Kuukausikortti Lastenmaailmaan

29.00 

Kuvaus

Lastenmaailma on avoinna tiistaina ja torstaina. Tiistaisin ja torstaisin lapset pääsevät klo 17-20 vanhempien treenin ajaksi Hoplopiin leikkimään lastenvahtimme ollessa mukana Hoplopin tiloissa.

Lastenmaailman toiminta on valvottua ja ohjattua, mutta jokainen lapsi on vanhempien vastuulla tiloissamme.

Lastenmaailma on maksullinen vain lastenhoitajan ollessa paikalla, muina aikoina lapsen voi tuoda boxin loungeen maksutta leikkimään.

BOOTCAMP & KIDS -tunnille voi tulla 6-9 vuotias lapsi vanhemman kanssa. Muiden tuntien aikana lapset vain loungessa, salin puolella ei turvallisuussyistä saa olla.

Lapsi tulee ilmoittaa Hoplopiin viimeistään edellisenä päivänä sähköpostilla osoitteeseen lastenmaailma@crossfitjyvaskyla.fi. Ilmoitathan viestissä lapsen nimen sekä ajan, jolloin lapsi tulee Hoplopiin.

Lastenmaailman hinta on 29€/kk/lapsi. Kuukausihintaan kuuluu 6 Käyntiä Hoplopissa, osallistuminen BOOTCAMP & KIDS -tunneille sekä Loungessa järjestettävään lastenmaailman toimintaan. Mahdollisuus myös yksittäisiin käyntikertoihin kerran kuukaudessa lähetettävällä koontilaskulla. Emme hyväksy maksuja paikanpäällä.

Kuukausimaksun voit maksaa yksi kuukausi kerrallaan tai automaattisesti jatkuvana yhdessä oman kuukausimaksusi kanssa. Mikäli haluat että lastenmaailman käyttöoikeus liitetään jatkuvaksi kuukausiasiakkuutesi yhteyteen, laita tilauksen kommenttikenttään maininta jatkuvasta tilauksesta. Maksukuitti esitettävä lastenmaailman hoitajille lasta hoitoon tuotaessa.

Lasten leikkiessä lastenmaailmassa, on vanhempien mukava tulla harjoittelemaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuukausikortti Lastenmaailmaan”