Kuukausikortti Lastenmaailmaan

29.00 

Description

Lastenmaailma on avoinna tiistaista torstaihin. Tiistaisin ja torstaisin lapset pääsevät klo 17-20 vanhempien treenin ajaksi Hoplopiin leikkimään lastenvahtimme ollessa mukana Hoplopin tiloissa.  Keskiviikkoisin klo 17-20 lastenvahti on Sorastajantien boximme loungessa lasten kanssa.

Lastenmaailman toiminta on valvottua ja ohjattua, mutta jokainen lapsi on vanhempien vastuulla tiloissamme.
Lastenmaailma on maksullinen vain lastenhoitajan ollessa paikalla, muina aikoina lapsen voi tuoda lastenmaailmaan maksutta leikkimään.

Keskiviikkoisin klo 18.10 on tunti BOOTCAMP & KIDS, jolloin Bootcamp-tunnille voi tulla 6-9 vuotias lapsi vanhemman kanssa. Muiden tuntien aikana lapset vain loungessa, salin puolella ei turvallisuussyistä saa olla.

Lastenmaailman hinta on 29€/kk/lapsi. Kuukausihintaan kuuluu 6 Käyntiä Hoplopissa, osallistuminen BOOTCAMP & KIDS -tunneille sekä Loungessa järjestettävään lastenmaailman toimintaan. Mahdollisuus myös yksittäisiin käyntikertoihin kerran kuukaudessa lähetettävällä koontilaskulla. Emme hyväksy maksuja paikanpäällä.

Kuukausimaksun voit maksaa yksi kuukausi kerrallaan tai automaattisesti jatkuvana yhdessä oman kuukausimaksusi kanssa. Mikäli haluat että lastenmaailman käyttöoikeus liitetään jatkuvaksi kuukausiasiakkuutesi yhteyteen, laita tilauksen kommenttikenttään maininta jatkuvasta tilauksesta. Maksukuitti esitettävä lastenmaailman hoitajille lasta hoitoon tuotaessa.

Lasten leikkiessä lastenmaailmassa, on vanhempien mukava tulla harjoittelemaan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuukausikortti Lastenmaailmaan”