusta ennen oikeille WOD -tunneille siirtymistä. Olisi hyvä, että olet mahdollisimman monella ONRAMP-tunnilla paikalla, mutta ei haittaa vaikka muutama harjoituskerta jäisi väliin. Asioita kerrataan perusteellisesti useaan otteeseen ja voit tulla korvaamaan Open Gymille tai toiselle kurssille välistä jääneen WOD:in. Suosittelemme myös kurssin aikana osallistumista mahdollisimman monille tekniikka- ja liikkuvuus-tunneillemme. ONRAMP -kurssin viikon ensimmäinen treeni on joko maanantai, tiistai tai sunnuntai ja viikon toinen ONRAMP -treeni on joko torstaina, perjantaina tai lauantaina. Voit siis vapaasti valita itsellesi sopivat harjoitusajat! Lukujärjestyksestä näet kaikki muutkin tunnit (BOOTCAMP, MUSCLE & POWER, BODYWEIGHT SKILLS, joille saat osallistua kurssin aikana, pääset halutessasi treenaamaan vaikka joka päivä! Kurssin hintaan sisältyy myös oikeus omatoimiseen harjoitteluun Open Gymillä joka päivä klo 05-01 (sisälle pääsee puoleen yöhön saakka).

Jakso 1/2018 3.9. alkaen. Lukujärjestys Sorastajantie PDF.

 

 

Sinun tulee käydä tekemässä day 1 lukujärjestyksen mukaisesti kurssin ensimmäisellä viikolla. Tällä viikolla kaikkien kurssien molemmat treenit ovat siis sama 1. treenipäivä. HOX! Jos aloitit jo I treenillä, niin voit kuitenkin osallistua myös viikon toisiin harjoituksiin II treenissä, jolloin saat suoritettavaksi extra day 1 treenin.

Sitten toisesta viikosta alkaen voit valita itsellesi ryhmän joka harjoittelee kahdesti viikossa. Harjoittelet pääasiassa oman ryhmäsi kanssa, mutta voit myös vapaasti käydä jonkun toisen ryhmän tunnilla korvaamassa harjoituksen. Viikon ensimmäinen treeni on maanantai tai tiistai ONRAMP I TREENI -tunnilla ja viikon toinen treeni on torstai tai perjantai ONRAMP II TREENI -tunti. Kurssin aikana tullaan tekniikoita ja harjoituksia kertaamaan useaan otteeseen, ei siis haittaa vaikka kävisit kurssin aikana reissussa (jos tulet kipeäksi niin voit käydä seuraavassa jaksossa korvaamassa väliin jääneitä päiviä). Tekniikka-tunnilla käydään sitten painonnostotekniikoita valmentajan kanssa lävitse. Jos tekniikkatunnille osallistuu useampia harjoittelijoita yhtäaikaa, niin tunnin aikana ehditään harjoittelemaan 2-3 tekniikkaa.

Kurssin aikana voit käydä vapaasti myös muilla BOOTCAMP, MUSCLE & POWER, ja KEHONHUOLTO -tunneilla. Näille tunneille osallistuminen on erittäin suositeltavaa.

Jakson viimeisellä viikolla kaikilla kursseilla on sama treeni kuin silloin ensimmäisellä viikolla, voit taas valita minkä tahansa itsellesi sopivan ONRAMP-tunnin lukujärjestyksestä, ja tulla testaamaan kuinka kuntosi on kehittynyt kurssin aikana. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua seuraavalla jaksolla, joko vaativammalla EXTENDED-kurssilla tai sitten aloittaa harjoittelu oikeilla WOD-tunneilla valitsemalla itsellesi sopivan asiakkuuden.

TÄRKEÄÄ! CrossFit Jyväskylässä siruavaimen käyttö on pakollista. Siruavainta tulee käyttää joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen. Tilaa siruavain täältä. Saat sen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan valmentajilta.

kirjaudu sisään ja anna kuitti valmentajalle ennen harjoituksen alkua

Jokaisen kurssille osallistuvan täytyy täyttää perustietonsa verkkosivuillemme, joka tapahtuu samalla, kun tuote ostetaan. Oston jälkeen pidä oma salasanasi tallessa, jotta voit jatkossa ostaa asiakkuuksia / tuotteita sivuiltamme sekä käyttää harjoituspäiväkirjaa. Lue Vastuuvapaussopimus ennen kuin hyväksyt oston (Vastuuvapaussopimus löytyy, kun ryhdyt ostamaan tuotetta tai CrossFit Jyväskylä valikosta).

TERVETULOA MUKAAN CROSSFITIN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN!

ONRAMP kurssi.
Harjoitusajat ovat oman ryhmän kanssa samoina aikoina, mutta voit siis käydä myös vapaasti muiden ryhmien kanssa harjoittelemassa. HOX! UUTTA: Halutessasi aloittaa harjoittelun heti, jo ennen seuraavan ONRAMP kurssin alkua, tilaa ONRAMP normaalisti ja kirjoita tilauksen kommenttiin: ” Aloitus heti” Jolloin voit aloittaa harjoittelun heti MUSCLE & POWER ja BOOTCAMP treeneissä jo edellisen jakson aikana! Toimi näin: saatuasi laskun sähköpostiin ja maksettuasi laskun, tule ekoihin treeneihin ja saat siruavaimen valmentajilta treenien jälkeen.

Halukkaille kurssilaisille tehdään kurssin aikana ilmainen SKILLS-kartoitus, sekä VOIMA-ohjelma. Ohjelmaa voi käydä tekemässä OPEN GYMillä ominpäin klo 05-01 (sisälle pääsee puoleen yöhön saakka) välisenä aikana. OPEN GYMille tarvitset siruavaimen, jonka hinta on 20eur kertamaksu. Siruavaimelle voit ladata jatkossa lisää treeniaikaa itsellesi.

Tervetuloa CrossFit Jyväskylään!

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö

Lisätiedot

Määräaikainen asiakassopimus

Sopimus tehdään kurssin (4vk) ajaksi. Sopimuksen ajaksi asiakas sitoutuu noudattamaan salin sääntöjä.