Kiinnostaako CrossFit -harjoittelu, mutta haluat kokeilla treenejä ennen kurssin tai jäsenyyden ostamista? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

 

CrossFit Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden tulla tutustumaan harjoituksiin yhden BOOTCAMP, MUSCLE&POWER ja KEHONHUOLTO -treenin ajaksi. Siis yksi kokeilutunti kutakin tuntilajia kohden. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon, hikipyyhkeen ja iloisen mielen.

 

Tunnilla tehdään hyvät alkulämmittelyt ja tutustutaan CrossFitin maailmaan turvallisesti valmentajan ohjeistamana. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta CrossFitista, eikä sinun tarvitse olla huippukuntoinen. Riittää kun olet perusterve tai sinulla on lääkäriltä lupa liikkua (mikäli liikkumisessasi on rajoitteita, kerrothan niistä valmentajalle tunnin alussa). Varaathan paikkasi tunnille etukäteen joko sähköpostitse: asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi, tekstiviestillä: + 358 40 658 1996 tai lomakkeella: Ilmoittautumislomake

Aikatauluista löydät harjoitteluajat.

Voit myös varata ajan tapaamiseen valmentajan kanssa varaamalla No Sweat Intron. NO SWEAT INTROn aikana käydään lävitse tavoitteitasi ja yhdessä valmentajan kanssa suunnitellaan tavoitteitasi parhaiten tukevat treenit.
Lue lisää No Sweat Introsta osoitteesta https://crossfitjyvaskyla.fi/nosweatintro/

 

CrossFit Jyväskylän ovet ovat auki kaikille innokkaille liikkujille tai liikkumaan haluaville – Tervetuloa!

 

Tule mukaan ja varaa paikkasi osoitteesta: https://crossfitjyvaskyla.fi/kauppa/

 

 

Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.  Arvotavaroita varten loungesta löytyy lukollisia kaappeja ja pukuhuoneen kaapin saa tarvittaessa lukkoon omalla lukolla.

 

Saapuminen CrossFit Jyväskylä Sorastajantielle