Kiinnostaako CrossFit -harjoittelu, mutta haluat kokeilla treenejä ennen kurssin tai jäsenyyden ostamista? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

CrossFit Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden tulla tutustumaan harjoituksiin yhden BOOTCAMP, MUSCLE&POWER, KEHONHUOLTO ja GYMNASTICS -treenin ajaksi. Siis yksi kokeilutunti kutakin tuntilajia kohden. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon, hikipyyhkeen ja iloisen mielen.

Kertapassin hinta on normaalisti 28 euroa, jatkossa voit varata lisäkerrat verkkokaupastamme.

Tunnilla tehdään hyvät alkulämmittelyt ja tutustutaan CrossFitin maailmaan turvallisesti valmentajan ohjeistamana. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta CrossFitista, eikä sinun tarvitse olla huippukuntoinen. Riittää kun olet perusterve tai sinulla on lääkäriltä lupa liikkua (mikäli liikkumisessasi on rajoitteita, kerrothan niistä valmentajalle tunnin alussa). Varaathan paikkasi tunnille etukäteen joko sähköpostitse: asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi, tekstiviestillä: + 358 40 658 1996 tai lomakkeella: Ilmoittautumislomake

Aikatauluista löydät harjoitteluajat.

CrossFit Jyväskylän ovet ovat auki kaikille innokkaille liikkujille tai liikkumaan haluaville – Tervetuloa!

Valittavissa yli sata treeniä viikossa! Tule mukaan ja varaa paikkasi osoitteesta: https://crossfitjyvaskyla.fi/kauppa/

Jakso 3:n ajan treenejä on CrossFit Jyväskylä Areenalla Kankaalla sekä Seppälänkankaalla CrossFit Jyväskylä Sorastajantie 1. Treenitiloilla erilliset lukujärjestykset.

Tässä tutustumisaikataulu 8.1. – 3.3.2018

CrossFit Jyväskylä Areena Kankaalla (PDF)

CrossFit Jyväskylä Sorastajantie 1 (PDF)

Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle. Pukuhuoneet, saunat ja suihkut sijaitsevat 3. kerroksessa. Ulkokengät, kassit ja takit voi jättää 1. kerroksen naulakoille. Arvotavaroita varten naulakoilta löytyy lukollisia kaappeja ja pukuhuoneen kaapin saa tarvittaessa lukkoon omalla lukolla. Huomioi autolla tullessasi pihassa pysäköintikiekon käyttö.

Saapumisohje CrossFit Jyväskylä Areenalle Kankaalle

Saapuminen CrossFit Jyväskylä Sorastajantielle